zrušit všechny koníčky dětem...jak se pak dají plánovat víkendy?
Přidáno za 37 sekund:
Ondra. píše: včera, 12:28
já se na to vy.... Dceři přesunuli vystoupení z dopoledne na odpoledne , tak nevím jestli budu schopný dorazit, pokud ano, tak snad aspoň na večer... Omlouvám se, jako pořadatel různých srazů vím jak na prd je když lidi začnou odpadat na poslední chvíli. Dojezdné uhradím Kubo tak jako tak
My se už těšíme! Mně to mírně ohrozila pohotovost minulý pátek, kdy jsem chytil nepříjemný zánět lokte, ale ATB zabraly rychle a už je to na ústupu a do soboty budu relativně fit, že snad zvádnu i postavit stan Počítáme i s tím, že bysme s holkama k vám připojili v neděli na nějaký dětský den v okolí.. Jak už někdo psal, vymyslí se to nějak u piva
Pánové, jsme ve srážkovém stínu, zde neprší, ikdyž o 3km jo. Podle předpovědi se to šouplo na neděli večer a bůh ví jestli....
Pokud se někdo bojí kapek, bude tu 8m stan
Popravdě, i kdyby sprchlo těch slibovaných 0,4mm, tak to jen zasyčí a pečem se dál.
Já bych moc rád, ale vyfasoval jsem malou, protože máma jede na fesťák a spoustu úkolů k tomu. Však to znáte
Však kde je problém? Budou tam jiné děti.
To sice budou, ale s mámama. Jenže já bych musel dělat tu mámu a místo pokecu o autech bych seděl na píškovišti nebo běhal kolem skluzavky Jsou jí teprve čtyři a bohužel má ráda rodiče za prdelí.
Já už měl skoro sbaleno a chtěl jsem psát Jakubovi, že bych se taky zastavil a najednou přišla pani, že vyhrála lístky na fesťák a bylo po prdeli.
Ale příležitostí bude určitě ještě dost...
To sice budou, ale s mámama. Jenže já bych musel dělat tu mámu a místo pokecu o autech bych seděl na píškovišti nebo běhal kolem skluzavky Jsou jí teprve čtyři a bohužel má ráda rodiče za prdelí.
Já už měl skoro sbaleno a chtěl jsem psát Jakubovi, že bych se taky zastavil a najednou přišla pani, že vyhrála lístky na fesťák a bylo po prdeli.
Ale příležitostí bude určitě ještě dost...
Naši kluci mají taky jen 4 a 2,7 roku a též jedou bez mámy a dobře jim tak
Dítě má zažít nekomfort... Špínu, mokrý hadry, hlad, žízeň