LED žárovky
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: C70 2,4i 1999
LED žárovky
No a já mám rozhodně bi-xenon, protože na dálky žádnou další žárovku nemám, pouze se zvedne ta výbojka, respektive mám dojem, že se zvedne clonka v projektoru. Proto se mi s led D1S dálkový světlo zhoršilo.
-
- Vůz: XC60 2014 D4 AWD D5244T17
LED žárovky
Jj zvedne se pouzd clonka. To je standart.
-
- Vůz: XC 90 2,5T LPG 2005 man. AWD modify
LED žárovky
Vyndal jsem světlo a kontroloval, jestli se mi tam ty LEDky fyzicky vejdou. Po včerejší dvouhodinové jízdě byla ta nová 55W HID s napůl opálenou clonkou a na parabole shora nad ní očouzený flek
Takže, až je koupím, lampu rozpůlit a parabolu umýt. Fakt mě ty čínský šmejdi se.ou.
A dám asi i ty H7 do dálek
Takže, až je koupím, lampu rozpůlit a parabolu umýt. Fakt mě ty čínský šmejdi se.ou.
A dám asi i ty H7 do dálek
-
- Moderátor
- Vůz: 142;745;944;945;V70II;XC90 V8, C40
LED žárovky
Radku klasický xenony u P2 se do zatáček nenatáčí. Ty máš bixenony, páč máš na P2 čočky. Active discharge lamp je obecný označení typu světelného zdroje typu výbojka (výboj, discharge).
Ale ano, to označení mate, XC90I my06+ měly bixenony, ale v dálkovejch H3 (nebo H1, už nevim), ale káždopádně jsem si jistej, že se na dálkovejch ty xenony přizvednou. U V70II tipuju, že to budeš mít stejný.
Ale ano, to označení mate, XC90I my06+ měly bixenony, ale v dálkovejch H3 (nebo H1, už nevim), ale káždopádně jsem si jistej, že se na dálkovejch ty xenony přizvednou. U V70II tipuju, že to budeš mít stejný.
-
- Vůz: XC 90 2,5T LPG 2005 man. AWD modify
LED žárovky
.... ale v dálkovejch H3 (nebo H1, už nevim),....
3 řádky nad tebou
H7
XC 90
Jak to bylo před "elektrickým" FL do roku 2005 nevím
Tedy XC 90 do FL (2006) Bi-Xenon nakláněcí parabola a D2R dálkové H7
po FL (vzhledovém v roce 2006) má projektor (čočku) a něco natáčecí nahoru a dolu a D1S dálkovka asi H7
P3 (možná xc90 malý FL 2010 široká písmena na kufru) má projektor natáčecí na všechny strany a D1S a dálkovky H9
Někdo to opravte
3 řádky nad tebou
XC 90
Jak to bylo před "elektrickým" FL do roku 2005 nevím
Tedy XC 90 do FL (2006) Bi-Xenon nakláněcí parabola a D2R dálkové H7
po FL (vzhledovém v roce 2006) má projektor (čočku) a něco natáčecí nahoru a dolu a D1S dálkovka asi H7
P3 (možná xc90 malý FL 2010 široká písmena na kufru) má projektor natáčecí na všechny strany a D1S a dálkovky H9
Někdo to opravte
Naposledy upravil(a) Romulusw dne 20 pro 2025 08:24, celkem upraveno 6 x.
-
- Vůz: XC90 D5 AWD 2010
LED žárovky
hm, ja mam xc90 2010 (early).
mam tam xenony s cockou, co umi zatacet do stran i nahoru a dolu (kalibrace vysky, byla v jednu chvili rozbita), D1S.
v dalkach mam H9, v mlhovkach H1 (udajne, ty jsem jeste osobne nevyndaval).
mam jednorozce nebo proste dali do kazdeho auta, co se jim zrovna valelo na dilne?
mam tam xenony s cockou, co umi zatacet do stran i nahoru a dolu (kalibrace vysky, byla v jednu chvili rozbita), D1S.
mam jednorozce nebo proste dali do kazdeho auta, co se jim zrovna valelo na dilne?
-
- Moderátor
- Vůz: Volvo V70 II 2.4i 135 kw
x 1
LED žárovky
Tak jsem to včera zkoumal a fakt se mi při dálkách ta výbojka přizvedne. 
Divný, že za jízdy jsem si toho nevšiml.
Divný, že za jízdy jsem si toho nevšiml.
-
- Vůz: C70 2,4i Momentum MY08
LED žárovky
Proč jednorožce?Max007 píše: 19 pro 2025 22:16 hm, ja mam xc90 2010 (early).
mam jednorozce nebo proste dali do kazdeho auta, co se jim zrovna valelo na dilne?![]()
Mám to úplně stejně. A myslím, že všechny tyhle modely XC90 2009+ jiná světla ani nemají. Vyjma denního svícení místo mlhovek v posledních dvou letech.
A mám LEDky úplně místo všeho a jsem naprosto spokojen.
Jen do mlhovek se mi nedaří dát žádné co vydrží dlouho.
Přepínám si je od jara do podzimu na denní svícení a vydrží tak rok.
-
- Vůz: XC90 D5 AWD 2010
LED žárovky
romulusw tam puvodne mel napsane trochu jine patice, to me zmatlo. proto jsem se ptal.
o ledkach uz nejakou dobu taky premyslim, protoze ty bludicky mezi spoustou vyrazne silnejsich svetel mi prijdou neprijemne az nebezpecne.
ktera svetla to auto hlida? pozna ledku? nebo hlida jen odber, takze kdyz dam misto xenonu 35W ledku, bude klid?
o ledkach uz nejakou dobu taky premyslim, protoze ty bludicky mezi spoustou vyrazne silnejsich svetel mi prijdou neprijemne az nebezpecne.
ktera svetla to auto hlida? pozna ledku? nebo hlida jen odber, takze kdyz dam misto xenonu 35W ledku, bude klid?