Prodám Volvo V70 T6 AWD, rok výroby 2007, 3.0 benzin, 210 kW automat. Auto jsem zdědil po rodičích, kteří byli jeho první a jediný majitelé, koupeno v ČR, tehdy za 1,57 mil. Kč. Auto má najeto 222 000 km, servisováno v autorizovaných servisech, až na posledních pár let. Motorově zcela v pořádku, krásný šestiválec,nicméně spotřeba tedy 10-15l podle stylu jízdy. Převodovka servisována s výměnou oleje cca před dvěmi lety, dále ještě nedávno nový startér, baterka taktéž zánovní, brzdy potřebují servis. Interiér v kůži, luxusní výbava viz původní kupní cena, vše stále funkční. Auto má povrchové vady, jinými slovy je obouchané a vyžaduje lakýrnickou, nicméně na funkčnost to nemá vliv. STK do konce tohoto měsíce, tedy 09/2026.
Cena: 95 000 Kč
David Peřina
+420 608 710 718
Prodám V70 AWD T6
Pravidla fóra
PRODEJ AUTA
1 - Nadpis topiku – soukromý prodej příklad: „Pro: C70, 2,3 T5, 177 kW, manuál, 1999, 69 000 Kč“
2 - Text inzerátu (pouze soukromý prodej)
a) typ
b) motorizace – nejlépe přímo konkrétní označení motoru (např B5234T3)
c) výkon (kW nebo HP, nejlépe obojí)
d) rok výroby (případně datum uvedení do provozu – pokud se liší, nebo modelový rok)
e) najeté km (zdůraznit, zda se jedná o tachometrové nebo skutečné, ověřené)
f) výbava vozidla (pokud možno co nejpodrobněji)
g) servisní knížka (ano/ne/ano, ale vedená pouze do...)
h) historie vozu (bourané/nebourané, servisováno kde, kolikátý majitel, provedené opravy, koupeno kde/dovezeno odkud)
i) současný stav a předpokládané investice (kdy se mají dělat rozvody, stav brzd, spojky, olej v automatu), zmínit vylepšení, modifikace a jiné
j) pneu (jsou v TP, rozměry/výrobce/mm, letní/zimní/oboje, plechy/alu(typ))
3 - foto co nejvíc nahrát sem nebo odkaz na ně – nutné! (exteriér, interiér, motor)
4 - cena, nutné! inzeráty bez ceny (cena dohodou, nejvyšší nabídce apod.) mohou být bez upozornění smazány!!!
5 - kde je auto k vidění (pokud je místo odlišné od bydliště v profilu) !!!
6 - ekodaň, je zaplacena či ne, nebo se netýká, (zápis ve velkém techničáku, TP), v případě nezaplacení normu opsat z TP (řádek V.9).
7- kontakt! Uveďte ideálně telefon, je to nejrychlejší způsob jednání.
8- v případě, že dojde k prodeji, napíše prodávající poslední příspěvek "PRODÁNO". Vyhnete se zbytečným dotazům k dávno prodaným vozidlům a zájemcům o koupi ušetří čtení, psaní, volání. NEMAZAT text inzerátu!
PRODEJ AUTA
1 - Nadpis topiku – soukromý prodej příklad: „Pro: C70, 2,3 T5, 177 kW, manuál, 1999, 69 000 Kč“
2 - Text inzerátu (pouze soukromý prodej)
a) typ
b) motorizace – nejlépe přímo konkrétní označení motoru (např B5234T3)
c) výkon (kW nebo HP, nejlépe obojí)
d) rok výroby (případně datum uvedení do provozu – pokud se liší, nebo modelový rok)
e) najeté km (zdůraznit, zda se jedná o tachometrové nebo skutečné, ověřené)
f) výbava vozidla (pokud možno co nejpodrobněji)
g) servisní knížka (ano/ne/ano, ale vedená pouze do...)
h) historie vozu (bourané/nebourané, servisováno kde, kolikátý majitel, provedené opravy, koupeno kde/dovezeno odkud)
i) současný stav a předpokládané investice (kdy se mají dělat rozvody, stav brzd, spojky, olej v automatu), zmínit vylepšení, modifikace a jiné
j) pneu (jsou v TP, rozměry/výrobce/mm, letní/zimní/oboje, plechy/alu(typ))
3 - foto co nejvíc nahrát sem nebo odkaz na ně – nutné! (exteriér, interiér, motor)
4 - cena, nutné! inzeráty bez ceny (cena dohodou, nejvyšší nabídce apod.) mohou být bez upozornění smazány!!!
5 - kde je auto k vidění (pokud je místo odlišné od bydliště v profilu) !!!
6 - ekodaň, je zaplacena či ne, nebo se netýká, (zápis ve velkém techničáku, TP), v případě nezaplacení normu opsat z TP (řádek V.9).
7- kontakt! Uveďte ideálně telefon, je to nejrychlejší způsob jednání.
8- v případě, že dojde k prodeji, napíše prodávající poslední příspěvek "PRODÁNO". Vyhnete se zbytečným dotazům k dávno prodaným vozidlům a zájemcům o koupi ušetří čtení, psaní, volání. NEMAZAT text inzerátu!
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V70 BW9956
Prodám V70 AWD T6
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: Volvo S80
Prodám V70 AWD T6
Kdyby se toho někdo ujal a nepotřeboval ty kola tak se hlásím 
- Vůz: XC70 MY2012 2,4D 158kw
Prodám V70 AWD T6
Ta luxusní výbava je konkrétně kde, prosím? I z fotek lze odhadnout, že tomu plno věcí chybí… Tak se nechám překvapit podrobnostmi…
-
- Vůz: V50 T5 2005 FWD manuál, šedá
Prodám V70 AWD T6
Najdi mi T6 za tuhle cenu po prvním majiteli, jestli je to pravda a s tímto nájezdem. "Výbavu" bych neřešil.
Za mě se tady za ty peníze musí jen zaprášit.
Za mě se tady za ty peníze musí jen zaprášit.
Volvo V50 T5 FWD 12/2004 Áčko
Volvo V50 T5 FWD 02/2005 Béčko
bylo: Volvo černá V70 TDI 9/1998
-
- Vůz: V70 BW9956
Prodám V70 AWD T6
odpovídám: no tak je to celý v kůži atd, já mám 3 roky starýho superb LK, a nepřijde mi to v interieru o nic lepší, jako jasne, tohel aute je rok 2007, takže blikajicí navigace a dvb rádio tam člověk nenajde.
A ano, nájezd je takový jaký píši, snadno doložitelný, bo když si tenhle kus naši kupovali, tak už byli v důchodu, a jezdili s ním na lyže, na chatu a tak, žádný hltání kilometrů. Jo bylo taky garážované, ale jak jsem psal, máti měla k 80ti a těch plechům dala zabrat v posledních letech, čili nějakou lakýrnickou to bude chtít.
DP
A ano, nájezd je takový jaký píši, snadno doložitelný, bo když si tenhle kus naši kupovali, tak už byli v důchodu, a jezdili s ním na lyže, na chatu a tak, žádný hltání kilometrů. Jo bylo taky garážované, ale jak jsem psal, máti měla k 80ti a těch plechům dala zabrat v posledních letech, čili nějakou lakýrnickou to bude chtít.
DP
-
- Vůz: Volvo XC70 D5 158kw, manuál,rok 2011
Prodám V70 AWD T6
Zdravím Všechny.Pokud ho již nemá někdo zamluvené, rád bych se přijel podívat.