Po loňském prodeji červené C70II D3 v manuálu a květnové nehodě Audi A5 mi začalo být smutno po nějaké vikendovce. Ve hře bylo zase Audi A5 v kabriu, C70II a BMW E93.
Podmínka byla automat,xenony a celkově trošku bohatší výbava. Na motoru a palivu nezáleželo až tak moc.
A5 v kabriu byla po chvilce vyřazena pro kvalitu výroby plátěné střechy a s tím související odlepováni zadního skla u všech exemplářů. Navíc většina kabrioletů je FWD což zde v kombinaci s automatem znamená vždy Multitronic (CVT). Takže ne.
E93 má skvělé motory i převodovky, RWD, tuhost karoserie je špičková. Bohužel většina kusů je v dost žalostném stavu a i tak jsou ceny dost vysoké. Navíc prostě u E93 se mi nelíbí silueta auta když má střechu nahoře, vypadá jako přilepená navíc. Jak když k autu nepatří.
C70 znám, měl jsem již dvě, karoserie je hezká i s nataženou střechou, která když se pečlivě nemaže tak vrže. Za stejné peníze vždy nejmladší auta oproti konkurenci. Líbila by se mi T5 ale stojí nesmysl a absolutní No Way je stařičký pětikvalt AW55. Takže pak už zbývá na výběr pouze D3/4 která už má TF81SC.
Nakonec mi padla do oka C70II D4 z roku 2011 v Brně, původně dotažená z DE, dost kosmetiky z venku ale za to technicky super stav, vedená serviska , pravidelné výměny oleje v AT,atd.
Navíc to podpořila hodně přátelská cenovka.
Takže představuji C70II 2.0D4 130kw s TF81SC
Výroba 2011 v Black Saphire pearl.
Výbava takové obyčejné Summum jako ABL Bixenony, DRL svícení, HP Audio, Bluetooth, zadní parkovací čidla, el.sedačka řidiče,atd.
Já zatím stihl vyměnit všechny provozní kapaliny, vyměnit výbojky, přetesnit ventilové víko, vyměnit hydraulický olej ve střeše včetně kompletního promazání mechanismů, SW 2.0 a ještě nějaké drobnosti.
Přes zimu bych rád dohnal kosmetiku, určitě tam bude dost lakování aby auto vypadalo opravdu hezky.
Thor123 C70II D4 AT
Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: Volvo S90 T8 Inscription
Thor123 C70II D4 AT
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
S90 T8 Inscription, 300Kw 680Nm, TG-81SD, Denim Blue, Nappa Blond, Full Option na vzduchu
S60 T4 R-Design, 155Kw, Black Stone
Bylo: V40II, C70 2,4T Cabrio, C70 2.0T, C70II D5, S80 D5, S80 T6, V40II D2,V70III D5 AWD, S80II D5,XC70II D5, S80II D5 Exe.