S.O.B píše: 25 srp 2021 21:19
Mám k autu jen 1 klíč, tak by mě zajímalo jak si nechat udělat druhý. Ve Volvu mi řekli 7 tisíc
Jo já. Hele, to je nějaká blbost. Já nechával dodělat druhý keyless klíč na P3 V70 ve Volvu ve Stodůlkách a platil jsem 4500.
EDIT: Reálně 6500, ale 2000 byl pokus o nahrání padělku / nekompatibilní verze klíče. Samotný origo klíč se vším všudy byl za 4500. Ale je pravda, že tam pán nějak začaroval se slevama.
_________________ V70 T6 (B6304T2) AWD - AT - 2008 - 450.000+ km [GALERIE]
V70 T5 (B5234T3) FWD - AT - 2002 - 330.000+ km "T6 je úžasný stroj. Prý se dokáže rozjet i na 300km/h... na jednu nádrž!!"
Ahoj kluci. Pořídil jsem si bazarovou starou S80. Mám však k ní pouze jeden dálkový klíč. V amazonu jsem koupil kopii která vypadá úplně stejně jako ta jediná co mi zbyla. Mělo by to být kompatibilní pro Volva S80 2007-2013. Jde nějakým způsobem alternativním ( Volvo dealer chce skoro 10.000) naprogramovat tento druhý neaktivní klíč? Vzhledem ke stáří a ceně vozu by mi nevadila ani možnost odpojení IMMO, jen bych rád vlastnil 2 klíče, protože v minulosti se mi zničehonic samo zamklo nastartované auto když jsem ručně otvíral bránu. Nevěděli byste za kým vyrazit z okolí Berouna kdo se touto problematikou zabývá?
Nejlevnější varianta je najít někoho, kdo ti naklonuje imobilizér do druhýho klíče. Ale zamčený a nastartovaný auto ti otevře i jen vybroušený klíč, bez immo.
Další varianta je vykuchat stávající immo z klíče a anténu kolem immo dát "někam" a tim budeš mít oba klíče i startovací.
Na programování dálky, aby auto umělo i nový klíč, ti bohužel neporadím.
S.O.B píše: 25 srp 2021 21:19
Mám k autu jen 1 klíč, tak by mě zajímalo jak si nechat udělat druhý. Ve Volvu mi řekli 7 tisíc
Jo já. Hele, to je nějaká blbost. Já nechával dodělat druhý keyless klíč na P3 V70 ve Volvu ve Stodůlkách a platil jsem 4500.
EDIT: Reálně 6500, ale 2000 byl pokus o nahrání padělku / nekompatibilní verze klíče. Samotný origo klíč se vším všudy byl za 4500. Ale je pravda, že tam pán nějak začaroval se slevama.
To je ještě dobrý, ptal jsem se v T6R ze zvědavosti cca před rokem a řekli mi asi 12 000.
_________________ Je: S60 2,4 D5 136 kW FL, BiLED od Sviťlíp, EGR off, CZ od D5T5 Bylo: Škoda Octavia II Combi 1.6 TDI 77kW, Škoda Felicia 1,3 MPI 50 kW, Seat Toledo II 1.6 74 kW
Aha..Okej..ja som sa snažil nájsť key tag, ale nepodarilo sa mi to, zišiel by sa mi taký kľúč do kapsičky keď chodím na ryby, aby som ten svoj neutopil..
HornetS80 píše: 15 dub 2025 22:30
Ahoj kluci. Pořídil jsem si bazarovou starou S80. Mám však k ní pouze jeden dálkový klíč. V amazonu jsem koupil kopii která vypadá úplně stejně jako ta jediná co mi zbyla. Mělo by to být kompatibilní pro Volva S80 2007-2013. Jde nějakým způsobem alternativním ( Volvo dealer chce skoro 10.000) naprogramovat tento druhý neaktivní klíč? Vzhledem ke stáří a ceně vozu by mi nevadila ani možnost odpojení IMMO, jen bych rád vlastnil 2 klíče, protože v minulosti se mi zničehonic samo zamklo nastartované auto když jsem ručně otvíral bránu. Nevěděli byste za kým vyrazit z okolí Berouna kdo se touto problematikou zabývá?
Nesdělil jsi jednu zásadní věc. Má to Keyless nebo nee? Pokud ano, tak sklapneš uši a poběžíš do Volva. Pokud ne, zavolej do CarDiag, je to servis D5T5.
Jinak planžetu ti vybrousi v podstatě kdykoliv.
Ahoj Jakube, není to keyless. Nevíš ze své zkušenosti jestli někdo už řešil odpojení immobilizéru a toho motorku co dole odemyká volant? Myslím, že v blízké době odejde i to a rád bych to vymontoval. děkuji za doporučení.