u Garminu zůstanu, ale ačkoliv model 3 nepřinesl NIC nového (takže neznám nikoho, kdo by z 2ky přecházel na 3ku

Tedy - prodám outdoorové chytré hodinky Garmin Instinct 2X v nejvyšší verzi Solar Tactical – 50mm pouzdro. Detaily zde : https://www.garmin.com/cs-CZ/p/884414/
Hodinky jsou právě nyní 2 roky staré=skončila záruka. Baterie a její výdrž je neskutečná a i bez pomoci soláru dostanete 40+dnů provozu. S používáním GPS aktivit se potom tato výdrž logicky zmenšuje úměrně používání GPS.
S hodinkami lze platit, přijímají volitelná oznámení apod. Aplikace GArmin Connect je hodně podrobná a ten jejich ekosystém je dle mého soudu opravdu povedený a motivující k pohybu.
Verze Tactical jako jediná umí přerušit veškerý příjem, vysílání, má k dispozici balistické výpočty apod .
Já jsem je kupoval hlavně pro jejich nenápadný design podobný Casio G-Shock, extrémní výdrž baterie, kterou opravdu mohu potvrdit. Současně dnes už vím, že hodinky bez svítilny bych nechtěl. A co je nejdůležitější, tak u Garminu nemám strach o svoje data. Hodinky čínského výrobce bych nechtěl.
Bál jsem se, že těch 50mm pouzdro bude až příliš, ale na moje zápěstí s obvodem pouhých 17,5cm je to v pohodě – viz foto
Funkční stav – 100%
Kosmetický stav – 95% - na displeji odjakživa folie = bez poskvrnky
Originál řemínek Garmin nošen minimálně a je ve výborném stavu – vyhovuje mi spíše NYLON – přidám vše co je na fotce v ceně.
Video se stavem hodinek zde :
Zaslání po předchozí dohodě a platbě není problém. Zásilkovna. Cena je s ohledem na stav a cenu nových hodinek pevná.
P.S. a kdyby jste chtěli i pro manželku, tak budou na prodej Garmin VENU SQ2 (výdrž baterie reálně 8dní) - bílé za 1500kč. Manželka neví co je dobré a přechází na Apple Watche, které bude nabíjet s úsměvem na rtu každý den.