PRO: nevolvo - Jeep Commander V8

Zde můzěte linkovat inzeráty nebo to co jste viděli někde u cesty popřípadě zprostředkovaný prodej od známého či kamaráda
Pravidla fóra
Sekce pro zajímavé inzeráty. Nebo prostě pokud chcete jen vložit odkaz na Váš inzerát jinde.
  • Autor
  • Zpráva
stabur
Vůz: S80 II T6 AWD (B6304T2)

PRO: nevolvo - Jeep Commander V8

Příspěvek od stabur »

Ahoj,

když se tu v sekci rozjela diskuze o spongebobove byvale ne-volvo V8, tak jsem si říkal, že sem dám svoji atmo V8, kterou jsem se teď rozhodl zkusit prodat - Jeepa Commandera s "baby v8" = 4.7. Ale tuším, že mě může potkat to samý, co spongeboba s tím rozdílem, že mně to ani žádný esa nebo davo nevykoupí, a to za jakoukoliv cenu. Je to asi ještě víc specifický auto. Ale třeba by tu mohlo někoho zaujmout.

Prodávám já, je to moje auto, ale jednak kvůli tomu, že to není Volvo, a že se mi nechce vypisovat inzerát v takovým detailu (a některý info bych asi ani neměl), dávám to sem. Aktuálně u auta podle mě není problém, jen to střešní okno - prasklá jedna pojezdová lišta, kterou by možná byl schopnej někdo šikovnej opravit, příp. vyměnit za nějaký okno z vraku. Mělo by být stejný s GC, takže je to ještě sehnatelný.

Zde odkaz na bazoš: https://auto.bazos.cz/inzerat/215024143/jeep-commander-47-v8-4x4-tazne-bez-lpg.php

Pro fórum můžu ještě víc rozepsat důvody koupě i prodeje ccomma. Můj příběh s commem se začal psát začátkem roku 2023. Koupil jsem si starou ZJ 5.9, byl z ní nadšenej, žena ze zvuku a projevu americké V8 taky, ale nemohla vystát houpavost ZJčka. Pak se objevila možnost pořídit tady tohoto comma a šel jsem do toho, víceméně pro ženu po městě a do práce (1-2x týdně), místo používání moderního dieselu na tento typ jízd, a s rodinou o víkendech výlety nebo dovolený. A taky na rozdíl od ZJ má comm vzadu isofixy a to myslím, že 3 dokonce. A mezitím v létě 2023 jsem zjistil, že ZJ je výrazně víc shnilý, než jsem si myslel, takže jsem odstavil ke kámošovi, kterej mi to postupně vyvařoval, a comma jsem si začal užívat i já, a taky trošku vylepšovat. No a teď brzo by se mi mělo vrátit ZJčko a mezitím jsme pořídili ještě XC60 T6, takže jsme vyhodnotili, že comma chceme pustit, byť se nám všem líbí a máme ho rádi. Ale prostě celkově máme aut víc a je to dost náročný na čas i peníze.

Sice píšu, že XC60 dáváme přednost před commem, ale i comm je překvapivě tichý a pohodlný, ale i svižný auto i na dálnice při normálních dálničních rychlostech = 120 - 140. Umí i víc, v techničáku má psaných dokonce 202, ale to jsem nikdy nezkoušel. Několikrát jsem se s ním vydal napříč republikou nebo s ním v létě jel na hory do Alp a přes tu hranatost je to uvnitř podobně tichý jak XC60. Rozdíl ve spotřebě je, ale XC60 v T6 taky nežere zrovna málo :D

Cena: 268.000 Kč. Vím, že za comma chci celkem dost, ale myslím si, že to svoji cenu má, že stavu odpovídá. Ale jsem připraven se o ceně bavit. A jak jsem psal na začátku, vím, že prodej tohodle nebude jednoduchej.

Připojuju jednu fotku, ale další jsou na bazoši a klidně pošlu víc, mám celkem dokumentovanej průběh mýho života s commem :)

Další info klidně tady ve vláknu, přes SZ nebo na 774 042 042.

Díky za prostor.

Standa
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na „Co neprodávám já“