Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Sibr píše:
Prosim tě to je krásný, FSDčka nevydrželi ani 40k a 1 rok provozu
Nemám slov, teď pujdu do Origo (jeden přední 4k a jeden zadní 2,2k) a nebo Bilstein B6
Koukám, že se mám na co těšit :neutral: Na záruku s tím nic dělat nešlo? Jaký přesně byly příznaky jejich odchodu? Vytekly? Šlo to postupně, nebo skokem?
Sibr píše:
Prosim tě to je krásný, FSDčka nevydrželi ani 40k a 1 rok provozu
Nemám slov, teď pujdu do Origo (jeden přední 4k a jeden zadní 2,2k) a nebo Bilstein B6
Koukám, že se mám na co těšit :neutral: Na záruku s tím nic dělat nešlo? Jaký přesně byly příznaky jejich odchodu? Vytekly? Šlo to postupně, nebo skokem?
Prosim tě ještě je mám furt na autě, nevytekly a autí sedí dobře, ale někdy se strašně naklání (mám pocit že je hodně ovlivnuje teplota) no a při přejezdu nerovnosti je do strašná mrda Márra může potvrdit... při první přejeté nerovnosti vypadal nějak takhle
Už jsem chtěl založit Topic "Koni FSD" ale nějak sem byl línej
Kolik ty tlemiče tak koštujou? Asi budu muset taky měnit, dost to bouchá, tuhle jsem jel po okresce, bylo to jak interupční kabinka ...
_________________ V70 TDi 1999 - Modřinka po JardoviV Jeden dehet vládne všem, jeden jim všem káže, jeden všechny zahalí, do oblaku sváže!
Kafe kupuju výhradně tady: http://www.primacafe.cz bo je kvalitní a čerstvě pražené. A máme tam dobrý fórum
No myslím že nahoře jsem to psal, otázka je jaké myslíš?
Koni FSD sada vyjde na 15-17k
Origo Volvo všechny vyjdou tak na 12-14k
Origo Volvo stavitelné tlumiče od Öhlins tak na 90-98k (plus tyč na přední nápravu za 2k) Tohle neber vážne to je jen pro zajímavost, já si je chtěl strašne moc koupit než jsem si zjistil cenu
Mě spíš se_e něco tak skvělého odkurvit za poloviční čas na tom našem tankodromu
Hlavně když to koštuje tolik šušňů...
No to já bych si to zase nastavil rád, hlavně včera by se mi hodili když jsem si zazávodil s nějakym votuněnym Civicem poslední generace, jako nejelo mu to špatně ale zase je fakt že jsem si s ním furt hrál na 5ku a on furt podřazoval jak ďábel bohužel mu to bylo ho_no platný (a mě bylo trapný ho vyblikat) pak mi ujel na sjezdu na Kladno když frajersky předjel asi 2 auta přes plnou a do zatáčky... :?