zimní kola na octavia 3 205/55/R16 pneu spíš na vyhození, disky rezavé

Zdarma, za odvoz nebo výměna
  • Autor
  • Zpráva
wandeling
Vůz: V40 CC 1.6D

Příspěvek od wandeling »

Ahoj, nepotřebuje někdo kola pasující na Octavii 3 s pneu 205/55/R16: pneu spíš na vyhození, disky rezavé, za odvoz na Praze 6? Pořídil sem si Octavii, a tyto kola nepotřebuju. Ještě fajn den :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

wandeling
Vůz: V40 CC 1.6D

Příspěvek od wandeling »

tak kola jsou pryč, nechal jsem je nakonec v servisu při výměně pneumatik, a bylo to bez starostí. kdo ví jestli se ty disky ještě využijou, nebo jestli to prostě zlikvidují, což je teda dle mého názoru u 6 let starých kol celkem škoda, i když jsou už rezavý (přičemž jsem teda vyfotil to nejhorší kolo a nejhorší pneumatikou, aby si pak někdo nestěžoval že na fotce to vypadalo líp). zájem o ně byl na internetu mimochodem minimální. tady se neozval nikdo, pouze přes všezaodvoz se mi ozvali dva zájemci. jeden na převzetí nedorazil, a když jsem mu po 45 minutách čekání napsal že víc času mu už věnovat nemůžu, tak mi odepsal že se staví jindy, což už ale nezajímalo mě. pak se mi ozval nově přihlášený uživatel, ale podle psaní jsem usoudil že to bude ten stejný člověk, tak už jsem to pak neřešil a nechal jsem ty kola v servisu.

Zpět na „Zdarma nebo výměna“