Zdravím,
poptávám touto formou Volvo C70. Byla jsem vlastníkem Volva C70 v barvě safron, ale osud tomu chtěl, že jsem o auto velmi nešťastně přišla. Dostala jsem mikro spánek a auto je již v křemíkovém nebi a já si neumím představit, že bych měla mít jiné auto než toto.
Proto touto cestou poptávám Volvo C70, první generaci.
Požadované vlastnosti: vyhřívané sedačky s pamětí, kožené, manuální převodovka a benzín.
Inzeráty na jiných portálech mám projeté, ale žádný z inzerátů nesplňuje moje požadavky. Měli jsme vyhlídnuté jedno Céčko v Německu, ale vzhledem k ceně (10 000 euro), neodpovídal stav.
Líbila by se mi barva safron, červená, nebo modrozelená, ale asi na tom nebazíruju.
Nehledám vrak na dojetí, nebo vrak, který bude vyžadovat opravy. Hledám něco ve velmi dobrém stavu a jsem samozřejmě ochotna nabídnout adekvátní cenu.
Přikládám foto pro upoutání. Na fotce je mé krásné volvo při západu slunce.
V případě nabídky mě neváhejte kontaktovat na tel čísl: 734 634 837, nebo na e-mail: mariana.matiscukova@seznam.cz
Poptávka Volva C70
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo C70
Poptávka Volva C70
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: V70 2.4i 106kw 1999
Poptávka Volva C70
Jaká náhoda, že se chystám prodat svojí c70
. Kromě sedaček s pamětí a barvy ta moje vaše požadavky splňuje
. Tenhle týden se chystám dát auto do servisu a potom se snad rozhoupu k prodeji. Pokud máte whatsap, tak můžu poslat nějaké fotky 
Volvo c70 2000 t5 176kw
-
- Vůz: Volvo C70
Poptávka Volva C70
Zdravím Romane,
na uvedeném telefonním čísle mám WhatsApp, tak až to bude z Vaší strany aktuální, napište.
na uvedeném telefonním čísle mám WhatsApp, tak až to bude z Vaší strany aktuální, napište.