Nabízím svou V60 Cross Country, z důvodu, že je pro mě v současnosti nutnost AWD, kterým toto vozidlo bohužel nedisponuje. Jinak jsem s ním byl velice spokojený a nikdy mě nezklamalo. Auto jsem si servisoval sám a dostávalo potřebnou pěči a slušné zacházení, bylo garážované, provozované na dlouhých trasách Finsko - Portugalsko, prakticky nejeté v soli. Vše je funkční, nehlásí žádné chyby, nic není poškozené, není třeba dolévat žádné kapaliny, čistý interier. Jsem celkově druhý majitel. Bylo dovezeno v roce 2021 z Itálie s 263 tis. km, v současnosti má 413 tis. a dle slov zkušených kolegů z D5T5 je nadprůmerně zachovalé. Jsem si jistý, že při nějaké péči bude ještě dlouho sloužit. Spodek karoserie a podvozek je naprosto bez koroze, DPF funkční. Nemá stopy po nehodě, ale lakované díly na karoserii jsou, s tím už jsem to koupil, zřejmě větší množství drobných odřenin, jak je na jihu zvykem. Za dobu mého provozování žádné poškození nemělo. Je krátce po výměně oleje a filtrů, do budoucna bude potřeba vyměnit brzdy, podle mého by stačilo dát desky, kotouče vypadají ještě docela dobře.
Za celou dobu mělo tyto závady:
-Krátce po pořízení se rozsvítila kontrolka motoru, vadný EGR, častá závada a pravděpodobně důvod prodeje, nejprve čištěno, poté vyřešeno SW.
-Objevila se prasklina na plexi krytu přístrojů, vyměněno za nový díl
-Začal pískat ventilátor topení, vyměněn za nový
-Za studena se ozývala řemenice, vyměněna za novou
Jinak byly měněny díly pouze preventivně, např. komplet tlumiče a pružiny, silentbloky ramen a motoru, případně spotřební věci jako brzdy, oleje, filtry, rozvody, baterie. Pravidelně měněn olej v převodovce.
Z výbavy kromě jiného: všechna zrcátka samostmívací, vnější elektricky sklápěcí, aktivní xenony, USB vstup na MP3, aktualizovaná velká navigace, alarm, Bluetooth telefon, dojezdová rezerva (už nebyla ve standardu). Možnost zvolit sportovní režim nebo naopak ECO+ režim. Start/Stop má, ale jde vypínat snadno tlačítkem na přístrojové desce. Díky FWD pohonu má příznivou spotřebu, na delší cesty při plynulém stylu jízdy běžně pod 5 litrů. Je to jedno z posledních aut, které jde načíst Vidou, a jedno z posledních bez AdBlue. Emisní norma Euro 6b (EHK 136/2014W). Tažné nemá ani nikdy nemělo. Pneu 235/55 R17 celoroční Michelin Crossclimate.
Je možné nahrát SW na dálkový start, ale z důvodů garážování jsem tuto možnost nevyužil. K autu jsou zamykací střešní nosiče (příčníky).
VIN YV1FZARCDH1028588
Rok výroby 2016, modelový rok 2017
Typ motoru D4204T4, nafta, 110 kW (reálných 165 kW, nevyužito)
Převodovka automatická osmistupňová s možností manuálního řazení TG-81SC
Představa o ceně je 290 tis.
Prohlídka možná u Liberce.
Tel. 702 881 040
PRO: V60 CC D3 Automat
Pravidla fóra
PRODEJ AUTA
1 - Nadpis topiku – soukromý prodej příklad: „Pro: C70, 2,3 T5, 177 kW, manuál, 1999, 69 000 Kč“
2 - Text inzerátu (pouze soukromý prodej)
a) typ
b) motorizace – nejlépe přímo konkrétní označení motoru (např B5234T3)
c) výkon (kW nebo HP, nejlépe obojí)
d) rok výroby (případně datum uvedení do provozu – pokud se liší, nebo modelový rok)
e) najeté km (zdůraznit, zda se jedná o tachometrové nebo skutečné, ověřené)
f) výbava vozidla (pokud možno co nejpodrobněji)
g) servisní knížka (ano/ne/ano, ale vedená pouze do...)
h) historie vozu (bourané/nebourané, servisováno kde, kolikátý majitel, provedené opravy, koupeno kde/dovezeno odkud)
i) současný stav a předpokládané investice (kdy se mají dělat rozvody, stav brzd, spojky, olej v automatu), zmínit vylepšení, modifikace a jiné
j) pneu (jsou v TP, rozměry/výrobce/mm, letní/zimní/oboje, plechy/alu(typ))
3 - foto co nejvíc nahrát sem nebo odkaz na ně – nutné! (exteriér, interiér, motor)
4 - cena, nutné! inzeráty bez ceny (cena dohodou, nejvyšší nabídce apod.) mohou být bez upozornění smazány!!!
5 - kde je auto k vidění (pokud je místo odlišné od bydliště v profilu) !!!
6 - ekodaň, je zaplacena či ne, nebo se netýká, (zápis ve velkém techničáku, TP), v případě nezaplacení normu opsat z TP (řádek V.9).
7- kontakt! Uveďte ideálně telefon, je to nejrychlejší způsob jednání.
8- v případě, že dojde k prodeji, napíše prodávající poslední příspěvek "PRODÁNO". Vyhnete se zbytečným dotazům k dávno prodaným vozidlům a zájemcům o koupi ušetří čtení, psaní, volání. NEMAZAT text inzerátu!
PRODEJ AUTA
1 - Nadpis topiku – soukromý prodej příklad: „Pro: C70, 2,3 T5, 177 kW, manuál, 1999, 69 000 Kč“
2 - Text inzerátu (pouze soukromý prodej)
a) typ
b) motorizace – nejlépe přímo konkrétní označení motoru (např B5234T3)
c) výkon (kW nebo HP, nejlépe obojí)
d) rok výroby (případně datum uvedení do provozu – pokud se liší, nebo modelový rok)
e) najeté km (zdůraznit, zda se jedná o tachometrové nebo skutečné, ověřené)
f) výbava vozidla (pokud možno co nejpodrobněji)
g) servisní knížka (ano/ne/ano, ale vedená pouze do...)
h) historie vozu (bourané/nebourané, servisováno kde, kolikátý majitel, provedené opravy, koupeno kde/dovezeno odkud)
i) současný stav a předpokládané investice (kdy se mají dělat rozvody, stav brzd, spojky, olej v automatu), zmínit vylepšení, modifikace a jiné
j) pneu (jsou v TP, rozměry/výrobce/mm, letní/zimní/oboje, plechy/alu(typ))
3 - foto co nejvíc nahrát sem nebo odkaz na ně – nutné! (exteriér, interiér, motor)
4 - cena, nutné! inzeráty bez ceny (cena dohodou, nejvyšší nabídce apod.) mohou být bez upozornění smazány!!!
5 - kde je auto k vidění (pokud je místo odlišné od bydliště v profilu) !!!
6 - ekodaň, je zaplacena či ne, nebo se netýká, (zápis ve velkém techničáku, TP), v případě nezaplacení normu opsat z TP (řádek V.9).
7- kontakt! Uveďte ideálně telefon, je to nejrychlejší způsob jednání.
8- v případě, že dojde k prodeji, napíše prodávající poslední příspěvek "PRODÁNO". Vyhnete se zbytečným dotazům k dávno prodaným vozidlům a zájemcům o koupi ušetří čtení, psaní, volání. NEMAZAT text inzerátu!
- Autor
- Zpráva
-
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110
Fakt je to 8kvalt? Páč mám to samé u V60 2018 a je to jen 6kvalt.
-
Je to osmi, jsem si jistý. Zřejmě se dělaly různé kombinace. Budeš tam mít zřejmě TF-80SD, má to Sport režim?
Naposledy upravil(a) Ykka dne 08 zář 2026 16:43, celkem upraveno 1 x.
-
- Vůz: V70 III D3 110kw MY2016
Taky jsem se divil, ale V60 i V70 co mám já mají kód motoru D4204T9 a ne D4204T4. Tohle vypadá že je twinturbo verze D3, takže má možná opravdu i jinou převodovku, stejně jako D4.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Ano, kolega z práce má jednu z novějších V70, výroba 10/2015, zdá se to podobné, avšak s motorem D4204T9 a taky šestikvalt.
Tahle je 10/2016, původně jsem ten rozdíl přikládal tomu roku mezi nimi, ale teď vidím, že to bude souviset spíš s typem motoru.
Tahle je 10/2016, původně jsem ten rozdíl přikládal tomu roku mezi nimi, ale teď vidím, že to bude souviset spíš s typem motoru.