Hledám celé odpoledne, ale zatím jsem se nedopídil (asi blbě hledám). Předělal jsem si budíky na TFT a na nich je přímé spuštění NZ o dost složitější. Na starých stačilo jedno otočení kolečkem na pravé páčce a potvrdit resetem z VYP na ZAP. Dvoje stisknutí, za dvě vteřiny spuštěno.
V TFT budíkách se musí chvíli čekat, než se vůbec po otevření dveří nastartují, spustit menu, najet na podmenu topení, v dalším podmenu na okamžitý start a pak teprve spustit.
Stačilo by mi NZ spouštět originální dálkou od auta. Našel jsem, že by to mělo jít teoreticky aktivovat v VDASH. Tam jsem ale našel pouze možnost aktivovat dálkové spouštění přes DO telestart. Někde na youtube jsem viděl, jak to někdo má aktivované na P3 i na starém 5ti tlačítkovém DO, kde stiskne osvětlení auta.
Lze to tedy u P3 aktivovat jen SW nebo je třeba i nějaké železo?
Spuštění NZ DO centrálu?
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: XC70 D3 AWD manuál (D5244T17)
-
- Moderátor
- Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40
Spuštění NZ DO centrálu?
NZ myslíš NT neboli bufík, viď 
-
- Vůz: XC70 D3 AWD manuál (D5244T17)
Spuštění NZ DO centrálu?
Ja ja.
Teď jsem dohledal toto, takže by to mělo jít jen sw. Jen to tam nemohu dohledat.
"1/ Easy changes - no hardware change required / small upgrade may be needed
activate remote preconditioning from car key (only for cars with independent fuel heater and model year 2012+)"
Teď jsem dohledal toto, takže by to mělo jít jen sw. Jen to tam nemohu dohledat.
"1/ Easy changes - no hardware change required / small upgrade may be needed
activate remote preconditioning from car key (only for cars with independent fuel heater and model year 2012+)"