RTI - náhrada za dotykovou.

Vše kolem audia a car Hifi, videa DVD, navigace, telefonů, ipodů a ostatní komunikace
Pravidla fóra
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
  • Autor
  • Zpráva
Amaterska_udiaren
Vůz: Volvo V70 P3 D5 D5244T4 AWTF-80 SC +chip

Příspěvek od Amaterska_udiaren »

Ok, díky. Asi sa zaobídem aj bez toho, prípadne ak sa budem nudiť tak si to rozmyslím :good:

Pedrozo
Vůz: Volvo 740 Turbo sedan B204GT

Příspěvek od Pedrozo »

trochu to oživíme...dovedl už někdy někdo něco podobnýho? Rusáci to maj evidentně docela vyřešený... Chci do S80 2007 podobnou chujovinu. Mě by teda stačil přilepenej tablet do obrazovky, ale prostě musí být zachovaný vysouvání a napájení

raolsa
Moderátor
Vůz: Volvo V70 II 2.4i 135 kw
Participant x 1

Příspěvek od raolsa »

Já si furt pohrávám s touhle myšlenkou, ale zatím jsem si to pořádně nezdůvodnil, že to nutně potřebuju. :D

https://customxc.eu/store/product/rti-retrofit-20-for-p1-p2-and-p3

Ekky
Vůz: Volvo XC70 D5 136kW MY06, AW Geartronic

Příspěvek od Ekky »

Tady mate polaka ktery to dela na zakazku. Myslim ze za 2600 zlatych to dela ,co mi psal. Ja pujdu stejnou cestou v P2.

raolsa
Moderátor
Participant x 1

Příspěvek od raolsa »

2600 zlotých to je 15 kKč. To ti slováci to dělají za necelých 8kKč. :D

Ekky

Příspěvek od Ekky »

Nevim jestli 15k ale kdyz jsem to tenkrat pocital,tak to na nase vychazelo na 12k. A o slovaci h nevim ze by nekdo neco takoveho delaly. Jeste jsem na to nenarazil.

raolsa
Moderátor
Participant x 1

Příspěvek od raolsa »

Vždyť jsem dal v předchozím příspěvku odkaz. :ROFL:

Ekky

Příspěvek od Ekky »

Jo ten custom? Aha. Nevedel jsem ze to jsou slovaci. Ja si zatim pripravuju mensi detail pro svuj projekt. Pujdu stejnou cestou jako ten polak. Misto RTI narvu display od autoradia a tohle bude mensi detail ktery to trochu zexlusivni. 😀

Pedrozo

Příspěvek od Pedrozo »

no ale tvl, to fakt neexistuje někdo co to dal dohromady u nás? Slováci maji dodání cca měsíc a ještě jim musíš poslat svojí jednotku. Já se bojim tam dát obyč tablet kvuli teplotě v autě, když stojí na sluníčku. Ale vyřešit napájení, byla by to asi cesta nejmenšího odporu. Chci zachovat jenom vysouvání z volantu, vše ostatní dotykově a přes BT modul, co už v autě mám. Data si dám přes hotspot z mobilu. Přijde mi to všechno nějaký drahý a zbytečně zdlouhavý. Ale samozřejmě plug play řešení je nejlepší :D

Ekky: kdy to máš v plánu dělat? Nasosal bych od tebe info a copyright je na světě :D

Ekky

Příspěvek od Ekky »

Ja tam tablet mel a nedelalo to dobrotu. Jak z baterii tak i bez baterie a stejne to umiralo na teploty. Takze tablet nebo telefon je spatna volba ,funkcni jen na chvilku.

Pedrozo

Příspěvek od Pedrozo »

No právě...takže kdy se pustíš do té funkční inovace? Budu za info platit zlatem. Já bych to chtěl zprovoznit do července, než pojedem na dovolenou. Primárně bych chtěl aby se dala nahrát aplikace co mám doma na televizi, páč tu cestu bez seriálu nedám :-D kamioňák no :D

Ekky

Příspěvek od Ekky »

:ROFL: ja budu rad kdyz do cervence swapnu prevodovku z kofoly do modriny a udelam technickou. :D
Natoz abych natahal kabely pro rti koupil radio vymenil volant s tlacitky a vse to postavil. Uplne jednoduche reseni? Kup yatour pokud nemas. Kup nejaky carplay nebo android radio nabastli ho tam a radio pripoj tak ze zdroj pripojis normalne jak bys mel ale co se tyce zvuku tak to pripoj prez aux out do yatouru. Tim z radia udelas digitalni changer bude ti sice hrat jen kdyz oem radio prepnes na cd changer ale to si myslim ze je mala dan. Problem asi bude napaskovat to do rti a pritom zachovat mechaniku vyjizdeni. To mam nejak v hlave ale je potreba rozebrat i ten androud ,podivat se na flex kabely jak jsou dlouhe,popripade je nechat prodlouzit a podobne. Neni to prdel. Proto to tak dlouho trva.

Pedrozo

Příspěvek od Pedrozo »

mám ptákovinu v zapalovači spojenou s aux v loketce. Funguje mi přes to vše z mobilu přes BT v rámci zvuku, včetně handsfree, telefonuju bez problémů, muzika cajk. Funguje mi tím pádem i ovládání hlasitosti na volantu. A s tím spáruju vlastně cokoliv co bude v náhradě. Ono mi jde vlastně o návod, který rádio koupit a jak ho zapojit ke stávající kabeláži. Něco jsem tady vyčetl, ale pořád z toho nejsem úplně moudrej
UEDIT: dej si pozor na čuňu!

Ekky

Příspěvek od Ekky »

Otazka jestli to chces misto rti nebo misto oem radia. Pokud to chces misto oem radia,tak ti prestane funfovat aux v loketce. Coz ti nahradi defakto android,zapojeni bude asi nevim stejny,nemel jsem potrebu zjistivat protoze jsem se k tomu nikdy nechystal. Pokud chces misto rti tak jedinou moznost mas 7 palcu pokud chces zachovat vyjizdeni a to budes jeste muset trochu upravit mrizku kolem rti aby se ti to tam veslo. Pokud ti to staci ze to bude pernamentne trcet venku,tak je uplne jedno co koupis. Zapojeni je vzdy stejne propojis zlodejkou na stavajici kabely. Kvuli zdroji na klicku a pameti. Dal uz nevim,jine moznosti jsem nezkoumal nez ty co chci udelat ja. A to uz jsem ti ve skratce rekl.

raolsa
Moderátor
Participant x 1

Příspěvek od raolsa »

Tvl. když to tak čtu, tak mi ti slováci z toho vycházejí nejlíp.
Vše zůstane origo, pouze se změní displej RTI za dotykový a přibudou v něm funkce. Takže se nemusí vlastně nic řešit. Žádné kabely, žádné problémy s přehříváním, žádný problém se zapojením vysouvání, atd....

Já to u sebe chtěl řešit jenom kvůli navigaci, ale ta je v telefonu, který si píchnu na držák a jede to. Telefon mám připojený přes bluetooth a když z něho chci přehrávat muziku, tak si jenom přepnu rádio na cd changer.

Pedrozo

Příspěvek od Pedrozo »

No já asi souhlasim s Radkem. Mě jde jen o RTI, rádio chci zachovat. Vlastně jediný co chci aby to umělo je navigace a televize, ostatní jsou jen blbosti navíc. A určitě zachovat vysouvání. Ono to nakonec těma slovákama dopadne, pokud se nevynoří z hlubin někdo podobnej u nás

Zpět na „Audio, video, navigace, telefony a ostatní komunikace“