Ahojte.
Asi jsem trošku neschopný ,a to jsem elektrikář. Udělal jsem si novou jednotku centrálu na bývalé V70 P80, apod. Věci,ale přestaly mi fungovat zásuvky na zapalovače v autě,prohledal jsem fórum, odpověď jsem nenašel,prohledal jsem pojistky,nikde jsem nenašel popis. Tak se ptám,kde tu pojistku najdu??
Ve schématu na internetu je,ale fyzicky ji tam prostě nemůžu najít. Ani v motoru,ani u řidiče,ani v kufru jsem nenašel. Tak kde ještě hledat?? Ještě je možnost pod volantem,ale tam pochybuji.
Děkuji za odpovědi.
Častá otázka.
Jestli máš model do 2004, tak je pojistka zapalovače pozice 13 z boku palubovky (víčko přístupné po otevření dveří řidiče), 15A nožová.
Facelift má pojistku pod volantem na jednotce CEM, pozice 11, také nožová 15A, ale menší typ (MINI). Přístupné po odšroubování krytu kolem pedálů.
Platí to pro V70 II, S60 I, XC70, XC90.
Pokud bude pojistka OK, tak ti odešlo relé, které je napájené na desce CEM a musíš natáhnout vodič z jiného zdroje. Mám to tak už taky, relátko na desce cvakne, ale nespojí.
Použil jsem výstup pro pojistku el. vakuové pumpy, kterou ale asi má jen benzín, takže budeš muset hledat něco jiného.