Automobil revue

...i nemožném! ALE JEN POKUD TO SOUVISÍ S VOLVEM!!! (potažmo evt. s jinými automobily)

VYKECAT SE MŮŽETE V LAMPÁRNĚ!!!
  • Autor
  • Zpráva
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 178
Registrován: 18 roků 2 měsíce
Bydliště: Kostelec nad Labem

#1 Automobil revue

Příspěvek od klopy »

Ahoj. To mi dnes přišlo na pracovní email. Mohlo by to být zajímavý.

na internetových stránkách: http://www.acap.wbs.cz postupně zveřejňujeme databázi motoristického časopisu Automobil revue - časopisu s dlouholetou tradicí (vychází od roku 1957). V tomto časopise jsou aktuální informace ze širokého motoristického spektra celého světa - např. testy a popisy automobilů, motocyklů, technické zajímavosti a trendy, autosalony, výstavy, historie.

Vzhledem k tomu, že je hodně lidí, kteří si tento časopis pořizují, ale prakticky nemají možnost v reálném čase vyhledat pro ně důležitou informaci (např. test konkrétního automobilu, fotografii, historická data atd.), rozhodli jsme se vytvořit databázi časopisu - v této databázi budou uvedeny všechny články a fotografie, které jsou v jednotlivých číslech a ročnících časopisu. Začínáme letošním rokem a postupujeme s doplňováním zpětně.

Předpokládáme, že o tuto databázi bude ze strany motoristických fandů veliký zájem (prohlížení, příp. stažení databáze ZDARMA).


Pak už jen řeči jak si tam dát reklamu.-)
_________________
Je: Škoda Superb 3
Bylo: Chrysler 300c CRD, SRT design, Škoda Octavia Combi Tour 1.9 TDI, 66 kw, v70-2.3 T5 - 176 kW - sazka edition, 850-2.5-125 kW, s70-2.3. T5 - 176 kW - R.I.P., s40-2.0-103 kW

koch
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 1553
Registrován: 16 roků 7 měsíců
Bydliště: Opava (Oščadnica, SK)
Vůz: Volvo S60 2.4T

#2 Automobil revue

Příspěvek od koch »

ja mam z te stranky spis pocit ze je to nejaky fake projekt nekoho kto se snazi nejakym zpusobem nabalit... absolutne zadna uroven ani styl... spousta reklamy, platba paypal? :shock:
pochybuji ze ten nekdo kdo to provozuje ma nejake copyrighty automobil revue...

LukášM
Ověřený
Offline
Uživatelský avatar
Příspěvků ve vlákně: 1
Příspěvky: 1903
Registrován: 18 roků 1 měsíc
Bydliště: Tábor
Vůz: V240
Bydliště: Tábor

#3 Automobil revue

Příspěvek od LukášM »

Tak Automobil revue odebírám pravidelně od roku 91, předtím ho kupoval otec cca. od 70 roku. Nevím jak složité je vyhledat informace, ale zhruba od r. 93-94 se v každém prosincovém čísle nachází obsah kompletního ročníku. Ročníky mám svázané a tento seznam je hodně snadným průvodcem. Automobil vydávají Springer media, ten odkaz na tu stránku s nimi nemá zřejmě nic společného.
_________________
Volvo 240 D24 r.v. 1992
Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „o všem možném :-)“