Stává se vám to taky nebo jste Ti "nakažení"?

Moje řeč... osobně nepovažuju za zápor, kdyby Volvama jezdila celá země, nemám potřebu řídit auto, které moc lidí neřídí...travex píše:porad lepsi videt vsude volva nez ty potvory z boleslaf-motor-werke, ktery se premnoziilya ze se to siri jako nemoc? tak at, hlavne ze neni nutny podstupovat leceni....
mě se líbilo že namám tuctovku, dneska už volv jezdí na můj vkus moc a nic to nevypovídá o nátuře řidiče, nesytdím se říct bohuželtnemec píše:[
... nemám potřebu řídit auto, které moc lidí neřídí...
Já se nad to dokážu povznést, když si vzpomenu, že já už měl Volvo eště když tyhle kchůl trendy týpci honili vodu v ochcáfkách na hlínách...petr S60 píše: mě se líbilo že namám tuctovku, dneska už volv jezdí na můj vkus moc a nic to nevypovídá o nátuře řidiče, nesytdím se říct bohužel
nadnarodni gigant je oficialne jiz infikovan, ve firemni pujcovne je k nalezeni jedna V854 a v garazich na patre vyhrazenem vedeni lze bezne potkat takove veci jako XC90, S80, V50, S40 a podobne....tnemec píše:
Btw přeji ti Trávo mnoho zdaru při Tvých pokusech o infekci oficiálního organismu nadnárodního giganta.
Uživatelé procházející toto fórum: Blade