Ahoj,
nemá, prosím, někdo praktickou zkušenost s možností 3 sedaček do Volva V90, 2019?? Čekáme třetí dítě, jezdíme dlouhé cesty mezi ČR a Swiss. Naše aktuální BeSafe sedačky se nevejdou. Má někdo nějakou osvědčenou konfiguraci, značku? Pro novorozeně potřebuji vajíčko, pak dcera 3 roky a syn 5 let (bohužel to úplně ještě na podsedák není)
Moc díky za jakoukoliv radu.
V.
3 dětské sedačky
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V90, 2019, 2.0 Black
-
- Člen VK
- Vůz: S90 T6 AWD POLESTAR
3 dětské sedačky
Posadit manželku dozadu a jedno dítě v sedačce dopředu. Jinak to nejde.
-
- Vůz: XC 90 D5 AWD '09
3 dětské sedačky
/viewtopic.php?t=82632
Som na tom rovnako a je to na hovno, zatial som nepokrocil. Teda akurat u mna je to 1, 4 a 7 rokov. 1-rocny je uz v sedacke s ostrovcekom (cybex juno 2-fix), najstarsi podla mna tiez nie je este na podsedak tak sme kupili taku uzsiu sedacku (tusim Romer britax adventure 2) no a manzelka je medzi a je to super nekomfortne a to ten starsi nie je na isofixe aby sme ziskali nejaky ten cm navyse este. V bazare sme skusali aj v90 a na isofixoch to bolo vraj o misi chlp lepsie nez v astre ale no neboli to 3 samostatne sedacky. Navyse 90ka ma obrovsky stredovy tunel na podlahe takze to sedenie v strede nie je uplne zabava. Inak ale nejaky cas kym bol maly vo vajci tak bol v strede on a zena na kraji kde je toho miesta trochu viac ale to su vsetko kompromisy, ktore sa daju akceptovat na kratke trasy a raz za cas ale nie na pravidlene jazdenie dlhsich tras.
Som na tom rovnako a je to na hovno, zatial som nepokrocil. Teda akurat u mna je to 1, 4 a 7 rokov. 1-rocny je uz v sedacke s ostrovcekom (cybex juno 2-fix), najstarsi podla mna tiez nie je este na podsedak tak sme kupili taku uzsiu sedacku (tusim Romer britax adventure 2) no a manzelka je medzi a je to super nekomfortne a to ten starsi nie je na isofixe aby sme ziskali nejaky ten cm navyse este. V bazare sme skusali aj v90 a na isofixoch to bolo vraj o misi chlp lepsie nez v astre ale no neboli to 3 samostatne sedacky. Navyse 90ka ma obrovsky stredovy tunel na podlahe takze to sedenie v strede nie je uplne zabava. Inak ale nejaky cas kym bol maly vo vajci tak bol v strede on a zena na kraji kde je toho miesta trochu viac ale to su vsetko kompromisy, ktore sa daju akceptovat na kratke trasy a raz za cas ale nie na pravidlene jazdenie dlhsich tras.
Naposledy upravil(a) Gondil dne 13 led 2025 08:36, celkem upraveno 1 x.
- Vůz: V40CC 2013 D3
3 dětské sedačky
Z toho čo má v rýchlosti napadá, tak tri plnohodnotné miesta pre tri sedačky má len Ford smax a Audi Q7.
-
- Vůz: XC60 D3, D5204T7, 2015
3 dětské sedačky
Ja Audi Q7 mám (generáciu 4M) v 7 miestnej verzii, v aute je 6 isofixov, čiže detská sedačka sa dá dať kdekoľvek, a sedačka v strede druhého radu je dosť veľká, manželka tam občas sedí medzi detskou sedačkou a vajíčkom Cybex cloud Z2 (čo je dosť veľké vajce) a pochvaľuje si koľko tam má miesta oproti XC60. Obrovskou výhodou je že všetky 3 sedadlá v 2. rade sú samostatne posuvné a dajú sa polohovať operadlá, ak by boli aj rozmernejšie detské sedačky tak nie je problém posunúť sedadlá tak aby sa detské sedačky navzájom neodtláčali
-
3 dětské sedačky
Moc díky pánové.
Doufal jsem, že nebudu muset auto měnit ale bohužel to asi jinak nepude. Ženu dozadu nedostanu
. Je na tom XC90 lépe?
Opravu ani přímo Volvo sedačky nepomohou?
Díky,
V.
Doufal jsem, že nebudu muset auto měnit ale bohužel to asi jinak nepude. Ženu dozadu nedostanu

Opravu ani přímo Volvo sedačky nepomohou?
Díky,
V.
-
3 dětské sedačky
A to male ocakavas, ze bude vzadu vo vajci od narodenia hej? Lebo inak mi to nevychadza.
3 dětské sedačky
Ano chtěl jsem takto:
- novorozene - Vajco (ideálne ISO ale nemusi, v protisměru)
- Dcera 3 roky (co nejužší sedačka bez ISO)
- syn 5 let (bezpečný, vysoký podsedák nebo úzká sedačka, taky bez ISO
měřil jsem sedačku - má cca 140 cm .. papírově by to mělo vyjít, ale vím že realita bývá jiná ...
Moc děkuji za jakékoliv nápady.
V
- novorozene - Vajco (ideálne ISO ale nemusi, v protisměru)
- Dcera 3 roky (co nejužší sedačka bez ISO)
- syn 5 let (bezpečný, vysoký podsedák nebo úzká sedačka, taky bez ISO
měřil jsem sedačku - má cca 140 cm .. papírově by to mělo vyjít, ale vím že realita bývá jiná ...
Moc děkuji za jakékoliv nápady.
V
Naposledy upravil(a) wwwit dne 13 led 2025 16:35, celkem upraveno 1 x.
-
3 dětské sedačky
Potom este treba mysliet na to, ze ked to bude narvate na sebe, tak sa budu naprd zapinat pasy ale ak by to tak nakoniec dopadlo, tak existuju nejake extendery na pasy, ze ked uz tam tie sedacky narves tak ten extender budes mat vytiahnuty tak ze budes vediet pohodlne zapnut pas.
Inak si myslim ze ak budes mat tie sedacky dostatocne uzke tak by to vyjst mohlo. Tie sedacky byvaju objemne v oblasti ramien a kedze vajco bude otocene opacne tak by si to nemuselo moc vadit.
Inak si myslim ze ak budes mat tie sedacky dostatocne uzke tak by to vyjst mohlo. Tie sedacky byvaju objemne v oblasti ramien a kedze vajco bude otocene opacne tak by si to nemuselo moc vadit.
- Vůz: V40CC 2013 D3
3 dětské sedačky
Do XC90 gen1 a ani gen2 tri sedačky nedostaneš. Jediná možnosť je mať v strede integrovaný podsedak (prípadne nejaký užší neintegrovany) a na tom by sedel najstarší. Vtedy sa dajú dať na bočné sedadlá sedačky do isofixov - pár krát som tak viezol moje deti + neterku.