Co říkáte na to rušení velkých TP???

...i nemožném! ALE JEN POKUD TO SOUVISÍ S VOLVEM!!! (potažmo evt. s jinými automobily)

VYKECAT SE MŮŽETE V LAMPÁRNĚ!!!
  • Autor
  • Zpráva
PINĎABC
Člen VK
Vůz: S90 T6 AWD POLESTAR

Příspěvek od PINĎABC »

Super díky, to vědět dříve ušetřilo by mi to starosti a lítání.

FrantaB
Vůz: Volvo 945 D24TIC

Příspěvek od FrantaB »

Jakýkoliv systém který není schopný ani vlastníkovi zobrazit veškeré údaje je cekem k ničemu, zejména pokud jde o rozměry kol, na kterých se na STK občas někteří vozí. I proto, že na stejná auta u nás historicky existuje vícero popisů (nebo naopak neexistuje popis na dané provedení, viz moje devítka) a buď se to flákalo, nebo se to napsalo rovnou s chybami...

PetrXC70
Vůz: XC 70 2.4D 2010

Příspěvek od PetrXC70 »

Známej teď dostal velkej techničák zpět jen s ustřiženym rohem...

Ondra.
Člen VK
Vůz: 240/V70II

Příspěvek od Ondra. »

ja jsem radeji nechal vsechny svoje technicaky nahlasene jako ztracene
Mitsubishi Outlander, 2,0i FWD, man, ´18
bylo: 240 D24 ´85, 740 D24 ´85 , 4x 940 B230F, B230FK, D24TIC, B200F V70/1 fturbu, 4x 850 různých výbav a motorizací, V70II 2,4i AT, SAAB 9-3 SC
Plastíky kilowattama nenahradíš

mlgviktorko
Vůz: S60 D5 160kw, BMW E36 323ti, E36 318ti

Příspěvek od mlgviktorko »

Na přání vám velký techničáky nechají. Nemusíte se s nikým dohadovat a ani je hlásit jako ztracené. To mi přijde trošku přehnané :D

Co se týče výpisu dalších zápisů ve spodní části TP, tak je to přesně jak říká Jirka. Nicméně dnes už by to mělo jít všechno vidět i přímo v portálu.
Snímek obrazovky 2024-10-23 110826.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Slava Normik
Vůz: VolvoS60

Příspěvek od Slava Normik »

jirka87 píše: 08 led 2024 17:37 Dneska kamos z firmy/kolega.

"No...ja z toho radost nemam, musim ted udelat uplne jiny system zaznamenavani platnosti STK"

Vzdy mi poslal treba 30 technicaku, po STK jsem mu je vratil zpet,on nakrmil pocitac. Jasne,to lze udelat i s prostym protokolem. Potiz je, ze to neni cenina, lidi se mu na to vykaslou a z tech XX pobocek mu pulka neprijde.

Vam garantuju, ze naroste procento aut jezdicich bez platne STK. (A ano vim ze existuje znamka na RZ)

Fakt meli radeji zrusti ten maly, tedy ORV. Tim spise, kdyz ho proboha nemusite vozit u sebe uz dneska. Smysl zruseni VTP nejen v tomto kontextu fakt nechapu
Taky tomu vůbec nerozumím, proč zrušili ten velký technický průkaz. Mám stejný názor, jako kolega – je to opravdu divné. Byl to prostě jednoduchý systém: poslal jsi 30 technických průkazů, po STK jsi je vrátil, a všechno bylo hotovo. Jasně, dá se to udělat i s prostým protokolem, ale jak říkáš, to není cenina a spousta lidí se na to vykašle. Výsledkem bude víc aut bez platné STK, což je fakt problém. Měli raději zrušit malý technický průkaz, když ho vlastně už dneska nemusíme mít u sebe.

jirka87
Sponzor fóra
Vůz: Džaponský

Příspěvek od jirka87 »

Zatim je praxe takova,ze kdyz uz nic, tak zde najdu posledni provedenou stk (datum mi staci) https://www.kontrolatachometru.cz/

Na STK nemusim s dvema doklady, stary technicak mi na urade normalne vrati, jen mi ustrihnou roh. Nicmene chyb v tech "digitalizovanych" dokladech je mnoho.

Spis co me uplne rozciluje je, ze dnes uz nemusis mit u sebe kartu pojisteni, ale pri nehode do 100tis se policie volat nema a kdyz dotycny kartu pojisteni nema u sebe, tak to zpusobuje jen dalsi problemy. Soucasne v mobilu neni problem mi ukazat kartu s upravenym datem jen z malovani, coz sice ve finale stejne vyresi ČKP, ale zas...problem navic.

Me uz se stalo, ze se mi borec prokazoval nezaplacenou (ale datumem platnou) kartou pojisteni.

Proto co naopak extremne vitam je,ze uz neni mozne ziskat kartu pojisteni bez uhrady pojisteni. Ted maji cigani utrum

Zpět na „o všem možném :-)“