PRO: S60 Polestar Engineered T8 Recharge MY2024

Prodej vozidel
Pravidla fóra
PRODEJ AUTA
1 - Nadpis topiku – soukromý prodej příklad: „Pro: C70, 2,3 T5, 177 kW, manuál, 1999, 69 000 Kč“
2 - Text inzerátu (pouze soukromý prodej)
a) typ
b) motorizace – nejlépe přímo konkrétní označení motoru (např B5234T3)
c) výkon (kW nebo HP, nejlépe obojí)
d) rok výroby (případně datum uvedení do provozu – pokud se liší, nebo modelový rok)
e) najeté km (zdůraznit, zda se jedná o tachometrové nebo skutečné, ověřené)
f) výbava vozidla (pokud možno co nejpodrobněji)
g) servisní knížka (ano/ne/ano, ale vedená pouze do...)
h) historie vozu (bourané/nebourané, servisováno kde, kolikátý majitel, provedené opravy, koupeno kde/dovezeno odkud)
i) současný stav a předpokládané investice (kdy se mají dělat rozvody, stav brzd, spojky, olej v automatu), zmínit vylepšení, modifikace a jiné
j) pneu (jsou v TP, rozměry/výrobce/mm, letní/zimní/oboje, plechy/alu(typ))
3 - foto co nejvíc nahrát sem nebo odkaz na ně – nutné! (exteriér, interiér, motor)
4 - cena, nutné! inzeráty bez ceny (cena dohodou, nejvyšší nabídce apod.) mohou být bez upozornění smazány!!!
5 - kde je auto k vidění (pokud je místo odlišné od bydliště v profilu) !!!
6 - ekodaň, je zaplacena či ne, nebo se netýká, (zápis ve velkém techničáku, TP), v případě nezaplacení normu opsat z TP (řádek V.9).
7- kontakt! Uveďte ideálně telefon, je to nejrychlejší způsob jednání.
8- v případě, že dojde k prodeji, napíše prodávající poslední příspěvek "PRODÁNO". Vyhnete se zbytečným dotazům k dávno prodaným vozidlům a zájemcům o koupi ušetří čtení, psaní, volání. NEMAZAT text inzerátu!
  • Autor
  • Zpráva
Lukaso
Vůz: S60

Příspěvek od Lukaso »

Ahoj,

tak už to přišlo. Napíšu tu pár věcí, abych splnil pravidla, ale komplet fotky a info jsou stejně v inzerátu:

https://www.sauto.cz/osobni/detail/volvo/s60/210605261

9/2023
najeto 135 tkm ( reálně mam 130 tkm ale jezdím s tím )
Záruka 9/2028 nebo 200.000 km
Výkon: 335 KW, hybridní pohon, 4x4 , dojezd na baterku 70-90km
Jsem první majitel, nehavarováno
Výbava: je tam vše co tam šlo dát kromě toho Bowers & Wilkins. Ono tam toho teda moc navíc už dát nešlo :D ale přidal jsem 360 kameru, alarm, laminovaný skla, 20" kola, optimalizaci Polestar ( ano to se dokupuje i při opravdovém polestaru :lol: ) , prodlouženou záruku

Co je navíc: ihned po koupi nainstalovaná PPF folie na předek auta, na zbytku keramika, instalovaný výfukový systém HEICO quad pipe s klapkou, zatemněná zadní sklad - samozřejmě vše s atestem a zárukou.

Stav: za mě to je vyjímečnej stav, až se divím, že za těch 130 tkm jsem fakt neodřel ty kola, fotky nejsou žádnej retuš, je to v perfektním vizuálním stavu jak interiér tak exteriér. Technicky samozřejmě taky, ale je to stejně v záruce. Jezdilo to jen dálky - proto ten nájezd, garážováno, servis 15-20 tkm - v autorizáku, samozřejmě pravidelně olej převodovka + ERAD.

K vozu: Sada zimních kol 19" , nabíjecí kabel 220V + AC kabel

Cena: 735.500,- bez DPH ( 890.000 včetně DPH )

jen VÁŽNÍ ZÁJEMCI, auto je k vidění Praha / Velké Popovice. Kdyžtak mi pošlete SZ, pošlu na sebe kontakt, nebo zavolám.

Ještě dodám, že auto možná jede a možná nejede více než 180 :D :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Lukaso dne 14 čer 2026 15:32, celkem upraveno 4 x.

Daniel Kout
Vůz: S60 T8 Recharge, MY 24

Příspěvek od Daniel Kout »

Ahoj krásné auto.
Mám S60T8 bez specifikace Polestar. Jak na tom je zdraví baterie (kolik ujedeš na elektřinu na dálnici, znáš SoH?), v jakém stavu jsou tlumiče (už má něco ujeto - netečou, byla již repase)?

Děkuji za doplnění mých otázek, přeji rychlý prodej.
Daniel

Lukaso
Vůz: S60

Příspěvek od Lukaso »

Ahoj,

bohužel na posledním servisu měli nějakej trabl a nepodařilo se jim to načíst. Mam certifikát když to mělo najeto asi 80tkm, který říká 99%, ale to mě přišlo dost zbytečný sem dávat. Očekávám, že si to stejně někdo bude chtít nechat prohlídnout v servisu. Kolik ujedu na baterku na dálnici teda fakt netuším :D to by mě teda ani nenapadlo dělat popravdě

Tlumiče jsou naprosto ok, já jezdím vážně jen dálnice.

Brzdy to samý, kotouče jsou ok. Vyměnil jsem asi v 100tkm přední destičky, který byly tak na půlce životnosti :D měnil jsem je protože se mi nelíbil zvukovej projev když se zahřály, dali jsme tam nějaký Bremba a je to ok.

Daniel Kout
Vůz: S60 T8 Recharge, MY 24

Příspěvek od Daniel Kout »

Děkuji za doplnění. Za mě důležité.
Daniel

Zpět na „Prodej - Auta“