Ahojte Volvo clenovia
Chcel by som požiadať všetkých, ktorí mi môžu pomôcť s identifikáciou môjho potenciálneho auta ktore mam ponuku kupit. Jedna sa o Volvo 343 GLS R-Sport. Nie som si 100% istý, či je to original alebo len upravený model. Mohol by mi niekto pomôcť identifikovať toto auto?
Číslo VIN je: XLB 343211 BC 578420
a pozrite si fotografie nižšie.
Ocením akékoľvek informácie, ktoré mi môžete poskytnúť.
Vopred ďakujem.
Přidáno za 6 minut 15 sekund:
jinak by motor měl být B200 4-kvalt manuál, rok 1981, C plant -výroba nevim a poslední šestičíslí je číslo karoserie. Nevidím tam zásadní zádrhel
Na wiki jsi asi koukal, ale píšou tam "Only 100 cars were produced based on the DLS and GLS trim levels and featuring sporting additions such as self-adhesive 'R-Sport' decals, rev counter, front and rear spoilers, as well as some featuring body-coloured bumpers and alloy wheels. The B19A engine also featured some modifications, including twin Solex carburetors.", takže jestli máš přístup k autu nebo někoho, kdo se na to může podívat, tak bych šel po těch zmiňovaných rozdílech od série...
_________________ V70R 1998 manual, S90 3.0 1997 automat 150kW, Honda (zbavte mě toho šmejdu) CR-V 2.2 2007 manual 2007 104 kW Alfa Romeo 156 2.5 V6 2001 manual, bylo toho víc než dost
Dakujem za nazory. Je to potvrdene ze je to original R-Sport verzia. Majitel je jediny. ma to 60 000km. Dal si z R-Sport stage kitu spravit motor a uz si endal sportovy volant ani extra budiky na pristrojovke. Podla vsetkeho chcem mat luxus a pohodlia v GLS modele. Uz som to rezervoval a v piatok by to malo prist ku mne. Spravi sa tomu daka udrzba a uvidime ked sa to hodi na aukciu ci bude mat uspech. Bolo ich vyrobenych len 100 a dost vela je znicenych kvoli pretekaniu. A ziadne ine som nenasiel na internete na predaj. Tak je to asi dobra investicia.