PRO: 940 2.0 Turbo, 115kW, 1997, 75 000 Kč

Prodej vozidel
Pravidla fóra
PRODEJ AUTA
1 - Nadpis topiku – soukromý prodej příklad: „Pro: C70, 2,3 T5, 177 kW, manuál, 1999, 69 000 Kč“
2 - Text inzerátu (pouze soukromý prodej)
a) typ
b) motorizace – nejlépe přímo konkrétní označení motoru (např B5234T3)
c) výkon (kW nebo HP, nejlépe obojí)
d) rok výroby (případně datum uvedení do provozu – pokud se liší, nebo modelový rok)
e) najeté km (zdůraznit, zda se jedná o tachometrové nebo skutečné, ověřené)
f) výbava vozidla (pokud možno co nejpodrobněji)
g) servisní knížka (ano/ne/ano, ale vedená pouze do...)
h) historie vozu (bourané/nebourané, servisováno kde, kolikátý majitel, provedené opravy, koupeno kde/dovezeno odkud)
i) současný stav a předpokládané investice (kdy se mají dělat rozvody, stav brzd, spojky, olej v automatu), zmínit vylepšení, modifikace a jiné
j) pneu (jsou v TP, rozměry/výrobce/mm, letní/zimní/oboje, plechy/alu(typ))
3 - foto co nejvíc nahrát sem nebo odkaz na ně – nutné! (exteriér, interiér, motor)
4 - cena, nutné! inzeráty bez ceny (cena dohodou, nejvyšší nabídce apod.) mohou být bez upozornění smazány!!!
5 - kde je auto k vidění (pokud je místo odlišné od bydliště v profilu) !!!
6 - ekodaň, je zaplacena či ne, nebo se netýká, (zápis ve velkém techničáku, TP), v případě nezaplacení normu opsat z TP (řádek V.9).
7- kontakt! Uveďte ideálně telefon, je to nejrychlejší způsob jednání.
8- v případě, že dojde k prodeji, napíše prodávající poslední příspěvek "PRODÁNO". Vyhnete se zbytečným dotazům k dávno prodaným vozidlům a zájemcům o koupi ušetří čtení, psaní, volání. NEMAZAT text inzerátu!
  • Autor
  • Zpráva
Krystof P.
Vůz: Volvo C70 2.3T5 / Volvo 945 200FT

PRO: 940 2.0 Turbo, 115kW, 1997, 75 000 Kč

Příspěvek od Krystof P. »

Volvo 940 Polar, r.v. 1997
B200FT + LPG 115kW
485.000km
M90

Cau kamarádi VolvofóRUMáci,
chtěl bych tady nabídnout ve spolek moji devítku, nikde jinde ji neinzeruju a byl bych rád, kdyby ji měl někdo zdejší, abych si jí mohl koupit zpátky, až mi bude chybět :D
Mám ji 10 let a za tu dobu jsem na ní nějaký věci dělal, ale taky nějaký odešly, vzpomenu to nejdůležitější.

Na přelomu 2024/ 2025 jsem u nejlepšího místního klempíře nechal opravit uhnilej zvedací bod vpravo vzadu u toho udělal i dříve bouranej a špatně opravenej zadní podběh a blatník, výztuhu zadního nárazníku, práh a tak různě všechno okolo + krásnej lak, takže ani neni moc poznat, že se to lakovalo. Stálo to víc peněz, než za kolik prodávám...
V roce 21? Jsem nechal svařit nerezovej vejfuk, začíná před univerzálním katem, na kterým jsou navařený V-band spony, takže jde vyměnit i za trubku (která je součástí prodeje) takže to nemá zacpanej 30 letej katalyzátor, a proto to i docela jede.

Nově je opět na odchodu řízení, loni jsem to ještě zachránil proplachem + BG do nádobky, možná by to ještě pomohlo, ale nevim.
Bude čas udělat rozvody, dělal jsem ve 2017, nájezd nemají, ale je to devět let.
Nádrž LPG do 2028, LPG v tomhle autě celkově je uplně na prd, měl jsem s tím celý léta jenom problémy. Teď se urval kablík vedle " - " terminálu u baterky a já ho s radostí tak nechal, ale pokud by to někdo chtěl používat, jsou tam nový vsřikovače i novej reduktor, funguje to.
Má STK do konce roku, nebo začátku dalšího, ještě zkontoluju.
Má 4 elektrický okýnka a všechny fungujou.
Má centrál ale necentrálujou dveře spolujezdce a ty za nimi, jsou to uklepaný vodiče ve dveřích.
Má automatickou klimatizaci, ale nefunguje, protože není chladič. Hned jak odešel, tak jsem sundal řemen, aby se nezadřel kompresor, ale na funkčnost po opravě nemůžu ručit, nefunguje od tý doby, co jsem ji koupil.
Nemá vyhřívaný sedačky (Italka) ale má k nim připravený tlačítka
Nemá funkční rádio, respektive má skvělý rádio na bluetooth a USBčko, ale nemá singál z antény.
Má hezký Phallusy na léto s nic moc pneumatikama
Má ošklivý plecháče se šílenejma Vraníkama na zimu
Má ulomenej zadní stěrač, protože jsem ho dement pustil přimrzlej v zimě a nemůžu nikde sehnat náhradu.
Má moc hezkej interiér o kterej jsem se staral a jediný co je špatný je kaslík spolujezdce, kterej mi na sídlišti vylomil feťák, drží zavřenej, ale je trochu poškozenej mechanismus zámku
Chybí klíč k nádrži, ale víčko je odemčený
Podvozek bude chtít nějaký nový silentbloky a tak.
Trochu pláče gufero na klice
Loni mě poprvé nechalo na cestě, takže teď má novou palivovou pumpu a příslušný relátko.
Úplně novej chladič + pomocný řemeny, vzuchovej filtr
Ručka brzdí a i celkově auto dobře funguje co se brzdy týče.
Pár let zpátky jsem dával vyčištěný vstřikovače.
V ceně je náhradní motor, ale myslim, že ten redblock asi neodejde...
Co se ceny týče, fakt nevim co si za to říct, aby to bylo fér. Zkusil jsem hodit něco od oka.

Fotky doplnim, nemám teď čas to naleštit a zmizely mi tady moje fotky z postimg s čímž jsem nepočítal. Interiér je tmavej/ černej a sedačky kůže/ plyš, volant Bizon, nebo jak se mu říkalo, ten s tlustým středem. Třešnička na dortu jsou originál koberečky :evil: :D

Přidáno za 5 minut 55 sekund:
K vidění na Kladně
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na „Prodej - Auta“