Klobouček Kubovi za perfektní organizaci, bezchybné zázemí, jízdu zručnosti, nic nám nechybělo
III. Sraz Senec u Rakovníka - 30.-31.5.2026
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: XC70 T6 AWD
Kamarádi zlatí, děkujeme za skvělý víkend, užili jsme si to, počasí nám nakonec hezky vyšlo, všechno bylo na jedničku
Děti nadšený 
Klobouček Kubovi za perfektní organizaci, bezchybné zázemí, jízdu zručnosti, nic nám nechybělo
Tak příště zas 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: XC 70 2.4D 2010
Taky sem Vás rád viděl/poznal 
-
- Vůz: V60 T8
Super bylo to muzeum.
A kejta byla luxusní. Bohužel ani jednu fotku kejty nemám. Rád jsem všechny zase viděl.
A kejta byla luxusní. Bohužel ani jednu fotku kejty nemám. Rád jsem všechny zase viděl.
-
- Moderátor
- Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40
Taky všem moc děkuju, rád jsem Vás všechny zase viděl...
fotku mam jedinou, takovou trochu pedo...
fotku mam jedinou, takovou trochu pedo...
-
- Člen VK
- Vůz: 945 D24TIC 94
KubasCZ píše: 31 kvě 2026 18:09 Kamarádi zlatí, děkujeme za skvělý víkend, užili jsme si to, počasí nám nakonec hezky vyšlo, všechno bylo na jedničkuDěti nadšený
Klobouček Kubovi za perfektní organizaci, bezchybné zázemí, jízdu zručnosti, nic nám nechyběloTak příště zas
![]()
Z té večerní fotky je krásně vidět že Země je opravdu kulatá
-
- Vůz: XC 70 2.4D 2010
A nebo má Jakub křivý plole... 
-
- Vůz: 945 98’ B230FK M90
Taky par fotek…z jizdy zrucnosti a z loveni cashky
Bylo to fajn
Bylo to fajn
-
- Člen VK
Já mám jen jednu z ranního vstávání... Jinak i od nás velké poděkování Kubovi a všem co se podíleli na přípravách
-
- Radní
- Vůz: V70XC & 2x 240
x 2
i já děkuji všem za super sobotu.
Tohle je akce, na kterou se těším celý rok!
Zpestření akce výletem do muzea v Pavlíkově se Kubovi doopravdy povedlo.
Muzeum je moc pěkné, vypíchnu za mě tři nejzajímavější exponáty. Prototyp Stadionu, Čechie a Dálník.
Doplním ještě další traktoristy:
A speciálně pro Hajnýho kýtu:
Tohle je akce, na kterou se těším celý rok!
Zpestření akce výletem do muzea v Pavlíkově se Kubovi doopravdy povedlo.
Muzeum je moc pěkné, vypíchnu za mě tři nejzajímavější exponáty. Prototyp Stadionu, Čechie a Dálník.
Doplním ještě další traktoristy:
A speciálně pro Hajnýho kýtu:
-
- Vůz: V60 T8
Ještě jsem zapomněl hymnu
-
- Vůz: 240/V70II
Díky bylo to super. Nejlepší hláška srazu: Tobě chcípnul traktor! 
-
- Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110
Ahoj všem co dorazili a užili si sraz u mě po dlouhých 3letech. Po 3 protože následující rok 2024 jsem neměl náladu sraz vůbec dělat, proč, to všichni zůčastnění ví. Bohužel před rokem mi zemřeli oba rodiče a tak opět nebyla absolutně nálada cokoliv pořádat. Někteří z vás to ví, jiní se to dozvěděli v pátek a zbytek nyní. Chtěl jsem proslov drobet více rozvést, ale prostě to nešlo. Tudíž celý záměr popíši nyní. Z mé nejbližší rodiny mám už jen sestru a tak vy všichni jste vlastě moje druhá Volvo "rodina". Samozřejmě ta první je moje žena a jak někteří prohlásili, již dosti veliké dvě slečny. Proto jsem se rozhodl, že určitou část nákladů zaplatím já. Sice ještě nemám finální fakturu za všechny pronájmy, ale dalo by se říci, že kýta a jeden soudek piva byl dárek ode mě pro vás kamarády, kteří dorazili si pokecat, pobýt či prostě jen nasát atmosféru. Takže toto je vysvětlení k pouze dojezdnému. Pokud někoho zajímá celkové vyúčtování, kolik takový sraz stojí, tak mohu pak následně zaslat. Ale je to 5 ciferné číslo.
Letošní sraz byl pro mě co se týče času na přípravu a úklid asi nejnáročnější jelikož moje rameno není stále úplně fit. Dnes jsem teprve dokončil úklid posledních částí vybavení zázemí. Ono se to nezdá, ale celkem padlo na přípravu a úklid cca 60hodin + naježděných cca 200km. V neděli jsem dokonce jakmile začlo pršet usnul na hodinu v sedě na gauči.
Naštěstí vše nejdůležitější bylo již pod střechou.
Největší poděkování patří mojí ženě za podporu a pomoc, ruku také přiložili dcerky. Ale veliké díky patří 3M3, který mi pomáhal 2 celé soboty připravovat samotný prostor a návoz části vybavení. Druhé veliké díky patří Davidovi - Passport5, který neváhal a vzal si půlden dovolené jako já, aby tu mohl být v pátek již ve 14hodin a bez váhání se pustil se mnou do stavby zázemí a stanů.
V neděli zaznělo, že by tato akce byla fajn 2x ročně. Ne opravdu to nejde, protože sám bych to naprosto nezvládal. Navíc celkově jsem se v posledních letech více věnoval Volvo komunitě na úkor rodiny. Proto jsem se navíc po událostech z loňska rozhodl omezit servisní aktivity, což tak nějak nastalo už loni samo a věnovat se více rodině, výletům, úpravám okolo domu a opět se vrátit ke svým koníčkům. Samozřejmě pokud bude v mých silách pomoci, rád pomohu, ale nečekejte, že dám termín pozítří jako tomu bylo 2 roky zpět.
Pro příští rok máme se ženou v plánu velikou privátní akci, proto v roce 2027 žádný sraz neproběhne. Pravděpodobně až v roce 2028.
Jinak jsem moc rád, že jste velice kladně hodnotili zázemí. Výčep, kávovar, čaje, lednice a luxusní kýtu. Celkem se tedy snědlo 6kg klobás, 13kg kýty, vypilo se cca 120piv, nějaké to nealko, skoro 1kg kávy, hromada pečiva atd. To vše je na cca 20lidí vcelku slušný výkon.
Rád jsem také, že se líbil výlet do muzea/kavárny. Po návratu pobavila jízda zručnosti, kdy sám jsem netušil, jak to bude pro ostatní náročné. Důležité, ale je, že jste všichni bavili a užili si to. Dokonce i mého kamaráda / kolegu Tomáše jste přijali jako, kdyby jste se znali léta. Sám byl také úplně nadšen jak si fundovaně pokecal.
Ještě jednou děkuji a zde něco málo fotek.
P.S. málem bych zapoměl. Úplně neskutečný bylo jak se všechny děcka zabavili navzájem. Hajnýho dcerka sotva vystoupila z auta a už běžela s mýma holkama za ruku. Vitjana kluci zas sjezdili 2km s auty po zahradě. No a celkově všechny děti se zabavili spolu.
Letošní sraz byl pro mě co se týče času na přípravu a úklid asi nejnáročnější jelikož moje rameno není stále úplně fit. Dnes jsem teprve dokončil úklid posledních částí vybavení zázemí. Ono se to nezdá, ale celkem padlo na přípravu a úklid cca 60hodin + naježděných cca 200km. V neděli jsem dokonce jakmile začlo pršet usnul na hodinu v sedě na gauči.
Největší poděkování patří mojí ženě za podporu a pomoc, ruku také přiložili dcerky. Ale veliké díky patří 3M3, který mi pomáhal 2 celé soboty připravovat samotný prostor a návoz části vybavení. Druhé veliké díky patří Davidovi - Passport5, který neváhal a vzal si půlden dovolené jako já, aby tu mohl být v pátek již ve 14hodin a bez váhání se pustil se mnou do stavby zázemí a stanů.
V neděli zaznělo, že by tato akce byla fajn 2x ročně. Ne opravdu to nejde, protože sám bych to naprosto nezvládal. Navíc celkově jsem se v posledních letech více věnoval Volvo komunitě na úkor rodiny. Proto jsem se navíc po událostech z loňska rozhodl omezit servisní aktivity, což tak nějak nastalo už loni samo a věnovat se více rodině, výletům, úpravám okolo domu a opět se vrátit ke svým koníčkům. Samozřejmě pokud bude v mých silách pomoci, rád pomohu, ale nečekejte, že dám termín pozítří jako tomu bylo 2 roky zpět.
Pro příští rok máme se ženou v plánu velikou privátní akci, proto v roce 2027 žádný sraz neproběhne. Pravděpodobně až v roce 2028.
Jinak jsem moc rád, že jste velice kladně hodnotili zázemí. Výčep, kávovar, čaje, lednice a luxusní kýtu. Celkem se tedy snědlo 6kg klobás, 13kg kýty, vypilo se cca 120piv, nějaké to nealko, skoro 1kg kávy, hromada pečiva atd. To vše je na cca 20lidí vcelku slušný výkon.
Rád jsem také, že se líbil výlet do muzea/kavárny. Po návratu pobavila jízda zručnosti, kdy sám jsem netušil, jak to bude pro ostatní náročné. Důležité, ale je, že jste všichni bavili a užili si to. Dokonce i mého kamaráda / kolegu Tomáše jste přijali jako, kdyby jste se znali léta. Sám byl také úplně nadšen jak si fundovaně pokecal.
Ještě jednou děkuji a zde něco málo fotek.
P.S. málem bych zapoměl. Úplně neskutečný bylo jak se všechny děcka zabavili navzájem. Hajnýho dcerka sotva vystoupila z auta a už běžela s mýma holkama za ruku. Vitjana kluci zas sjezdili 2km s auty po zahradě. No a celkově všechny děti se zabavili spolu.
Naposledy upravil(a) Jakub Svoboda dne 03 čer 2026 22:42, celkem upraveno 8 x.
-
Další fota
-
Poslední fota
-
- Člen VK
Velký respekt... klobouk dolů - palec nahoru!
-
- Moderátor
- Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40
Ještě jsem chtěl provést i tady omluvu. Já jak měl radost, že vás všechny vidim, tak jsem se nějak rozjel a řval jsem tam jak ... já. No a slovník taky nebyl vybraný, takže se, obzvláště Páje, omluvuju.
Snad jsem Vám tim svym řvanim sraz moc nepokazil a ten sprostej strejda bude dětmi brzo zapomenut.
Snad jsem Vám tim svym řvanim sraz moc nepokazil a ten sprostej strejda bude dětmi brzo zapomenut.
-
- Radní
- Vůz: V70XC & 2x 240
x 2
Strýc Pepin! 
-
- Vůz: 240/V70II
Nic na co bysme nebyli zvykli 
-
- Vůz: XC70 D4 120kW D5244T17 MY 2013