ale to je fuk

Tomas78 píše: včera, 18:10 Dotaz: když měníte kladku pomocného řemene na D5 (konkrétně moje XC60), jak se dostanete na ten šroub v kladce? Je to hned vedle nosníku. Má se to utáhnout momenťákem a na první dobrou mi nepřijde, že by se tam vešel. Nebo že by se tam něco vešloNebo si spustíte motor? Děkuji předem
![]()
VyřešenoRomulusw píše: 11 kvě 2025 12:15Celou pravou stranu jsem rozebral, i rameno ven a vše v normě, kulák, silenty, čepy řízeníRomulusw píše: 09 kvě 2025 10:45 Nevíte někdo, proč se mi na dodávce sjíždí z vnějšku pravé přední kolo na dodávce?
Já vím, asi geometrie, ale kdyby to byla sbíhavost, tak se budou sjíždět obě, ne?Takže asi opravdu sbíhavost.
Ale opruz děsnej, všechno je strašně těžký a blbě se s tím manipuluje.
Ahoj tak ako Urvanej pise. Mal som podobny problem ked sa auto zohrialo tak spojka prestala zopinat, asi to bolo opotrebenim. Stacilo z pod remenice kompresoru vybrat jednu vymedzovaciu podlozku a funguje to uz treti rok. Ked ti to prestane chladit, prestane aj cvakat kompresor?Petr 91 píše: včera, 21:11 Po výměně klimakompresoru mi občas v horku při nižších otáčkách přestane chvilkově chladit klima. Občas při jízdě pomůže AC OFF / AC ON a chlazení se chytí. Jindy se to nahodí, když se trochu prudčeji rozjedu, a nově jsem si všiml, že např. v koloně stačí prošlápnout plyn. Příklad - stál jsem v zácpě, vypnutí/zapnutí nepomohlo, uvnitř vzduch jak v ... tak jsem na N prošlápl plyn a klima začala po pár vteřinách chladit. Nemá někdo podobnou zkušenost? Jezdím na AUTO režim 23/24 stupňů.
Uživatelé procházející toto fórum: Laurel, peter cz, Tod2, yebat