Dovoz aut (VOLVO) z Německa – Petr Panhans

Máte-li kontakt na prodejce dílu, servis nebo třeba vrakoviště tak sem s ním.
  • Autor
  • Zpráva
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 4
Příspěvky: 311
Registrován: 16 roků
Bydliště: Praha
Vůz: 850 Estate
Bydliště: Praha 8

#1 Dovoz aut (VOLVO) z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od Menhir »

Chtěl bych sem dát odkaz na člověka, který mi velmi pomohl s dovozem auta z Německa. Určitě nejsem první ani poslední, kdo někoho takového hledal. Třeba mé informace ocení někdo, kdo by si rád zajel pro auto, ale neví přesně, jak na to, nebo si jenom sám netroufá, nebo se mu nechce běhat po německých úřadech, anebo jen neumí německy.

Petr Panhans – Zulassungsdienst
Petr.Panhans@seznam.cz
tel.: +420 608 063 105


Noví telefon od 9/2020 tel: +420 733 644 868


je "rodinná firma" (účastní se i Petrova manželka) zabývající se dovozem ojetých aut z Německa formou spolujízdy. Pokud chcete, sami vám vyhledají vhodný kousek od konkrétního modelu, ale nejjednodušší je, když si na internetu sami vyberete auto, které se vám líbí, ideálně více podobných kousků v jedné oblasti, ať je z čeho vybírat a máte nějakou náhradní variantu. :!:
Předpokládejme, že máte vybráno. Můžete se ještě prodejců dotázat, jestli je nabídka aktuální, a pak už stačí jen kontaktovat Petra Panhanse. On nejdřív zavolá prodejci, orientačně se vyptá na stav vozidla a situaci kolem prodeje vůbec. Jelikož žije v Německu, více než 10 let dováží auta a mluví plynně německy, už jenom po telefonu zjistí a domluví víc než běžný český autouživatel. Pokud zhodnotí nabídku jako zajímavou a dohodnete se, že tam pojedete, je Petr velmi flexibilní, takže můžete vyrazit obvykle již druhý nebo třetí den. To považuji za velmi důležité, protože zajímavé nabídky jdou na dračku. Podotýkám, že několik dalších firem, které se zabývají dovozem, mi udělalo orientační nabídku cca 1-2 týdny poté, co jsem je poprvé kontaktoval. Mezitím už jsem měl auto dávno dovezené. :neutral:

Ale zpátky k věci: Domluvili jste se s Panhansovými, dojedete do Chebu (nejlépe brzo ráno), nasednete k nim do auta, oni vám za hranicemi vyřídí převozní značky a pojištění (vy jenom podepisujete a platíte), dojedete za "vašimi auty" a vybíráte a nakupujete. Petr Panhans za vás všechno, co potřebujete, domluví, vyjedná, zkontroluje, sepíše, podle situace třeba i "sprdne" prodejce či dojedná slevu... Vy zase jenom platíte. Samozřejmě se nekladou meze vaší vlastní aktivitě, pokud jste náhodou automechanik, překladatel či turecký handlíř. Ale kdo chce, může se jen kochat vozem a o "papírování" se nestarat. :)

Když auto koupíte, už jen nasednete a vesele jedete na vlastních kolech domů. :mrgreen:

Konkrétně moje cesta za autem probíhala takto:
Zavolal jsem PP, jestli by se mnou jel pro Volvo 850. Byl ochotný, zavolal hned prodejci, podíval se na fotky a popis, a nějak se mu to nezdálo. Že to prodává Chorvat, o stavu prý nic konkrétního neřekl, moc sdílný nebyl, na fotce jsou podezřelé dveře, asi je to po bouračce...
Takže jsem to vzdal. :?
Pak jsme se bavili o jiným kousku, kterej se mi líbil, ale prodejce mi řekl, že už je to prodaný. Jenže nebylo. Když mu totiž zavolal Petr Panhans, ukázalo se, že pán prostě jen nechtěl prodávat auto za hranice, ale pořád ho má. Takže jsem se rozhodl tam jet a auto jsem nakonec koupil (P.P. chlapovi řekl, že to má pro sebe, pro svou firmu v Německu, ale nechá to napsat na mě, protože se mu to tak zkrátka hodí. Pán byl spokojen, že auto zůstane v Deutschlandu :lol: )
Ale nebylo to tak úplně jednoduchý: Na místě se ukázalo, že je to auto dost zasviněný, a z chlapíka navíc vylezlo, že nejde klima. Ovšem Petr Panhans na to konto usmlouval slevu z 2.700 na 2.300 eur! Což bych já sám absolutně nedokázal.
Během jízdy jsem pak zjistil, že klima funguje krásně, chlap byl prostě mimo – asi to nově naplnili a chvíli trvalo, než se to rozběhlo... :prace:
Jo a ještě: Než jsme vyjeli domů, Petr kouknul na olej, zjistil, že ho je málo, koupil se mnou příslušný typ a doplnili jsme to. S tím bych si taky jen tak nevěděl rady, nehledě na to, že by mě v euforii z nového auta po TK asi nenapadlo koukat na olej... :oops:

Takže suma sumárum: Petr Panhans je velmi vstřícný a flexibilní, jet s ním a jeho ženou pro auto byla vcelku příjemná zábava, o nic jsem se nemusel starat a zaplatil jsem velmi přijatelnou cenu, jakou bych u konkurence pohledal. Podrobnosti vám už jistě rád sdělí sám Petr Panhans. :arrow:

Hodně zdaru při dovozu krásných hranatých Volvíků!!! :palec:
_________________
Volvo 850 2,5 10V Estate, Graham Green, ∗ 1996, 106 kW

jarek.krizan
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Servisman
Příspěvků ve vlákně: 2
Příspěvky: 2434
Registrován: 17 roků 9 měsíců
Vůz: S80, 2,4
Bydliště: Zlín

#2 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od jarek.krizan »

Tak tomu říkám pořádný kontakt i s doporučením a návodem. Takhle by to mělo vypadat.
_________________
V 740 GL r.v.88 B230F, ZF224HP , bylo V 960 B6304, 150kW s vlaječkou
V S80 , B5244S V 850 B5204

GDPR_user

#3 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od GDPR_user »

mrakomor666 píše:Ahoj,

s Petrem Panhansem uz mam take svoji zkusenost a s prispevkem od Menhira plne souhlasim.
Takze pokud listujete po nemeckych servrech a vahate, mate-li kontaktovat prodavajiciho a bojite se, abyste nejeli do nemecka zbytecne nebo abyste nekoupili zajice v pytli, kontaktujte radeji Panhansovi a ty uz se o vas postaraji!
:palec:
A alespoň orientační cena za tyto služby???

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 4
Příspěvky: 311
Registrován: 16 roků
Bydliště: Praha
Vůz: 850 Estate
Bydliště: Praha 8

#4 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od Menhir »

Orientační cena je kolem 10.000 Kč sakumprásk. Což je bezkonkurenční, alespoň ve srovnání s nabídkami, které se mi podařilo najít. :razz:
Naposledy upravil(a) Menhir dne 15 dub 2010 10:22, celkem upraveno 1 x.
_________________
Volvo 850 2,5 10V Estate, Graham Green, ∗ 1996, 106 kW

seberino

#5 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od seberino »

Zdravím Vás tady. ;-) Rád bych taky napsal velmi kladné doporučení na dovozce aut z Německa. Vyzkoušel jsem několik rádo by dovozců nebo prodejců v autobazarech, kteří byli v České republice a jak se říká, mazali jen med kolem huby. Při dotazu na stav kilometrů mi bylo sděleno, že 125 000 až 200 000km. Celkem slušná odchylka. Při konkrétnějším požadavku ohledně dovozu aut měli spoustu připomínek apd. Neměl jsem z tohoto jednání dobrý pocit.
Dostal jsem poté od známých doporučení na Petra Panhanse, na kterého jsem se obrátil ohledně dovozu auta z Německa a musím říct, že jsem byl maximálně spokojený. Stačilo jen říct mé požadavky ohledně auta, výbavy a hlavně ceny a vše se rozjelo. Auto jsem měl snad do čtyřech dnů. Auto v Německu u prodejce proklepli, poslali mi
všechny dostupné informace a když jsem si poté pro auto jel, měl jsem již zařízené převozky a nemusel jsem se o nic starat. V Chebu mě vyzvedli a jeli se mnou 300 km pro auto do Německa. Opravdu musím jednání tohoto dovozce
vyzvednout, protože jsem neměl ani jednu připomínku a vše bylo podle mých požadavků. Po koupi auta jsme sedli ještě do McDonalda a poté mě navedli na cestu zpět. Myslím, že jen dobrodruh si jede pro auto sám do Německa, ale jestli neumí slušně Německy, nemá kontakty (Petr Panhans je schopen zařídit i v některých případech slevu), tak určitě nepojede domů v takovém klidu jako já. Byl jsem rád, že jsem o sehnání auta oslovil Petra Panhanse a auto mám dle svých požadavků a jsem opravdu maximálně spokojen. :palec:

Offline
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 121
Registrován: 16 roků 11 měsíců
Vůz: V40 už není... uvidíme na jaře
Bydliště: Ostrava

#6 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od pitris »

Takže jsem se rozhodl, že taky zkusím dle místních referencí služby Petra Panhanse. A musím konstatovat, že se přidávám ke spokojeným lidičkám. Petr se Sabinou jsou fakt super. Pomůžou, vysvětlí, zařídí. Já s nimi byl v pátek 7.11. a dovezl jsem si V40, která má pár drobných mušek, ale ty chystám v nejbližší době odstranit - bylo to tím, že jsem měl omezenou finanční hotovost. I přesto jsem moc spokojen ;-)
Vše potřebné mi zařídili, pokecali jsme, najedli v McDonald´s a jeli domů 8)

Všem jejich služby doporučuju, ještě jednou díky. Petr
_________________
bylo: V40, 2.0 + LPG, 3/1998, 103kW, B4204S - Venouš II.
bylo: V40, 1.8, 11/99, model 2000, 90kW, B4184S2 - Venouš

herman
Ověřený
Offline
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 111
Registrován: 18 roků 5 měsíců
Bydliště: praha
Kontaktovat uživatele:

#7 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od herman »

JJ, | PETRE, POKUD CTES TAK ZDRAVIM | :)
musim se pridat k absolutne spokojenym klientum Petra a Sabiny :)
vse probehlo rychle, kvalitne a hlavne SLUSNE !!! co se reklo a dohodlo, to platilo (mam pocit ze v CR posledni dobou skoro nevidana vec ...)

cena :
350 Ecek sluzby
200 Ecek prevozky a pojisteni
zbytek palivo

proste supeer, nez mit nervy kde co komu a jak ....

rano v pul pate jsem vstaval a dalsi den v pul ctvrte jsem doma ulehal :)
dovezl jsem si V 850 estate TDI a dnes na emisich mi nejaky pan nabizel ze mi priplati a koupi ji ode me :) podrobnosti o stavu, kvalitach, chybach v jinem topicu, zatim nezalozenem ......
_________________
je: volvo c30 2.0D 120kW, white, 7/2007
bylo: saab 9-3 Tid SC, hirsch / 01/2006 / S70 2.5D 103kW, BLUE, 09/2000 pinocchio / V70II 2.5D 103kW, BLUE, 12/2000 - "ké" / V850 2.5 TDi 103kW, BLACK, 02/1996 - "cyril" / V40 1.9D, 85kW, black 08/2000 / 480 ES 1,7 75kW, white 05/1992 / A4 1.8T chip, 95 / 80 avant 2.0, 93 / 80GT 1.8, 88

ot0
Offline
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 72
Registrován: 15 roků 2 měsíce
Bydliště: Bratislava
Vůz: XC60 D5 '09 Geartronic AWD
Bydliště: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

#8 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od ot0 »

Aj ja som sa vcera pridal k maximalne spokojnym zakaznikom Panhansovych!

Vsetko bolo dopredu dohodnute cez e-maily a telefon. A co sa dohodlo, to platilo - na cent presne. Co sa tyka ustretovosti, nie je nic, na co by som sa mohol stazovat. Peter ma vyzdvihol rano v Plzni, lebo mi nie celkom dobre vychadzali spoje z Bratislavy do Chebu (kde sa vraj obvykle stretava so zakaznikmi); auto, o ktore som mal zaujem, preklepol telefonicky a vybavil dalsie fotky (majitel bazaru poslal obrazky jedneho miniaturneho (1.5cm) tukanca pri zadnom pravom svetle); zjednal cenu; vybavil 30-dnove znacky namiesto klasickych 5-dnovych, atd.

Vo stvrtok vecer o 23:00 som opustal Bratislavu. Rano o 06:00 ma Peter vyzdvihol v Plzni. Okolo jednej naobed sme uz boli na mieste, obzreli auto, vyskusali ho na ceste (trochu sa nam podarilo zabludit :) ), objasnil mi, co by bolo treba urobit, opravit, na co si dat pozor, atd. Za par minut sme potom vybavili formality, zastavili sa este na kavu a nieco pod zub a valili naspat - o 01:00 som uz bol doma.

Ceny, ktore tu napisal herman, stale platia:
- 350 provizia
- 200 eur za 5-dnove znacky alebo 300 eur za 30-dnove
- Petrova nafta z Chebu k zvolenemu autu a naspat
- vase palivo do noveho auta na cestu domov
- ak sa Petrovi podari zjednat cenu, zlavnena suma sa deli 50:50

Inak priviezol som si velmi peknu ciernu S80 2.5 TDI. Ked ju vypucujem, skusim pridat par obrazkov.

Tymto dakujem Petrovi, s ktorym bolo cele nakupovanie zabavne, a Sabine, ktora odpovedala na vsetky moje e-maily podrobne a rychlo. Vdaka!
_________________
XC60 D5, D5244T10, 9/2009, MY 2010, Summum, Geartronic, AWD, Profituning.sk (151kW -> odmeranych 169kW, 472Nm)
S80 2.5 TDI, D5252T, 10/1999, 103kW, manual

kaplan

#9 Zkušenost

Příspěvek od kaplan »

Tak já jsem dal na volvoklub a našel jsem si Petra Panhanse, že potřebuju Volvo V70 I.generace, 2,5 TDI. Chtěl jsem auto z ciziny a nebyl žádný problém, předminulou středu jsem psal první e-mail, odpovídala Sabina Panhansová, já jsem řekl co chci, že nemám nic konkrétního vybranýho, je typ auta a motoru a že chci docela slušnou výbavu. Dalo se to do pohybu, za dva dny mi Petr posílal tři nabídky na Volvo, všechno soukromý majitelé. Druhý den to obvolával a zjistil, že jedna nabídka už je prodaná a druhá, která se nám podle fotek a komentáře k fotkám líbila nejvíc, tak je to nějakej Jugoš a ještě auto by chtělo dost investic, takže jasné doporučení nebrat. Zbyla nám poslední nabídka, po půlhodinovém rozhovoru Petra s majitelem a vyptávání se bylo jasný, že je to dobrý. Takže jsme se domluvili, že pojedeme ve minulý čtvrtek do Německa pro Volvo. Stával jsem v pět ráno, sraz v půl devátý v Chebu a jeli jsme. Jediná nevýhoda byla, že to bylo úplně přes celý německo, 15 km od francouzkých hranic. Za hranicemi s německem Petr vyřídil převozky a ve čtyři jsme byli auto, auto v pohodě, tak jsme si plácli, a to ještě Petr ukecal 150 EUR slevu (půl pro něj, půl pro mě) a navíc 50 litrů nafty v nádrži. V půl devátý jsme byly v Chebu, já jsem do posletele ulehal chvíli přes půl jednou v noci.
Znovu zmíním, i když to zde je napsané, že cena pro Petra je 350 EUR, ať je kurz jakýkoliv. Jo a ještě sehnal eura za 26,25 bez poplatku, takže taky super.
Takže jsem se stal dalším jeho spokojeným zákazníkem a mohu tohoto člověka jenom doporučit všem, je to opravdu ke vší spokojenosti.

P.S. snad si od matky půjčím digitál a nafotím toho přivezenýho miláčka, pokud na to jako obvykle nezapomenu :-(((

jarek.krizan
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Servisman
Příspěvků ve vlákně: 2
Příspěvky: 2434
Registrován: 17 roků 9 měsíců
Vůz: S80, 2,4
Bydliště: Zlín

#10 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od jarek.krizan »

Kdyby byl každý tak skvělý uživatel fóra, jak by tu bylo hezky. Nevadí že máš Saaba, třeba budeš mít jednou i Volvo. V každém případě ale děkujeme za tvůj názor.
_________________
V 740 GL r.v.88 B230F, ZF224HP , bylo V 960 B6304, 150kW s vlaječkou
V S80 , B5244S V 850 B5204

kompost23

#11 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od kompost23 »

Ahoj vsem,

pridavam se do seznamu dalsich spokojenych zakazniku Sabiny a Petra Panhansovych. Auto jsem si nasel sam na mobile.de, ale sam jsem si pro nej jet nechtel. Oslovil jsem tedy Sabinu a vse jsme udelali k nasi velke spokojenosti spolecne. Velmi mi pomohli pri veskere administrative okolo dovozu auta, hlavne co se tykalo DPH, pomohli mi domluvit nejaky doplnkovy montaze jeste pred koupi auta, prezuti gum uz v autosalonu abych odjizdel na zimakach a jine nadstandardnosti, do kterych bych se jinak asi sam ani nepustil.

Na zpatecni ceste nas jeste doprovodili co to slo, kdyby nas pripadne staveli policajti, tak aby nam pomohli treba i s tim.
Zkratka za 350EUR mate jistotu, ze Vas neprekvapi zadne problemy a tak se firmu Panhansovych urcite vyplati kontaktovat.

Honza

Deshi
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 7
Příspěvky: 3618
Registrován: 18 roků 4 měsíce
Bydliště: Dolní Roveň
Vůz: V40 1.9D 75kW

#12 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od Deshi »

kompost23 píše:Ahoj vsem,

pridavam se do seznamu dalsich spokojenych zakazniku Sabiny a Petra Panhansovych. Auto jsem si nasel sam na mobile.de, ale sam jsem si pro nej jet nechtel. Oslovil jsem tedy Sabinu a vse jsme udelali k nasi velke spokojenosti spolecne. Velmi mi pomohli pri veskere administrative okolo dovozu auta, hlavne co se tykalo DPH, pomohli mi domluvit nejaky doplnkovy montaze jeste pred koupi auta, prezuti gum uz v autosalonu abych odjizdel na zimakach a jine nadstandardnosti, do kterych bych se jinak asi sam ani nepustil.

Na zpatecni ceste nas jeste doprovodili co to slo, kdyby nas pripadne staveli policajti, tak aby nam pomohli treba i s tim.
Zkratka za 350EUR mate jistotu, ze Vas neprekvapi zadne problemy a tak se firmu Panhansovych urcite vyplati kontaktovat.

Honza

OT:Ty jsi kupoval auto nový v autosalonu?? Uvidíš, jak tě přijmou na servis v některých autosalonech v ČR ohledně záručních oprav.....................
_________________
Volvo S80 01/2007, 3,2 175kW AWD automat, Summum
Volvo XC70 10/2007, 2,4 D5 136kW AWD manuál, Summum
Volvo XC90 08/2008, 2,4 D5 136kW AWD manuál, Summum

bylo:
Volvo V40 07/2002, 1,9D 75kW manuál, Sport

Offline
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 21
Registrován: 15 roků 7 měsíců
Bydliště: Praha Západ

#13 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od maktom »

Pak je třeba si radikálně stěžovat u importéra a ten radikálně dealerovi vysvětlí, že nesmí omezovat nová, soukromě dovezená auta. Probíral jsem to (už je to nějaký měsíc) u Kurtze a shodou okolností se k tomu přidal okolojdoucí zástupce importu a infomace byla jasná: zákaz jakkoliv omezovat záruky. Faktem ale bude, že majitel takového vozu nedostane ty různé službičky nad standard. A mimochodem, dnes stejně dealeři žijou hlavně ze servisu, takže se bude cukat jen ten, kdo to nemá v hlavě srovnané, že mu utíká kšeft.
_________________
V70 2,4T 2002

kompost23

#14 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od kompost23 »

maktom píše:Pak je třeba si radikálně stěžovat u importéra a ten radikálně dealerovi vysvětlí, že nesmí omezovat nová, soukromě dovezená auta. Probíral jsem to (už je to nějaký měsíc) u Kurtze a shodou okolností se k tomu přidal okolojdoucí zástupce importu a infomace byla jasná: zákaz jakkoliv omezovat záruky. Faktem ale bude, že majitel takového vozu nedostane ty různé službičky nad standard. A mimochodem, dnes stejně dealeři žijou hlavně ze servisu, takže se bude cukat jen ten, kdo to nemá v hlavě srovnané, že mu utíká kšeft.

jj, toto jsem si overoval jeste pred koupi a nemmeli by snad delat problmy, dalsi garancka me ceka za rok tak uvidime. Dnes autosalony ziji hlavne ze servisu a bohuzel s timto dovozem pry tak trochu pocitaji. Vim ze to je pro ne neprijemne, ale kdyz je rozdil v cene 1/3 tak to proste tady koupit nejde.

Prinejhorsim to vezmu zase do Nemecka a udelam si vylet.

Ondra.
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Sponzor fóra
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 4725
Registrován: 19 roků 6 měsíců
Bydliště: VRZČ
Vůz: 240/V70II

#15 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od Ondra. »

kompost23 píše:
Prinejhorsim to vezmu zase do Nemecka a udelam si vylet.
A možná to bude nejlevnější a nejlepší řešení
_________________
240 GLT B230F ´89 AT Tourist/diplomatic sales
V70 MY2001 D5252T - Erdogan D5T5 Stage 1
Mitsubishi Outlander, 2,0i FWD, man, 2018
bylo: 240 D24 ´85, 740 D24 ´85 , 4x 940 B230F, B230FK, D24TIC, B200F V70/1 fturbu, 4x 850 různých výbav a motorizací, V70II 2,4i AT, SAAB 9-3 SC
Plastíky kilowattama nenahradíš

Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 4156
Registrován: 18 roků 3 měsíce
Bydliště: R.I.P.
Vůz: ---
Bydliště: Jindřichův Hradec

#16 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od dali »

Ondra. píše:
kompost23 píše:
Prinejhorsim to vezmu zase do Nemecka a udelam si vylet.
A možná to bude nejlevnější a nejlepší řešení
Navíc mu tam nehrozí, že by se v autě za milión hrabal učeň na praxi :wink:

Ejdy

#17 Spokojenost s panem Panhansem

Příspěvek od Ejdy »

Ahoj,

rad bych se podelil o zkusenost s nakupem auta s pomoci Sabiny a Petra Panhansovych.

Během 2 let s přítelkou ve Švédsku jsme vedeli, jakého Volvika bychom presne radi:

Volvo V70 II. generace
Rok vyroby (2005), 2006, lepe 2007
Motor - nejlepe D5 a 136kw
Automat - 6 stupnovy Geartronic
Ne ctyrkolka
6 aibagu - tzn. vcetne predniho airbagu spolujezdce
Kompletni serviska
100% historie auta
1-2 majitele
Ne taxi, sluzebni po meste
Vyborny stav
Do cca. 150 000 km
Do 15 000,-EUR

Vybava - pokud mozno - parkovaci senzory, tazne zarizeni, vysuvne (integrovane)
zadni detske sedacky, (aktivni) Bi-Xenony,...

…Sabina s Petrem potvrdili, ze nam pomohou a zodpověděli všechny vsetecne otazky ohledne jejich zavedeného systemu od poptavky po dovoz auti. Domluvili jsme se, ze budeme sledovat nemecke weby a uvidime. Za několik dnu jsem narazil na zajimave auto v Koline nad Rynem. Petr, se svou perfektni nemcinou a zkušenostmi, dane auto proveril, jak jen bylo mozne (dobrych 10-15 podrobnych mailu jsme si vymenili) a proto jsme se domluvili, ze se na nej zajedeme podivat. Sabina zaridila prevozky za 200,-EUR. S tatou přítelky jsme vyrazili do Chebu, kde byl pulnocni sraz s Petrem a Sabinou. Nasledovalo pohosteni a doladeni detailu u nich doma a vyrazili jsme do Kolina nad Rynem, kde jsme byli asi s hodinovou rezervou před otevřením autosalonu. Auto jsme prohledli, vyzkouseli, nezjistili nic spatneho. Petr ještě usmlouval 200,-EUR slevu a mohli jsme vyrazit do Cech – potom, co jsme doplnili prazdnou nadrz. Odmena pro Petra a Sabinu byla 350,-EUR. Auti slape skvele, jen nezavisle topeni uz netopi, nejspíš horsi české palivo.

Sabino a Petre, ještě jednou diky!

Pripadne dotazy rad zodpovím prostrednictim SZ.

Ejdy
Přílohy
3.JPG
3.JPG (49.11 KiB) Zobrazeno 1491 x
2.JPG
2.JPG (48.64 KiB) Zobrazeno 1491 x
1.JPG
1.JPG (47.36 KiB) Zobrazeno 1491 x
Naposledy upravil(a) Ejdy dne 28 led 2010 06:46, celkem upraveno 1 x.

Ejdy

#18 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od Ejdy »

Ahoj,

rad bych se podelil o zkusenost s nakupem auta s pomoci Sabiny a Petra Panhansovych.

Během 2 let s přítelkou ve Švédsku jsme vedeli, jakého Volvika bychom presne radi:

Volvo V70 II. generace
Rok vyroby (2005), 2006, lepe 2007
Motor - nejlepe D5 a 136kw
Automat - 6 stupnovy Geartronic
Ne ctyrkolka
6 aibagu - tzn. vcetne predniho airbagu spolujezdce
Kompletni serviska
100% historie auta
1-2 majitele
Ne taxi, sluzebni po meste
Vyborny stav
Do cca. 150 000 km
Do 15 000,-EUR

Vybava - pokud mozno - parkovaci senzory, tazne zarizeni, vysuvne (integrovane)
zadni detske sedacky, (aktivni) Bi-Xenony,...

…Sabina s Petrem potvrdili, ze nam pomohou a zodpověděli všechny vsetecne otazky ohledne jejich zavedeného systemu od poptavky po dovoz auti. Domluvili jsme se, ze budeme sledovat nemecke weby a uvidime. Za několik dnu jsem narazil na zajimave auto v Koline nad Rynem. Petr, se svou perfektni nemcinou a zkušenostmi, dane auto proveril, jak jen bylo mozne (dobrych 10-15 podrobnych mailu jsme si vymenili) a proto jsme se domluvili, ze se na nej zajedeme podivat. Sabina zaridila prevozky za 200,-EUR. S tatou přítelky jsme vyrazili do Chebu, kde byl pulnocni sraz s Petrem a Sabinou. Nasledovalo pohosteni a doladeni detailu u nich doma a vyrazili jsme do Kolina nad Rynem, kde jsme byli asi s hodinovou rezervou před otevřením autosalonu. Auto jsme prohledli, vyzkouseli, nezjistili nic spatneho. Petr ještě usmlouval 200,-EUR slevu a mohli jsme vyrazit do Cech – potom, co jsme doplnili prazdnou nadrz. Odmena pro Petra a Sabinu byla 350,-EUR. Auti slape skvele, jen nezavisle topeni uz netopi, nejspíš horsi české palivo.

Sabino a Petre, ještě jednou diky!

Pripadne dotazy rad zodpovím prostrednictim SZ.

Ejdy
Přílohy
3.JPG
3.JPG (49.11 KiB) Zobrazeno 31460 x
Naposledy upravil(a) Ejdy dne 30 lis 2010 15:01, celkem upraveno 1 x.

majka.hornekova

#19 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od majka.hornekova »

Ahojky, ráda bych se přidala se svojí zkušeností se Sabčou a Petrem Panhansovými. Našla jsem kontakt a doporučení na ně tady na volvoforu. Bylo to přesně to, co jsem hledala, poněvadž jsem si netroufla , dovézt si auto z německa sama a jejich služby se zdáli být za přijatelné peníze. Kontaktovala jsem je, při vzájemné spolupráci se Sabinou jsme vybrali vhodná auta dle mých představ a požadavků, Petr všechny kontakty obvolal a zjistil potřebné informace o každém vozu. Nakonec jsem si vybrala a mohli jsme vyrazit na cestu. Do Chebu jsem dorazila vlakem, kde mě Petr vyzvedl. Cestou jsme vyměnili hotovost za eura, vyzvedli pojištění a převozní značky, které už byli předem zařízené, nabrali Sabinu a jejího jednoho syna a vyrazili na cestu do Berlína. Na místě Petr auto prohlédl, poslechl, vyzkoušel, vyjednal slevu a auto bylo mé:-). Na technické v čechách vše proběhlo naprosto skvěle, auto je ve výborném stavu a známí říkají, že to byla za ty peníze skvělá koupě. Jsem za auto moc ráda a za to vděčím hlavně Panhansovým.

Je fakt, že Petr působí na lidi svým respektem, a tím, že se hodně vyzná ve své práci. Myslím si, že málokdo se snaží ho nějak ošidit. Nedokážu si představit, že bych tam jela sama. Zdaleka bych nedokázala zjistit tolik informací co on se svojí skvělou němčinou a o nějaké té slevě ani nemluvím:-). Všem, kdo chtějí mít jistotu s vybíráním svého budoucího auta, doporučuji Sabinu a Petra Panhansovi!

Pěkný večer. Majka

Deshi
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 7
Příspěvky: 3618
Registrován: 18 roků 4 měsíce
Bydliště: Dolní Roveň
Vůz: V40 1.9D 75kW

#20 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od Deshi »

hmm, rozumná cena za služby, ale ještě 200 eur z vyjednané slevy??? :shock: :shock:
já myslel, že odměna za služby je jasná :%)

zase na druhou stranu 400eur sleva není špatná :unknown:
_________________
Volvo S80 01/2007, 3,2 175kW AWD automat, Summum
Volvo XC70 10/2007, 2,4 D5 136kW AWD manuál, Summum
Volvo XC90 08/2008, 2,4 D5 136kW AWD manuál, Summum

bylo:
Volvo V40 07/2002, 1,9D 75kW manuál, Sport

anvera

#21 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od anvera »

ahoj všem
také my bychom chtěli poděkovat touto cestou Sabince a Péťovi Panhansovým za super jednání..je až k neuvěření, že na takové lidi ještě narazíte..
auto jsme si vyhlédli na mobile.de..mercedes SLK..takové bychom tady v Čechách vůbec nesehnali...
měli jsem vybrané 3 vozy, proběhlo několik mailů se Sabčou, všechny vozy obvolali a vybrali jsme tedy nakonec jeden a na druhý den jsme vyrazili vlakem do Chebu, tam na nás čekal Péťa na nádraží, cestou jsme vyzvedli již zajištěné značky a pojištění, vyměnili peníze a vyrazili pro mazlíka...na místě vůz Péťa prohlédl, koukl na olej, projel, vyjednal slevu a obchod byl uzavřen...ještě nás vyvedl z Mnichova a další den ráno jsme byli zpět doma...s autem, které jsme viděli den před tím jen na obrázku a teď stálo u našeho domu... :Yahoo!:

opravdu super jednání a komunikace :Bravo:
můžeme jen a jen doporučit :Bravo:

Věra a Vladek
603 700 325, anvera@seznam.cz
Přílohy
SLKáčko (5).jpg
SLKáčko (5).jpg (50.95 KiB) Zobrazeno 624 x
Naposledy upravil(a) anvera dne 29 bře 2010 21:13, celkem upraveno 2 x.

zvedavec
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 1170
Registrován: 15 roků 11 měsíců
Bydliště: Brno
Vůz: Volvo S 80 2,9 LPG
Bydliště: Brno
Kontaktovat uživatele:

#22 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od zvedavec »

Hm, krasavec. Můžu se zeptat co stál?
_________________
za chvíli bude, už je : Volvo s80 2,9
za chvíli také bylo, tak ne zůstává semnou :Volvo 850 TDi
bylo: Renault Safrane 2,2
bylo: Opel Kadet 1,4
bylo: Škoda 120 LS
bylo: Škoda 100 L
www.royaleliquid.cz

anvera

#23 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od anvera »

dobrý den..
SLK nás stálo cca 9500 EUR
s autíčkem jsme maximálně spokojeni...koupili jsme si ho pro radost
8)

doktor
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 3226
Registrován: 15 roků 9 měsíců
Bydliště: Slaný, okr. Kladno
Vůz: SAAB 9-5 AERO 04, V70II R 04, C70 T5 98

#24 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od doktor »

anvera píše:dobrý den..
SLK nás stálo cca 9500 EUR
s autíčkem jsme maximálně spokojeni...koupili jsme si ho pro radost
8)
je fakt, že nevypadá jako auto na nákupy ale spíš pro radost. :D
_________________
V70R II 2,5T AWD, manual, 220 KW,´04, SAAB 9-5 AERO 2.3T, B235R, manual, 184 kW, ´03, Volvo C70 2,0 T5, B5204T3, 166kW ´98, manual, ARD tuning stage 2, 195kW,
bylo Volvo 460 2.0, B20F manual, 80kW,´95, bylo Volvo V70 2.5 10V, B5252S automat, 106kW,´99, bylo Volvo 850 R, 2.3, B5234T5 automat, 176kW,´96, Volvo V70 T5 2.3, B5234T3, manual, 176kW, ´99,
Vstup do galerie ZDE

Sarkasmic
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 1620
Registrován: 17 roků 5 měsíců
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Vůz: Volvo 1980-97

#25 Dovoz aut z Německa – Petr Panhans

Příspěvek od Sarkasmic »

Takž naprosto připos.aně z Auto Hase jsem to opet hodil do lamparny,aby nahodou nevzniklo podezření,že tu trpím neplacenou reklamu. Abych dokázal,že jsem barevnej a zaujatej. :D Pokud sem zase někdo napíše něco nesouvisejícího přímo z dovozem nebude se stěhovat do lampárny ale fuč...
_________________
343 GL r.v. 1981 B14 2E,V70 r.v. 1997 B5234 T3
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Firmy & kontakty“