Prosba o naskenování dílu

Kulaté velké předokolky/AWD
  • Autor
  • Zpráva
FilipOchrana
Vůz: S60 B5244S2 2005

Prosba o naskenování dílu

Příspěvek od FilipOchrana »

Dobrý den, Vážení

Jsem majitelem S60 P2 2005 a v držáku na pití jsem měl zpuchřenou tu gumu a místo kupování nové jsem se rozhodl vzít problém do vlastních rukou a navrhnout ji znovu sám na 3d tisk z 90a TPU. Dopracoval jsem k tomu, co bych považoval za funkční a dostatečně dobrý model, jenže jsem perfekcionista a chtěl bych aby byl úplně dokonalý, než ho vypustím do světa. Proto bych chtěl požádat někoho, kdo si koupil nový kus gumy do držáku, nebo má originál v dobrém stavu, zda byste mi jej nemohli naskenovat na tiskárně/skeneru, společně s nějakou mincí (mince máme všichni), abych mohl správně zakreslit rozměry. Jsem ochoten nabídnout 3d model (stejně ho budu publikovat zadarmo), nebo i klidně nový kus vytištěný na 3d tiskárně. Jestli byste byl někdo tak ochotný mi pomoci, prosím až to budete skenovat, dejte prosím kus gumy co nejvíc tak jak má být v držáku (rovné hrany aby byly rovně atd.) Ještě dodatečně, myslím tuto gumu https://vparts.se/eu/volvo-s60/s60-00-09/reservdelar/karosseri/interior/gummilapp-for-mugghallare-till-volvo-s60-v70-xc70-xc60-23041403.html

S pozdravem,
Filip Ochrana

Zpět na „S60, V / XC70 II (-07), S80 (-06), XC90“