prodám šedivá sedadla a tapece dveří ze své S80... a zapomínám dávat up, takže inzerát nahrávám potřetí...
Stupeň výbavy momentum (šedý interiér), přední sedačky vyhřívané, manuální ovládání. Vše je funkční, plasty předních sedadel nepoškozené, čalounění je “ošoupané” běžným používáním, není roztrhané ani jinak poškozené.
Hliníkový dekor (lišty) tapeců jsem si nechal v autě, ale dám k tomu dřevěný - viz poslední foto. Jinak tapece jsou taky nepoškozené, žádné praskliny ani nic podobného, jen běžné provozní opotřebení.
Nemám to kde skladovat, zavazí mi to, rád bych se toho zbavil co nejdříve, ale je mi to líto vyhodit, tak se s tím crcám už asi půl roku a každou chvíli to někam přemisťuju...
Osobní odběr Praha 9, případně jsem ochoten někam přiblížit. Na konci ledna budu mít cestu směr Praha - Hradec Králové - Olomouc - Ostrava - Brno - Praha, tak bych mohl vyložit někde po této trase.
Cena zde za komplet 4.000 = přední i zadní sedadla a 4x tapecirung dveří. Případně mi můžete nabídnout něco na výměnu na S80 nebo P3 XC60.
Standa