P: DJI NEO 2x

Aneb co se nehodí jinam...třeba bundy, odznáčky, prospekty apod.
Pravidla fóra
V tomto bazaru je NUTNÉ aby inzerát začínal:
PRO: prodám
KOU: koupím
VYM: vyměním
  • Autor
  • Zpráva
Bakly
Vůz: S80 D5 MY2004

Příspěvek od Bakly »

Viděl jsem zdejší vlákno o RC, tak třeba to někoho před Vánoci zaujme :D
K mému dronu DJI NEO se nám doma sešly další dva drony, které prodám. Jak se to stalo? Potřeboval jsem nutně příslušenství, které se na bazarech zrovna nabízelo jen v sadě s dronem.
Samozřejmě jde prodat i každý zvlášť. Ideální na cesty, vlogy, pro děti, ale i jako fpv. Oba ve stavu téměř nového kusu. Vše 100% funkční. Samozřejmě před prodejem odhlásím z mé appky. Podrobnosti níže. Jsou bez krabiček, ale s papíry. A mám k tomu i dock a další baterku. Ty prodám jedině s drony, případně samostatně, až se prodají.

1. DJI NEO, kupován v červenci 2025 na Alze, fakturu mám. Ke dronu dokumenty a baterie pouze s 11 cykly. Cena 3300,-
2. DJI NEO, DJI care do října 2026. To znamená, že jej zničíte či uletí a za drobný poplatek Vám DJI pošle nový kus. Ke dronu dokumenty a baterie pouze s 15 cykly. Cena 3300,-
3. Origo hub na nabíjení a jedna origo baterie navíc (9 cyklů) - 1300,-
4. Zdarma přidám solidnímu kupci modrý obal na dron :D

Upřednostňuji osobní předání Ostrava a okolí. Ale lze u Zásilkovna. Pokud se zbavím všeho najednou, tak sleva :) Je to skvělý entry level, takže pokud chcete nějaké zkušenosti, jak se s tím lítá apod., klidně se ptejte i zde a nebo v PM :D

Fotky jsem líný znovu nahrávat. :D Takže ZDE

Bakly
Vůz: S80 D5 MY2004

Příspěvek od Bakly »

Část prodána, takže update:

Prodám DJI NEO Ideální na cesty, vlogy, pro děti, ale i jako fpv. Velmi dobrý stav, žádné ťukance,
a škrábance. Téměř jako nový. Vše 100% funkční. Odhlášený z mé DJI appky. Byl kupovány v kombu, takže bez krabičky, ale s papíry. DJI care do října 2026. To znamená, že jej zničíte či uletí a za drobný poplatek Vám DJI pošle nový kus. Viz foto. Ke dronu dokumenty a baterie pouze s 15 cykly. Přidám obal. Takto cena 3000,-
Možnost přidat origo Origo hub na nabíjení a jedna origo baterie navíc (9 cyklů) - dohromady s dronem cena 4000,-

Upřednostňuji osobní předání Ostrava a okolí. Ale lze u Zásilkovna.

Zpět na „Ostatní prodej / koupě“