Jarní sraz Drhleny 9.5. - 11.5.2025
- Autor
- Zpráva
-
Plánujeme druhý Drhlenský sraz. Vzhledem k popularitě a kvalitě, ale taky vytíženosti tohoto zařízení nám padá v úvahu pouze druhý víkend v květnu.
Mnozí z vás, kteří pamatujete ten první sraz, víte, že vybavení je na vysoké úrovni a kemp poskytuje širokou paletu ubytování a služeb. Bonusem je i krásná krajina Českého ráje.
Předběžně se můžete podívat sem: https://www.drhleny.cz/
Máme prozatím k disposici téměř celý areál.
Prozatím jsme v jednání s provozovatelem a čekáme na dodání seznamu kapacit a pravděpodobně už v lednu vyvěsíme podrobný seznam, aby si šlo volit co kdo chce.
Předpokládaný program bude mít standardní strukturu, což obnáší spanilku po okolí, návštěvu nějaké místní pamětihodnosti a evt. výšlap do okolní krajiny. Snad se podaří zajistit i program pro nejmenší přímo v místě.
Oproti jiným srazům bude možná nutné rezervovat ubytování dost dopředu, ale to všechno upřesníme průběžně, tak jak nám budou reagovat z kempu.
Co se nedá naprosto odhadnout dopředu je počasí. V první půli května může být samozřejmě úplně jakkoliv. Stejně tak ceny nejsou žádná charita.
Předchozí Drhlenský sraz se velice povedl a tak doufám, že i ten další by mohl být podobný.
Prosím každého, kdo by mohl poskytnout tip na výlet nebo vyjížďku, ať tady tak učiní. Přece jen nikdo z nás není místní a bylo by škoda, kdyby nám něco uniklo.
Už po Novém roce v průběhu ledna a února sem začneme sázet podrobnosti.
Mnozí z vás, kteří pamatujete ten první sraz, víte, že vybavení je na vysoké úrovni a kemp poskytuje širokou paletu ubytování a služeb. Bonusem je i krásná krajina Českého ráje.
Prozatím jsme v jednání s provozovatelem a čekáme na dodání seznamu kapacit a pravděpodobně už v lednu vyvěsíme podrobný seznam, aby si šlo volit co kdo chce.
Předpokládaný program bude mít standardní strukturu, což obnáší spanilku po okolí, návštěvu nějaké místní pamětihodnosti a evt. výšlap do okolní krajiny. Snad se podaří zajistit i program pro nejmenší přímo v místě.
Oproti jiným srazům bude možná nutné rezervovat ubytování dost dopředu, ale to všechno upřesníme průběžně, tak jak nám budou reagovat z kempu.
Co se nedá naprosto odhadnout dopředu je počasí. V první půli května může být samozřejmě úplně jakkoliv. Stejně tak ceny nejsou žádná charita.
Předchozí Drhlenský sraz se velice povedl a tak doufám, že i ten další by mohl být podobný.
Prosím každého, kdo by mohl poskytnout tip na výlet nebo vyjížďku, ať tady tak učiní. Přece jen nikdo z nás není místní a bylo by škoda, kdyby nám něco uniklo.
Naposledy upravil(a) jojo dne 10 bře 2025 14:42, celkem upraveno 1 x.
-
- Vůz: XC70 D5 MY08
Ahoj, mel bych otazku k programu, bude v miste neco kolem samotnych Volv? Diky..

-
Tak dávám první info. Plánujeme dva pěší výlety.
Jeden bude superkrátký kolem Suhrovických rybníků i pro prcky dohromady snad ani ne čtyři kilometry.
Druhý bude do údolí Plakánek, kde se musí popojet, jinak by to bylo skoro 16 km.
Třetí možnost je prohlídka hradu Kost, kamžto se dá dojet až na parkplac pod hrad.
Každý si zvolí půjde-li a kam. Dodáme jednoduché info a určíme horského vůdce.
Vyjednávám s Průhonickými o jejich účasti. Jakmile se vyjádří, hodíme to sem.
Plakánek rybníky
Jeden bude superkrátký kolem Suhrovických rybníků i pro prcky dohromady snad ani ne čtyři kilometry.
Druhý bude do údolí Plakánek, kde se musí popojet, jinak by to bylo skoro 16 km.
Třetí možnost je prohlídka hradu Kost, kamžto se dá dojet až na parkplac pod hrad.
Každý si zvolí půjde-li a kam. Dodáme jednoduché info a určíme horského vůdce.
Vyjednávám s Průhonickými o jejich účasti. Jakmile se vyjádří, hodíme to sem.
Plakánek rybníky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: V70 2.4 D5 120kW fac. automat 2004/11
Pozdravení dobrým lidem Všem ...
tak to bych měl výbornou trasu v okolí Kosti/Sobotky, takovou cestou okolo krásných skal, rybníků, hlubokých roklí a temných lesů, následně i starou Formanskou úvozovou cestou, zámkem Hrubá skála a pak třeba ještě na Trosky ...
Sobotka / Podkost/ - Libošovice /známá výborná restaurace Český Ráj/ - Pleskoty - údolým Žehrovky - Věžický rybník - Čertoryje - Krčovice - Hrubá skála Na stávku - Adamovo lože - zámek Hrubá skála - pak je několik možností, já jezdil ještě Troskovice na Trosky ...
Tahal jsem tudy nová nadějná děvčata na motocyklu než skončila na chalupě pod Kozákovem, jako takový romantický výlet plný krajinných zvratů a malebnosti, prostě skvělý zážitek a v pohodě i autem.
Dodnes vidím jejich oči plné romantiky, krásy a odevzdání ...
Případně dál Kozákov Rozhledna, pokud bude pěkné počasí s nádherným výhledem do velice dalekého okolí ...
a klikatící se silnicí přes Kozákov a Bačov. A pak třeba zadem na Záhoří, Smrčí a Dlouhý vrch, Chloudov, Vrát a Prosíčka, na Malou Skálu ...
děkuji za pozornost
Johan Albertus bořenka
na gruntu hospodář
okázale ve skromnosti Své

tak to bych měl výbornou trasu v okolí Kosti/Sobotky, takovou cestou okolo krásných skal, rybníků, hlubokých roklí a temných lesů, následně i starou Formanskou úvozovou cestou, zámkem Hrubá skála a pak třeba ještě na Trosky ...

Sobotka / Podkost/ - Libošovice /známá výborná restaurace Český Ráj/ - Pleskoty - údolým Žehrovky - Věžický rybník - Čertoryje - Krčovice - Hrubá skála Na stávku - Adamovo lože - zámek Hrubá skála - pak je několik možností, já jezdil ještě Troskovice na Trosky ...

Tahal jsem tudy nová nadějná děvčata na motocyklu než skončila na chalupě pod Kozákovem, jako takový romantický výlet plný krajinných zvratů a malebnosti, prostě skvělý zážitek a v pohodě i autem.
Dodnes vidím jejich oči plné romantiky, krásy a odevzdání ...

Případně dál Kozákov Rozhledna, pokud bude pěkné počasí s nádherným výhledem do velice dalekého okolí ...

děkuji za pozornost
Johan Albertus bořenka
na gruntu hospodář
okázale ve skromnosti Své
-
- Člen VK
- Vůz: 240/V70II
termín je fajn, ve čtvrtek je svátek tak by se to dalo i protáhnout, zaneseno v kalendáři 

-
- Radní
- Vůz: S60 2007 D5 Man 136kw Orinoco blue
Vím, že je teprv únor, ale bude ke srazu a programu nějaké konkrétnější detailnější info? Ideálně čím dřív, tím líp, ať se o tom stihne něco napsat a trochu to zpropagovat, momentálně to nevisí ani v sekci "Nejbližší klubový sraz" na stránkách, tak aby pak vůbec někdo o tom věděl a přijel.
-
- Radní
- Vůz: S80 V8, XC70 3.2, XC70 D5, C70 T5
x 3
Na web jsem sraz doplnil, ale vice informaci by se urcite hodilo. Ať už k programu nebo k dojezdnému.
-
Vydržte prosím, v dohledné době dám další info, vyjednávám s Průhonickýma a s těma je to na dlouhý lokte.
Brzy vyvěsím ubytování.
Brzy vyvěsím ubytování.
-
- Vůz: V90
Dá se tady nějak přihlásit k odběru novinek z fóra, že by mi pak přišlo info na email?jojo píše: 12 pro 2024 13:34 Plánujeme druhý Drhlenský sraz. Vzhledem k popularitě a kvalitě, ale taky vytíženosti tohoto zařízení nám padá v úvahu pouze druhý víkend v květnu.
Předběžně se můžete podívat: drhleny.cz/
Máme prozatím k disposici téměř celý areál. Pro ty, kdo to tu mají rádi a chtěli by pobýt déle, by se mohla najít i možnost dřívějšího příjezdu. Například už 7.5. Pokud by byl zájem, jistě by to šlo vyjednat.
Od 4.5. do 16.5. mám volno a nerad bych sraz propásnul

-
- Člen VK
- Vůz: 945 D24TIC 94
Nahoře máš symbol klíče a tam možnost sledovat téma...
-
VYVĚŠENO UBYTOVÁNÍ!!!
Do konce března přednostně pro členy spolku ve členské sekci.
Do konce března přednostně pro členy spolku ve členské sekci.
-
Na dotazy ohledně dřívějšího příjezdu, musím s politováním konstatovat, že příjezd je možný až od pátku 9.5 odpoledne.Je tam před námi nějaký školní zájezd a dřív neodjedou. Vzhledem k tomu, že bych i já rád přijel už třeba ve čtvrtek, hledám jednodenní alternativu v blízkém okolí. Pokud by měl někdo zájem, dejte sem vědět, podělíme se o tipy.
-
- Vůz: Volvo xc70
Zdravím. Našel jsem náhodou vás příspěvek. A můžu nabídnout pěnu pro děti. A jako Volvista za to nic nechci kromě pití a kus žvance. Potřebuji jen elektřinu a vodu. Nic víc. Tady bývám málokdy. Tak mi napište na messenger : David DM Drapákjojo píše: 12 pro 2024 13:34 Plánujeme druhý Drhlenský sraz. Vzhledem k popularitě a kvalitě, ale taky vytíženosti tohoto zařízení nám padá v úvahu pouze druhý víkend v květnu.
-
- Člen VK
- Vůz: 240/V70II
jako jestli bude pěna pro děti to jsou pro nás plusový body k tomu dojet
vážně 

-
- Vůz: Volvo xc70
No záleží počasí. Kolik bude dětí atd. Velká pěna už je pak drahá tak nějakou kačku bych chtěl. Jinak znám jednoho místního (Sobotka) co zrovna kupuje i Volvo
tak říkal, že ví o nějakém plácku s výhledem na humprecht pro společné focení. A já jsem skoro místní kousek za Sobotkou. 
Přidáno za 1 hodina 27 minut 44 sekund:

Přidáno za 1 hodina 27 minut 44 sekund:
Tady můžete mrknout na akce co dělám https://www.facebook.com/share/1Z2t8cv2LG/Ondra. píše: 13 bře 2025 12:24 jako jestli bude pěna pro děti to jsou pro nás plusový body k tomu dojetvážně
![]()
-
- Vůz: XC70 D5 MY08
No, je duben, do srazu mozna mesic, a vim jen to, ze jsou v planu dva vyslapy nekam po okoli, o autech ani zminka, predpokladam, ze Pruhonice tam nic zabavneho nevymysli, a koukat na par novych “číňanů” neberu jako neco zajimaveho.
Poslednich par let jsem se na jarni, letni sraz tesil, hromada aut, zabava pro vsechny, a vzdy s poradnym prekvapenim od AVdilů, ktere tomu tu stavu fakt dali. Srazy na vysocine jsem bral jako setkani s prateli, vesely vikend pro vsechny a vsechno to propojovalo Volvo, sranda a auta po cely den, aktivity pro deti atd atd
Vyslap po okoli je dobrej, ale na volvo srazu bych cekal jine aktivity. Jinak se omlouvam, ale na srazy jezdim kvuli volvu a kamaradum, ktere jsem tam potkal, legraci a zazitkum na vysocine, ktere tam proste byly.
Nechci tu z toho delat diskuzi, asi jsem to napsal spis z toho titulu, ze letos proste vynecham
Asi me mrzi, ze to teseni na jarni sraz, ktere jsem citil poslednich par let proste neprobiha.
Srazu zdar
Poslednich par let jsem se na jarni, letni sraz tesil, hromada aut, zabava pro vsechny, a vzdy s poradnym prekvapenim od AVdilů, ktere tomu tu stavu fakt dali. Srazy na vysocine jsem bral jako setkani s prateli, vesely vikend pro vsechny a vsechno to propojovalo Volvo, sranda a auta po cely den, aktivity pro deti atd atd
Vyslap po okoli je dobrej, ale na volvo srazu bych cekal jine aktivity. Jinak se omlouvam, ale na srazy jezdim kvuli volvu a kamaradum, ktere jsem tam potkal, legraci a zazitkum na vysocine, ktere tam proste byly.
Nechci tu z toho delat diskuzi, asi jsem to napsal spis z toho titulu, ze letos proste vynecham

Asi me mrzi, ze to teseni na jarni sraz, ktere jsem citil poslednich par let proste neprobiha.
Srazu zdar

-
- Člen VK
- Vůz: C70 2000 2.0T Cabrio
Jsem rád že jsi to napsal. Bohužel to vnímám naprosto stejně a bál jsem se, že jsem sám. Vždy jsme se těšili na jarní sraz, hlavně proto, že byl největší a byla na něm spousta zábavy a vyžití pro všechny malé dětí i velké děti. Dva výšlapy - jakožto aktivní pejskař se středně líným psem jsem s tím ok, ale nijak mě extra neláká jet 3 hodiny na sraz aut na dvě “procházky se psem ve více lidech”. Kdyby to byl sraz lidí milující turistiku tak by to byl asi ideální víkend. Co se týče dalšího programu tak ten radiový klid mě od srazu odrazuje a děsí ještě víc. Ani nemám co sdílet na sockách abych nalákal lidi na sraz… Upřímně se i bojím zvát nové lidi na tento sraz, protože ani nemám nějaký pocit že by vůbec byl. Pokud se nestane zázrak v podobě programu odpovídajícímu srazu autíčkářů, tak tento sraz asi taky vynecháme. Pokud nějaký program už existuje, bylo by fajn ho aspoň napsat, ať víme co účastníky čeká/nečeká. Pokud o to bude zájem, můžeme program aspoň prostřelit přes socky ven aby to vidělo víc lidí. Pokud chceš z toho srazu udělat komorní záležitost pro jeden stůl, pak stačí říct.
-
- Vůz: C70 2.0T 166kW MT1999 coupé
Takéž se přidávám ke zklamaným, těšil jsem se na "jarní" Kletečnou, která bývá ovšem v červnu s krásným teplým počasím. Chtěl jsem brát celou rodinu + rodiče, co mají nově P3 XC60 T6, ale k tomuto srazu není prakticky žádné info. Nic o autech, žádná spanilá jizdá, kdo bude fotograf, jaká bude okolní zábava pro děti a dospělé a další. Jsou zde zatím informace o nějakých výšlapech, které si raději naplánuju s rodinou, než v rámci velkého srazu, který má být o autech.
Tak snad příští rok
Tak snad příští rok

-
- Radní
- Vůz: S60 2007 D5 Man 136kw Orinoco blue
Taky jsem ráda, že to píšete. Jakožto člověk který nevynechal od svojí první účasti žádný sraz, jelikož považuji za jedinou výmluvu vlastní parte, poprvé silně zvažuju neúčast a to bych fakt nevěřila že někdy řeknu. Ty srazy jsou pro mě všechno, obzvlášť jarňák, ale za těhlech podmínek mi to bohužel nedává smysl. Program téměř žádný, info taky, evidentně se to aktivně neřeší a mám delší dobu dojem, že ani žádný sraz nebude. Ráda bych se mýlila. Procházky jsou sice fajn, ale jak už bylo řečeno, jako program na sraz asi uplně ne. A na to aby se tam člověk potkal se 3 lidma, to je fakt škoda peněz.
-
- Vůz: V70 II 2,5T AWD AT
Teprve teď jsem si všiml, že to je Květen. Jelikož jsem posledni 3 roky spal s prckem v autě, tak to by muselo byt hoodně teplo, aby nas doma pustili. S programem to mam podobne. Nicmeně přeju ať se sraz vydaři.
-
Vážení přátelé a soukmenovci. Všem se velice omlouvám. Nabral jsem si druhou práci a jsem časově v pr... Nicméně! Chci vás ujistit, že jarní sraz nebude jen procházka jarní krajinou v okolí. Mám rozjednáno několik věcí do programu srazu, takže se to tu pokusím sesumírovat. Průhoničtí mi slíbili nějaká nová auta (EX90, EX40, EX30) a možná nám poskytnou i 544 co mají na bazaru. Víc budu vědět do konce tohoto víkendu a dám sem obratem kompletní info. Zastoupení (VAC) se do toho pravděpodobně vloží také. Uvidíme co můžeme čekat. Předpokládám, že to bude nějaká forma sponzoringu. Možná budeme mít i k dispozici jeden nebo dva stavební stroje Volvo od firmy Ascendum, jejichž šéf je příjemný človíček a drží nám palec. Jednou už se to podařilo v Běšinách a pokud můžu soudit, tak se to líbilo. Drhlenský kemp je trochu nóbl podnik, takže orat jarní brázdy s autem s otočeným řízením, nebo házení diferákem (nebo co to vlastně bylo) si tam nemůžeme dovolit, což ale neznamená, že to bude nuda. U stavebních strojů bych si představoval nějakou soutěž v šikovnosti, v ovládání. Spanilka se odehraje okruhem okolo Malé Skály a okolí, kde byl Volvoklub před lety zakládán.
Pokud vše vyjde, tak jak doufáme, programu bude tolik, že si budete muset vybrat, čeho se zúčastnit a čeho ne. Focení jsem neplánoval, ale pokud by byl zájem, můžeme zaimprovizovat.
Jediné co vám nebudu schopen zaručit ani týden před srazem, je počasí, to je v rukou Božích.
Pokud vše vyjde, tak jak doufáme, programu bude tolik, že si budete muset vybrat, čeho se zúčastnit a čeho ne. Focení jsem neplánoval, ale pokud by byl zájem, můžeme zaimprovizovat.
Jediné co vám nebudu schopen zaručit ani týden před srazem, je počasí, to je v rukou Božích.
-
- Vůz: Volvo V70 II, 2.5. TDi, 103 kW
Ahoj,
taky jsem se těšila, že letošní sraz si užiju celý víkend a ne jen na otočku. Vypadalo to, že vyvezu na sraz mladou Wolverinovou, ale obě jsme se shodly, že ubytování je teda dost cenově nadstandard vzhledem k tomu, že programově jsou zatím hlášeny dvě procházky a nově teda ukázka stavebních strojů značky Volvo. Což mě upřímně řečeno fakt nebere ani v případě toho, že to má na sobě nápis VOLVO.
Chápu, že pořádat akci je záhul, sama (vzdělávací) akce pořádám osm let, takže se asi dokážu vžít, co to je za práci uspořádat sraz. Ale proč sakra pohřbít funkční sraz s programem takovouhle "akcí", tomu fakt nerozumim. AV díly byly poslední roky celkem asi už stabilním zpestřením jarního srazu a zaslouží si myslim víc, než nějaký odplivnutí mezi řádky o nemožnosti orání jarní brázdy autem s otočenym řízení a hodem diferákem.
Každopádně jarní Volvosraz byla hlavní akce Volvoklubu a tohle se teda tak netváří.
Především je půlka dubna, za měsíc se koná sraz a informací je víc než málo. No, škoda.
taky jsem se těšila, že letošní sraz si užiju celý víkend a ne jen na otočku. Vypadalo to, že vyvezu na sraz mladou Wolverinovou, ale obě jsme se shodly, že ubytování je teda dost cenově nadstandard vzhledem k tomu, že programově jsou zatím hlášeny dvě procházky a nově teda ukázka stavebních strojů značky Volvo. Což mě upřímně řečeno fakt nebere ani v případě toho, že to má na sobě nápis VOLVO.
Chápu, že pořádat akci je záhul, sama (vzdělávací) akce pořádám osm let, takže se asi dokážu vžít, co to je za práci uspořádat sraz. Ale proč sakra pohřbít funkční sraz s programem takovouhle "akcí", tomu fakt nerozumim. AV díly byly poslední roky celkem asi už stabilním zpestřením jarního srazu a zaslouží si myslim víc, než nějaký odplivnutí mezi řádky o nemožnosti orání jarní brázdy autem s otočenym řízení a hodem diferákem.
Každopádně jarní Volvosraz byla hlavní akce Volvoklubu a tohle se teda tak netváří.
Především je půlka dubna, za měsíc se koná sraz a informací je víc než málo. No, škoda.
-
Ono zase, Zuzko, byli jiní, kterým se zase nechtělo do Kletečné, bo už tam byli poněkolikáté. Mně se tam vždycky líbilo i přesto. Dřív se srazy dělávaly pokaždé jinde, aby se lidi podívali na víc míst. Tohle je pokus se k tomu trochu vrátit. Nebuď proto naštvaná prosím. AV díly super, ale proč to trochu nepozměnit?
-
Přátelé! Po zevrubném rozhovoru s Matějem, jsme došli k tomu, že máme dojem, že dochází k jakési formě fragmentace klubu. Nemám to moc načtené a opravte mě pletu-li se, přece jen se tu neobjevuju tak často jako dřív. V této situaci bych se to pokusil opsat, jako skupina těch, co rádi jezdí na Kletečnou a jsou velcí fandové AV dílů a těch, co na Kletečnou rozhodně ne. Plus nějaké odstíny šedé někde mezi. To by mě dost mrzelo, neboť jsem dlouhá léta v klubu strávil prací proti tomuto jevu, projevujícím se v mnoha formách.
Důvodem k uspořádání srazu jinde než v Kletečné je moje snaha alespoň jednou ulehčit Matějovi práci ať si může užít sraz bez organizování a ne nějaký truc naschvál, jak si někteří zjevně chtějí myslet. Drhleny máme už historicky vyzkoušené a osvědčilo se to. Osobně máme vztahy velmi dobré a ani jeden bychom nic takového nechtěli. Jako organizátor mám dost másla na hlavě, za což se znovu omlouvám, byl jsem fakt skoro dva měsíce v háji. Přesto bych nás všechny chtěl vyzvat, abychom tuto věc pokud možno odložili na jindy a pokusili si užít sraz. Ze sponzorů dostávám závazné sliby dost těžce, ale rád bych vás ujistil, že sraz bude různorodý a pestrý. V horizontu jednotek dní sem už budu schopen nasázet většinu podstatných informací stran programu. Byla by přece škoda do toho hodit vidle. Dokážu unést, že budu za pitomce, který nedokáže udělat sraz, ale nechtěl bych vám sraz zkazit nebo znemožnit. Zároveň prosím všechny, kdo si už rezervovali ubytko, aby to vepsali do seznamu. Váš exccd.
Důvodem k uspořádání srazu jinde než v Kletečné je moje snaha alespoň jednou ulehčit Matějovi práci ať si může užít sraz bez organizování a ne nějaký truc naschvál, jak si někteří zjevně chtějí myslet. Drhleny máme už historicky vyzkoušené a osvědčilo se to. Osobně máme vztahy velmi dobré a ani jeden bychom nic takového nechtěli. Jako organizátor mám dost másla na hlavě, za což se znovu omlouvám, byl jsem fakt skoro dva měsíce v háji. Přesto bych nás všechny chtěl vyzvat, abychom tuto věc pokud možno odložili na jindy a pokusili si užít sraz. Ze sponzorů dostávám závazné sliby dost těžce, ale rád bych vás ujistil, že sraz bude různorodý a pestrý. V horizontu jednotek dní sem už budu schopen nasázet většinu podstatných informací stran programu. Byla by přece škoda do toho hodit vidle. Dokážu unést, že budu za pitomce, který nedokáže udělat sraz, ale nechtěl bych vám sraz zkazit nebo znemožnit. Zároveň prosím všechny, kdo si už rezervovali ubytko, aby to vepsali do seznamu. Váš exccd.
-
- Radní
- Vůz: S80 V8, XC70 3.2, XC70 D5, C70 T5
x 3
Obecně bych poprosil uklidnit vášně.
Situace je taková, že část osazenstva fóra projevila touhu po tom, aby byl byla v rámci srazů zase nějaká změna a Jojo se toho jako jediný ujal, za což mu velký dík. Opravdu tady nejde ze strany Joja o žádný projev partyzánštiny, kterým by se měl vymezovat vůči mě, nebo Kletečné. Právě naopak, protože řešení organizace hlavního srazu sezóny společně se stavbou domu, jako to provozuju poslední čtyři roky, je poněkud záhul. Proto jsem opravdu rád, že se toho pro letošek ujal Jojo a já se můžu toto léto více věnovat dokončení domu a taky půlroční dceři.
Formát srazu jako takový se vždy mění s organizátorem a místem (každé místo konání je specifické a dovoluje něco jiného, stejně tak každý z organizátorů dělá program podle sebe, tak aby to bavilo i jeho). S klukama z AVdílů jsem v kontaktu a nadále s nimi počítám. Jako klub budeme velmi rádi za jejich účast na některém z budoucích srazů, ať už to bude opět Kletečná, či jiný areál, dovolující nám prostorem AV díly zapojit s některou z jejich perfektních atrakcí.
Každopádně aktuálně je podstatné to, co jsem napsal úplně na začátku. Uklidněme prosím vášně a pojďme si užít sraz v Drhlenách, který věřím, že bude skvělý.
Jak už psal Jojo - spanilka bude, atrakce budou a věřím, že i počasí se vydaří.
Situace je taková, že část osazenstva fóra projevila touhu po tom, aby byl byla v rámci srazů zase nějaká změna a Jojo se toho jako jediný ujal, za což mu velký dík. Opravdu tady nejde ze strany Joja o žádný projev partyzánštiny, kterým by se měl vymezovat vůči mě, nebo Kletečné. Právě naopak, protože řešení organizace hlavního srazu sezóny společně se stavbou domu, jako to provozuju poslední čtyři roky, je poněkud záhul. Proto jsem opravdu rád, že se toho pro letošek ujal Jojo a já se můžu toto léto více věnovat dokončení domu a taky půlroční dceři.
Formát srazu jako takový se vždy mění s organizátorem a místem (každé místo konání je specifické a dovoluje něco jiného, stejně tak každý z organizátorů dělá program podle sebe, tak aby to bavilo i jeho). S klukama z AVdílů jsem v kontaktu a nadále s nimi počítám. Jako klub budeme velmi rádi za jejich účast na některém z budoucích srazů, ať už to bude opět Kletečná, či jiný areál, dovolující nám prostorem AV díly zapojit s některou z jejich perfektních atrakcí.
Každopádně aktuálně je podstatné to, co jsem napsal úplně na začátku. Uklidněme prosím vášně a pojďme si užít sraz v Drhlenách, který věřím, že bude skvělý.
Jak už psal Jojo - spanilka bude, atrakce budou a věřím, že i počasí se vydaří.