Mám půjčenou z nějaký Oktávky, ale je malá...
 Mám půjčenou z nějaký Oktávky, ale je malá...díky

Síťka? Na dno? Jako ta, co má zachycovat věci v kufru, aby nelítaly po autě?lookass_V70 píše:Nemá ji pro mě někdo?Mám půjčenou z nějaký Oktávky, ale je malá...
díky

jojo, na uchycení věcí na dně kufruok2ucx píše:Síťka? Na dno? Jako ta, co má zachycovat věci v kufru, aby nelítaly po autě?lookass_V70 píše:Nemá ji pro mě někdo?Mám půjčenou z nějaký Oktávky, ale je malá...
díky

fáákt? no to mě podržraadjek píše:Jednou jsem v akci v Lidlu koupil univerzální za 50 kč, a sedí tam jak ulitá
 mrknu po ní... dík
 mrknu po ní... dík 
 a na mě nezbyla :ryma:raadjek píše:Jednou jsem v akci v Lidlu koupil univerzální za 50 kč, a sedí tam jak ulitá

Ty Volve to je dobrýeLzyx píše: V autodílech prodávají univerzály okolo 300Kč :?
 mě original stála 3,6k
 mě original stála 3,6k  Ale pro ten vlhkej pocit, co by člověk neudělal
 Ale pro ten vlhkej pocit, co by člověk neudělal 

Upřímně kdo jí má tak ti jí určitě neprodá, leda by byl magor nebo změnil model a do nového by se opravdu nehodila.lookass_V70 píše:nikdo ji nemá?????? haloooooooo

Ty jo buď jsem magor...ale nemůžu to tam najíteLzyx píše:v autokelly mají 50 x 100cm za 357Kč. 50 x 75cm za 298Kč
 Chtěl bych tu velkou...
 Chtěl bych tu velkou... 

Nemůžeš mi prosím poslat ten link na ní?eLzyx píše:autopříslušenství - upínací systémy, nosiče, boxy - upínače
 hledám na autokelly.cz a nemohu tam vůbec najít ani sekci "autopříslušenství"
 hledám na autokelly.cz a nemohu tam vůbec najít ani sekci "autopříslušenství" 

paráááda, dík... ale není skladem
 paráááda, dík... ale není skladem  škoda, budu jí hlídat
 škoda, budu jí hlídat 

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]