Řešil jste někdo? Konkrétně mi jde o sedadlo řidiče (sedací část) v XC60
Kde nejlepší koupit, jak vyměnit...
Děkuji
Výměna dečky na vyhřívání sedačky
Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo XC60
-
- Vůz: S80 II 2008, M66, 2.5T Stage 2 170kW
Lze koupit i nová dečka, ale stojí pár tisíc tuším. Stará se strhne z molitanu (je tam nalepená) a nová nalepí lepidlem. Nejjednodušší je podle mě vzít sedák z vrakáče, případně celou sedačku a sedáky vyměnit. Pokud by dárce měl příliš prosezený molitan, přehodil bych jen dečky (strhnout a nalepit). Pokud máš zároveň odvětrávané sedačky, molitan musí být pro odvětrávané.
-
- Vůz: XC60 D3, D5204T7, 2015
https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?p=1039199#p1039199
Nová je ako samolepka, netreba žiadne lepidlo, len si treba dať pozor na to aký máš sedák, ja som dal za novú vyše 100€, objednané z volvozone. Objednal som diel č. 31263181
Nová je ako samolepka, netreba žiadne lepidlo, len si treba dať pozor na to aký máš sedák, ja som dal za novú vyše 100€, objednané z volvozone. Objednal som diel č. 31263181
-
- Vůz: S80 D5244T 120kW AT MY06
nj, ale taky se musí celý sedák sundat, což je za mne ta horší práce, proto mi nová dečka leží už 3 roky doma a spolujezdec jezdí se studenou řití... 
-
- Sponzor fóra
- Vůz: V70 D5252T 2.5 TDI r.v. 9/1998
Zrovna dnes jsem měl již po třetí venku z auta sedadlo spolujezdce u mé V50 (P1). Netopilo, Diag házela chybu komunikace s modulem vyhřívání a teplotním čidlem. Čidlo mělo ulomený vodič. Znovu připájet a zase funguje.
Práce na 2 hodiny.
Práce na 2 hodiny.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.