Uzávěrka racediffs recenze
- Autor
- Zpráva
-
Ahoj. Nechával jsem instalovat uzávěru od race diffs, tuším ze Srbska. Je to něco na způsob LSD. Včera jsem, ač nechtěně, cestou na Silvestra, někde za vizovicema v lesích, tuhle vyzkoušel myslim naplno a musím říct, že ta věc funguje perfektně. Bylo to asi 20km do celkem přísných kopců, s čerstvým prašanem, kde fwd odpadávali, až jsem se bál, že nás vezmou s sebou. Bylo to vzrušující, celkem nepříjemný. Gumy nokian winter, dva roky starý. Pri dalším oleji se mrkneme, jak vypadá olej v difu a zda tam je hodně otěru z těch lamel, jak tady někdo varoval. Kupoval jsem to primárně proto, že mám přidáno na turbu a i na suchu to mělo tendenci hrabat a být nestabilní. Je mi jasný, že na tohle zatížení to úplně určený neni, ale vytáhlo nás to z problemu perfektně. K
Volvo C303 TGB111C r.v. 1976
Volvo 740 B230F manual r.v. 1988 "Nilsson hearse"
Volvo 740 B230FT automat r.v. 1989
Volvo 850 turbo 1995 automat r.v. 1995
Volvo C303 TGB111C r.v. 1976
-
- Vůz: S60 2.4T5 ARD, 940 B230FT
Zdar, to je tohle? https://racingdiffs.com/products/volvo-dana-30-140-240-740-940-lsd-differnetial-conversion
Prej to je na takový občasný vytáhnutí z bahna-neni to asi moc odolný(četl jsem něj.recenze). Ale jak jsi psal: přesně na tohle bys to používal. Takže by to asi posloužilo pro ten účel dobře a mohlo by ti to i vydržet delší dobu. Těchle uzávěrek je fakt mraky.
Tady je ten tvůj taky:
Prej to je na takový občasný vytáhnutí z bahna-neni to asi moc odolný(četl jsem něj.recenze). Ale jak jsi psal: přesně na tohle bys to používal. Takže by to asi posloužilo pro ten účel dobře a mohlo by ti to i vydržet delší dobu. Těchle uzávěrek je fakt mraky.
Tady je ten tvůj taky: