Čau, všichni to asi známe. Platíš pojistku na auto a oni to každý rok zdražují. A jelikož jsem lakomec a nebaví mě to, tak už pár let to řeším tak, že každý rok měním pojišťovnu. I letos.
A letos to bylo tak, že jsem vlastně zůstal u stejné pojišťovny, jenom se zrušila stará pojistka a zrovna udělala nová.
Řešila mi to ta firma Klik.cz, vždycky to s nima fungovalo dobře.
A teď někdo v tom řetězci se asi někde uklikl a od Čkp mi přišla výzva, že jsem byl 3 dny nepojištěný a chtějí po mě 627kč.
Za tři dny. To je nehoráznost.
Samozřejmě je to nezajímá, mojí pojišťovnu to nezajímá.
Máte někdo zkušenost, co s tím? Platit 209 Kč za den povinného ručení je lichva jako blázen, z principu tohle odmítám sponzorovat. Teď jsem to chvíli guglil a zkušenosti lidí s touhle bandou jsou otřesné. Ta státem založená firma má miliardové zisky a je to takový stát ve státě.
Co mám sakra dělat? Už jsem v životě přišel o víc ale z tohodle se mi protáčí panenky.
Česká kancelář lichvářů ( pojistitelů)
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: S70 2.4T
-
- Vůz: V70 II D5 136kw
chapu ze ses nastvanej, ale nvm jaka je sance na uspech, spis asi mala
jestli si chces za 627kc zaspasovat, posli jim kupni smlouvu. Datum posledni den pojisteni. Kupujici Besnik Bezrucaj, Rruga Pa Fature 3, Tirana
Stane se
a) system uvidi neco co vypada jako kupni smlouva a spokoji se s tim -> konec a vyhrals
b) odepisou ti ze je zajima registr vozidel a ne smlouva -> konec a prohrals
c) zeptaj se proc je teda auto registrovany dal na tebe (vyzaduje premysleni- nejmene pravdepodobne)
jestli si chces za 627kc zaspasovat, posli jim kupni smlouvu. Datum posledni den pojisteni. Kupujici Besnik Bezrucaj, Rruga Pa Fature 3, Tirana
Stane se
a) system uvidi neco co vypada jako kupni smlouva a spokoji se s tim -> konec a vyhrals
b) odepisou ti ze je zajima registr vozidel a ne smlouva -> konec a prohrals
c) zeptaj se proc je teda auto registrovany dal na tebe (vyzaduje premysleni- nejmene pravdepodobne)
- Vůz: S70 2.4T
Já vím, že je to blbých pár stovek a nemá cenu si tim komplikovat život. Jde mi ale o to, že lichva je snad trestná.
Když jsem si zakládal na auto pojistku, tak nejlevněji to šlo zařídit za 2000,-. To je cca 6 korun na den. A tyhle zmrdi si v klidu řeknou o 209 korun na den. To je 35 násobné předražení.
To je k zblití.
Když jsem si zakládal na auto pojistku, tak nejlevněji to šlo zařídit za 2000,-. To je cca 6 korun na den. A tyhle zmrdi si v klidu řeknou o 209 korun na den. To je 35 násobné předražení.
To je k zblití.