Tuhy pohyb radici paky.
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V60cc
Tuhy pohyb radici paky.
Ahoj, zkoušel jsem V60 CC T5 2020. Radici paka jela dost ztuha - změna D<>R<>P, jako by drhla. Setkal se s tím někdo - je to normální ? Google dává ruzne info, rad se tedy zeptám majitelu. S volvem moc zkušenosti nemá, na fóru jsem hledal no nenasel. Dekuji za info.
-
- Vůz: V60 II
Tuhy pohyb radici paky.
Mezi jednotlivými polohami jsou hodně výrazné ty aretace kam páka skočí ale pohyb mezi rychlostmi je hladký a nic nedrhne.
-
- Moderátor
- Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40
Tuhy pohyb radici paky.
Majitelé asi nic, ale velmi snadno by ses měl dostat na táhlo, odpojit ho u motoru a zkusit, jestli i tak jde ztěžka. Tech možností neni zase tolik. Páka, lanovody a převodovka. Osobně bych tipoval lanovody, který reznou kvůli nějaký designový chybě.
No a pak přijde někdo kdo ví a řekne, že je tam táhlo
No a pak přijde někdo kdo ví a řekne, že je tam táhlo
-
- Moderátor
- Vůz: Volvo V70 II 2.4i 135 kw
x 1
Tuhy pohyb radici paky.
Aby to nebylo jako u sousedky z protějšího kopce u V60 manuál. Když mrzlo, tak jí nešlo hýbat s pákou dopředu dozadu. Musela nechat motor 20 minut nastartovaný a pak teprve mohla jet.
Řekl jsem jí, přivez to, nech to tu přes noc a ráno na to kouknu.
Samozřejmě že ráno s lanovodem nešlo hnout ani prd.
Poslal jsem jí do avdilů, že je v háji lanovod, je v něm voda a ať jí je vymění.
Přijela zpět, že to tam teda nechala na opravu, ale že lanovody neměnili, že tam byl jenom nějaký bordel. No a druhý den ráno zase neřadila.
Řekl jsem jí, přivez to, nech to tu přes noc a ráno na to kouknu.
Samozřejmě že ráno s lanovodem nešlo hnout ani prd.
Poslal jsem jí do avdilů, že je v háji lanovod, je v něm voda a ať jí je vymění.
Přijela zpět, že to tam teda nechala na opravu, ale že lanovody neměnili, že tam byl jenom nějaký bordel. No a druhý den ráno zase neřadila.
Volvo V70 II 2.4i 135 kw '06, Citroen Xsara 1.4i 55kw LPG '01
Bylo: Volvo V70II 2.4T AWD LPG '00
Diagnostika k dispozici. 607827920
-
- Vůz: V60cc
Tuhy pohyb radici paky.
Dik za info.tomsi píše: 06 kvě 2026 19:39 Mezi jednotlivými polohami jsou hodně výrazné ty aretace kam páka skočí ale pohyb mezi rychlostmi je hladký a nic nedrhne.
Asi to tak nejspíš bude. Technik po kontrole vozu nenašel nic problémového, bylo mi řečeno že ten chod je hodně jiný než ma třeba koncern.