Ahoj,
pořídil jsem komplet jinou výbavu a tak bych rád prodal tohle. Vše píšu po pravdě a cenu jsem nastavil s ohledem na www.paladix.cz/bazar a bazos.cz + stav foťáku. Přít se o tom nebudu, je to sice už dávno, ale prodejem fototechniky jsem se dlouhodobě zabýval.
Foťák je Canon EOS 60D (otočný a výklopný nedotykový displej) a má následující "vadu" - občasně se stává (někdy 1 z 20 fotek, jindy to neudělá 100 fotek - nelze zaručit) vypíše foťák chybu a je třeba jej znovu vypnout a zapnout a jede zas jako předtím. Tedy na nějaké super důležité focení to nebude. Na výlety, domácí apod...úplně v pohodě. Takto s touto vadou jsem to už kupoval a funguju s tím 5let. Chybu se mi třeba teď momentálně vůbec nedaří umělě vyvolat. Zkoušel jsem asi 30 fotek.
Nafoceno to má 80 000expozic.
Parametry zde : https://www.fotoskoda.cz/canon-eos-60d-telo/
Objektiv je Tamron 17-50/2,8 Xr DI II VC = STABILIZOVANÝ (ta nestabilizovaná verze stojí polovinu) dost parádní zoom v rozsahu 17-50 s konstatntní světelností 2,8 v celém rozsahu a jedná se o verzi římská 2 = "Xr DI II" se stabilizací. Je to opravdu naprosto dostatečně ostré sklo. Měl jsem ho v několika obměnách na 2 bajonetech a žádný kus nebyl zlý - jsou to konstatně dobré obejtkivy bez variace kvality.
Zde nějaký test : https://www.fotoskoda.cz/recenze-tamron-17-50-mm-f-2-8-sp-xr-di-ii-vc-ld/
Beru to tak, že objektiv je v krabici, s clonou a za plnou cenu. Přidám zdarma starší brašnu - aktuálně na topení, protože jsem to ráno opral v pračce.
K foťáku samozřejmě nabíječka, na displeji dodatečně nalepené tvrzené sklo, vše funkční , 1 originál baterie. Paměťová karta SD : NE. Potřebuji ji do druhého foťáku.
Fotoaparát prodávám jako "dražší zadní krytku" objektivu za sotva 50% ceny bazarových nabídek.
CENA : 5999Kč (upraveno na menší)
S ohledem na blížící se Vánoce a haprující poštu, Zásilkovnu a všechno nevím nevím s tím odesíláním. To bych kdyžtak preferoval to poslat draze jako EMS za 250Kč a měli bychom jakous takous jistotu, že to přijde.
PRO : Digitální zrcadlovka Canon 60D s objektivem Tamron 17-50/2,8 - 5999Kč
Pravidla fóra
V tomto bazaru je NUTNÉ aby inzerát začínal:
PRO: prodám
KOU: koupím
VYM: vyměním
V tomto bazaru je NUTNÉ aby inzerát začínal:
PRO: prodám
KOU: koupím
VYM: vyměním
- Autor
- Zpráva
-
- Sponzor fóra
- Vůz: Bílý
PRO : Digitální zrcadlovka Canon 60D s objektivem Tamron 17-50/2,8 - 5999Kč
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.