Tak už si to sem odložím. Já jsem hrozný bordelář na nějaké ukládání fotek a hledání v nich, takže tady se vracím si prohlédnout s čím jsem jezdil.
Jinak, máme s T8 teď cca 3500 km. Zatím ničím doposud neznámým nepřekvapila. Android je samozřejmě o poznání svižnější. Příjemný je i výběr Spotify nebo YT. Tak jasně. Stejný účet teď vede k tomu, že z BW se teď line čas od času v perfektní zvukové kvalitě na parkovišti včelí medvídci, ptž mládež si to pouštěla před chvílí doma

A když jsem začal s tím překvapujícím, tak již méně radostné je pro mě stále nepochopitelné a z V90 zažité nepárování na klíč a to náhodně a čas od času. Pro rozptýlení diskuzí, že bych dělal něco špatně jen upozorňuji, že se tak děje nejen když by to mohlo třeba vidět klíč mé ženy, ale i při zamčeném voze a o kilometry dále než je druhý klíč...Takže jsem s tím žil a žiji dále...Není třeba se rozčilovat

K autu samotnému...Sedačky ve V90 mě vyhovovali více. Tyhle jsou skvělé, ale bylo sezeno už lépe...Tak to vnímá můj zadek

Masáž a ventilace je blbost, ale používám zatím obé a neomrzelo

A teď pozitiva. Krásně to jede. A ta elektrika je za mě prostě to co zrovna já vyhledávám. Další auto už bude asi čistá. Nic naplat. Mě ten odklon od spalováku očividně nevadí. Nemusíme to rozebírat, mě to prostě sedí. Dojedu, tak jak otevírám a zavírám dveře jsem se naučil strčit kabel a před odjezdem ho zase vytáhnout...Pořád tedy při odjezdu z domova nějakých 60 - 65 km na elektřinu. Jsme celkově malá rodina co do vzrůstu, takže nám vše vyhovuje. Pár fotek a už se těším na cestu v sobotu do HR. Děti vzadu držáky Brodit a do toho tablety...Věřím, že si s tím vystačí.
Jo a ty koně? No jsou tam a využiji jen při předjíždění...Velmi civilní přístup vozu s odezvou na sešlápnutý pedál...A zatím jen jednou to bylo jako že předjetí z frajeřiny, ale tomu BMW to tááák hulilo, že se mě to dostalo až do kabiny...

Užívejte léta.
IMG_9415.jpeg
IMG_9414.jpeg
IMG_9413.jpeg
IMG_9416.jpeg
IMG_9411.jpeg
IMG_9412.jpeg
IMG_9410.jpeg
IMG_9409.jpeg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.