b) E 220 CDI
c) 92 kW
d) 1. registrace 1998
e) Na budíkách 303 000 km a stále přibývají, je to zatím daily car. Ale realita může být o dost více.. Ale klidně fakt o dost, ale nevím o kolik
f) výbava vozidla - standart...
g) servisní knížka - není více méně nic
h) historie vozu . Mnou zakoupenou před rokem tu na Volvo klubu.. Před tím to měl dlouhou dobu majitel co si to dovezl ojeté z Rakouska..
i) současný stav a předpokládané investice - popravdě auto bude chtít ještě dost péče, trápí ho koroze, ale i to, že nejde klima atd..
j) pneu (jsou v TP, rozměry/výrobce/mm, letní/zimní/oboje, plechy/alu(typ)) pneu na dojetí + jedna sada 15" k autu.
Ahoj,
mám tu Masařku co jsem koupil před rokem tu na Volvo klubu,
budu upřímný auto se pokouším prodat, jelikož mám na cestě XC90 na denní ježdění a tohle se mi již nechce dál zachraňovat...
Auto mě několikrát nechalo na cestě, aktuálně pojízdné, akorát stále potřebuje dost péče,
nejvíce ho trápí koroze, práh pod řidičem špatný, bohužel vč. zvedacího místa.. To vypadalo zdravě, ale při přezouvání se rozpadlo..
Nefunguje klima, kosmetika četná.... Bude chtít udělat klíč, tento je v né moc hezkém stavu..
STK do 07/2027
Má to nové vstřiky, sedla, snad veškerá čidla na motoru jsou nová.. Vím, zachraňovat to nebyl dobrý nápad, ale já jsem bohužel tak trochu blázen
Zkouším to prodat, jelikož budu mít na daily car jiné auto a tohle by stálo + mám S90 od Jendy a mou klasickou 940tku s reblokem.. A nějaké Toyoty z osmdesátek, tak zábavy bude dosti
Pro více info dejte vědět co vás bude zajímat..
Eventuálně kdyby to někdo chtěl vyměnit za Volvo 740/940/960 (v hodnotě auta očekávám nějakého dárce)