V90 T8 twin engine - problémy s elektomotorem

Nejnovější Volva od roku 2015/16
  • Autor
  • Zpráva
ksw
Vůz: R design 2018 V60 D4

Příspěvek od ksw »

Jakub Svoboda
Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110

Příspěvek od Jakub Svoboda »

Dural8 píše: 09 úno 2026 22:40 Opravna akumulátoru…co víc by jsi potřeboval za zdroj? Jakoze to je fejk a lidi si jen tak vyndávají akumulátor pro zábavu? Fakt tomu nerozumim…je to námět k diskuzi, ne statistika, kolik se vysypalo baterek a zda to nebyla lež, nezlob se na me.
Takhle to vypadá, žes tuto proceduru prodělal ty. Nic víc nic míň. Pokud je to zahraniční zdroj, tak se tu dávaj odkazy. Páč ti koho se to tyká, se na ty stranky vrací a sledujou vývoj.

ksw
Vůz: R design 2018 V60 D4

Příspěvek od ksw »

Však už jsem v jiném vlákně psal, pokud budu potřebovat šetřit tak zánovní korando nebo
jaecoo, chce to v klidu sledovat, jak budou padat
ceny ojetin, z motorů strach nemám , číňan koupil licenci na evropské motory okolo r. 2000, **stačí mrknout jak jednoduchý motor má rexton nebo korando,třeba zde turbo přístupné shora
** to jsou ty 120 kw benzíny, když to srovnám s mou D4 diesel @ kombinace biturbo tak odhaduji jen na materiálu cena 60 ti. A přístup, asi motor ven, a to se sakra prodraží taková oprava. Dělal jsem si testovací jízdu nové korando a můj evok. Kromě vzhledu žádný rozdíl, pravda v evoku širší a trochu lepší sedačky, ale ten cenový rozdíl je nebeský rozdíl.
motor koranda
https://www.google.com/search?client=firefox-b-m&q=korando%20pohled%20na%20motor#sv=CAMSaxoyKhBlLWprcE5Fb3F4T0xOd1dNMg5qa3BORW9xeE9MTndXTToOcFFuWG41bVA2NDBCbE0gBCoxChtfTEY2UWFmdXdEdnVDOXU4UDItYmlnUXNfNDgSEGUtamtwTkVvcXhPTE53V00YADABGAcg3N6A4gUwAUoIEAIYAiACKAI

Rexton, myslím, že tento motor by mohl nahradit kdysi poctivé diesely 5V od volva
https://www.google.com/search?client=firefox-b-m&q=pohled+na+motor+rextonu#lfId=ChxjMe

jsem nato koukal, jak uhranutej, takovou složitou diagnostiku jsem nečekal . . .

Skipaaan
Vůz: V60 T6 recharge

Příspěvek od Skipaaan »

Jakub Svoboda píše: včera, 22:49
Dural8 píše: 09 úno 2026 22:40 Opravna akumulátoru…co víc by jsi potřeboval za zdroj? Jakoze to je fejk a lidi si jen tak vyndávají akumulátor pro zábavu? Fakt tomu nerozumim…je to námět k diskuzi, ne statistika, kolik se vysypalo baterek a zda to nebyla lež, nezlob se na me.
Takhle to vypadá, žes tuto proceduru prodělal ty. Nic víc nic míň. Pokud je to zahraniční zdroj, tak se tu dávaj odkazy. Páč ti koho se to tyká, se na ty stranky vrací a sledujou vývoj.
Teď mi to vyběhlo jako navrhovaný příspěvek na FB v nějaké skupině Battcode EV Battery - <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3Dpfbid0E9ErqRZwDKY64fb9EBsdxE7Gk9uEWT41Wi97shkMR4rfTkj7Wg4ajg71BSePCjfHl%26id%3D61578818273219&show_text=true&width=500" width="500" height="806" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Tak posílám místo těch ofensivních řečí od Dural8 ;)

Zpět na „S/V/XC 90; V/XC 60“