Jedná se o V90 z druhé poloviny 2018 (MY2019), motor D4 140kW, osmikvalt, modrá barva, původ Belgie.
Auto vlastním 20 měsíců a kupoval jsem ho s cca 161.000km ; aktuálně tam je 188.000km
STK 6/2026
Motorový olej Ravenol 161.500 ; 169.500 ; 180.000 km a vždy k tomu 4litry převodového. Motor olej nežere.
162.500km nové rozvody motory z originálních dílů a montáží u zdejšího J.Svobody
179.000km nová malá baterie Varta
Po nákupu nesvítilo světlo na 5.dveřích, vyměněno za nové
Auto je aktuálně na zimních 18" (tuším Firestone) se slušným vzorkem cca 6mm
Výbava je slušná:
Adaptivní tempomat, Pilot Assist, City Safety, asistent jízdy v jízdním pruhu, Parkovací asistent, asistent limitu rychlosti, čtení dopravních značek, Connected safety, kamera 360°, BLIS, head up displej, parkovací senzory vpředu a vzadu, Volvo OnCall, sledování únavy řidiče, asistent rozjezdu do kopce. dvouzónová automatická klimatizace, vyhřívaná, ventilovaná a masážní přední sedadla, interiér v černé barvě včetně stropnice, sedačky tmavě hnědá kůže, palubka nějaká kůže s prošíváním. Elektrický kufr, Samostmívací zrcátka vnitřní i vnější, vyhřívaná zrcátka, elektricky ovládaná a sklopná zrcátka, bezklíčové startování, 8stupňová automatická převodovka s možností manuálního řazení, Automatická aktivace výstražných světel, automatická dálková světla, adaptivní světlomety Full LED Matrix, natáčecí hlavní světlomety, přední mlhová světla, přisvětlování mlhovkami do zatáček, dálkový centrál, deaktivace airbagu spolujezdce, imobilizér, isofix, volba jízdního režimu fyzickým tlačítkem, panoramatická střecha s roletkou. Android Auto/Apple Carplay- auto má dva USB vstupy, dojezdová rezerva, mříž zavazadlového prostoru, tažné zařízení. Nevím, možná jsem na něco zapomněl.
A tak nějaké ty nedostatky... ty tady na foru uvést musím.
-Nějaké ty úniky oleje tam jsou, (pod víkem ventilů a pak je mastnota ze spodu motoru a hadice od turba
Nevím odkud to jde - nezjišťoval jsem.
-Na levé straně volantu je horší stav v jednom místě
-Těsnění panoramy je smrsknuté o cca 1cm a jsou tam díry - tímto trpí většina těchto aut, údajně UV působení. Do auta nezatéká, odtéká to odtoky. řešitelné výměnou těsnění.
-Pochopitelně nějaká ta kosmetika na tom také je.
Cenu zde stanovuji na 425.000Kč na těch zimních 18". Letní 20" 3 roky po renovaci příplatek pouze 15.000kč
K vidění Kladno Slaný, prohlídka , prodej někde na parkovišti, platba převodem na účet, převod vlastnictví buď společně na úřadě nebo on-line (neznám zatím).
Zde na fóru jsem již 3 auta prodal a myslím že si na mě nikdo nemůže stěžovat.
rac.tom@seznam.cz ; 730 731 49osm ; SZ
Fotky použiju bazarové, auto vypadá pořád stejně, nic se nezměnilo, teď je špinavé