Dycky se s tim chvíli povozim a baví mě to, a pak začne být teplo, vytáhnu jednu stopu a 142 jen čeká. Za 6 let jsem najel asi 6000 a 5x měnil olej

Je to B20 s jedním karbecem. Zapalování je tam od 123ignition s BT imobilizérem a přídavnými budíky na telefonu.
60kW, ale jak je to lehoučký, tak jezdí pěkně svižně, s tim lepším zapalováním tam bude asi i víc, protože lze pěkně ladit zapalovací mapy. Motor jde krásně kulatě, "olovo" přidávám, je tam ještě původní hlava bez úpravy.
Najeto asi 170tkm.
Z výbavy to má pásy i vzadu, nevyříznutou dirku na radio, takže palubka je čistá, ale s klasickou prasklinou. A na rozdíl od nových aut to má i rezervu

Za mě bouraný nebylo, ale ani nejsou vidět známky, že by někdy v minulosti bylo. Kastle prošla renovací, tzn. lak neni původní a některé plechy byly měněny.
Po prodělaných problémech s karburací mi letos na jaře přivítala děravým plovákem. Druhej karbec nasazen a jelo se.
Jednoduchá, nenáročná technika. Ošetřeno proti korozi, viz foto L kapsy.
Jediný na co si musíte zvyknout jsou pohledy okolí, málokterá hlava se neotočí.
Cena 210 000,- diskuse u auta jistá.
Auto nepotřebuje mechanika, protože vše je OK, jen hračičku na doladění blbinek jako upadlý zámek trojúhelníkového okna, což zná každý kdo měl žigula nebo hundrta, lehký drnčení okenní lišty a teď už nevim co víc.