Auto mám přes rok (najel jsem 40tkm) a zatím jsem s ním nikde nebyl.

Až na to revizní razítko co se v čechách muší v dokladech vožených v plynovém autě usebe objevit.Igor píše:Jazdiť a nerýpať do toho, čo funguje......maximálne si vyčisti filter a jarovou, alebo purovou vodou prejdi všetky spoje, na toto servis nie je potrebný....
Doporučil bych tě Jihlavu ale to máš cca 200km. Jinak nevím.hamar píše:Servis začíná být aktuální. Potřebuju seřídit LPG. Víte o někom solidním? JM kraj, nejlépe Hodonín, popř. Zlínsko,...
Dík.
maxwell píše:Se seřízením je to těžký ale zkus to Bzenci u ...
Autogas Desta servis
U Bzinku 1169, Bzenec, Hodonín
nebo
to zkus z mapy viz..
http://www.mapy.cz/#x=139235328@y=13196 ... _132931562
v usteckem kraji nevim ale kdyby si mel cestu pres HKCafa píše:Mate nekdo prakticke zkusenosti s konkretnim servisem v usteckem kraji? Litoměřicko, Ústecko, Děčínsko, Teplicko. Nerad bych auto svěřil nějakým neprověřeným matlalům.
Díky..
V okolí České Lípy by to šlo? Je tam prý dobrý servis/montáž plynu. Kdyžtak se zeptám na přesnou lokaci.Cafa píše:Mate nekdo prakticke zkusenosti s konkretnim servisem v usteckem kraji? Litoměřicko, Ústecko, Děčínsko, Teplicko. Nerad bych auto svěřil nějakým neprověřeným matlalům.
Díky..
Tak jak to sleduji me oboje dvoje ceka a uz to nepujde odkladat. Mam ted najeto 10tkm + to co predchozi majitel najel. Navic dnes po vyjeti z mycky sem malem zablokoval celou benzinku,motor skyt a uz se nechtel chytit ani na benzin ani na LPG. Pak se to teda chytlo,ale radeji tonecham vymenit. Diky moc, asi taky do Coubala v praze.Jinak obecne - vymena filtru doporucena po 15tkm, vymena membran po 60tkm.
Servis v Jihlavě budu brzy potřebovat. Máte na mysli MGC na Bedřichově?Miroslav píše:Doporučil bych tě Jihlavu ale to máš cca 200km. Jinak nevím.
Tony244 píše:Best servis v Olomoucké kraji, jezdít tam i dálky - Fedor auto v prostějově, dělají tam všechny systémy a přístu i kvalita je naprosto famózní
Miroslav píše:Doporučil bych tě Jihlavu ale to máš cca 200km. Jinak nevím.
vlastiiik píše:Tony244 píše:Best servis v Olomoucké kraji, jezdít tam i dálky - Fedor auto v prostějově, dělají tam všechny systémy a přístu i kvalita je naprosto famózní
- a ceny taky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé