dejte vědět, pokud by se chtěl někdo přidat. Zítra v poledne objednávám. Dopravné je 20 doláčů + případné clo, jestli nějaké bude (ale snad ne, když bude nějaká obálka).
Zatím se přidává 3M3, co vím Takže čím víc nás bude, tím výhodnější doprava.
Dejte případně vědět, co by kdo chtěl i s odkazem na stránku a třeba screenshotem (jelikož je tam trošku horší vyhledávání)
Pro sebe si beru antenna down button do P80, ten jsem hlavně potřeboval, když jsem to tlačítko dodělával. A nálepku na start engine do P3. A nějaký žlutý prancing moose nálepky na blatníky, pokud bych je někdy měnil.
jasný, ale jedná se jen o nálepku, aby bylo jasno ... Tlačítko je potřeba si vytvořit s kabeláží, ale nic hroznýho. Dá se dokonce koupit nové tlačítko na mlhovky (ty přídávné) na skandixu a právě jen vyměnit nálepku tlačítka Přidám do objednávky pro tebe 1ks.
Jinak jsem si psal s majitelem stránek - Davem, který to tiskne a po dohodě může vytisknout i ty, které nelze podle stránek udělat (nějaký spor v 2018 mezi Volvem a jejich logem na jeho tisku ...) Takže dokáže udělat i ty ostatní s logem.
OT: já osobně ten "útok" volva na jeho byznys naprosto nechápu. Nabízí produkty, které volvo ani náznakem nemá, ani v náhradě, podporuje komunitu a že je z toho živ? No a co... jako fakt mi to nasralo.
Taky to nechápu ... místo aby se Volvo chytilo za nos a řeklo si, ty jo, to bychom měli nabízet sami. Nebo se s ním spojit a třeba po něm chtít % z prodeje a samo to nabízet zákazníkům ofiko přes něj ... To by ale člověk chtěl moc
Urvanej píše: 24 zář 2024 08:37
OT: já osobně ten "útok" volva na jeho byznys naprosto nechápu. Nabízí produkty, které volvo ani náznakem nemá, ani v náhradě, podporuje komunitu a že je z toho živ? No a co... jako fakt mi to nasralo.
ja teeba pamatuju ze jsme jeden cas museli provozovat forum na rstyling.webz.cz jestli u nich sedi taky tak prijemny lidi jako u nas Dähne tak se neni co divit
Řešil jsem to s Krychlounem, ale pro jistotu i zde.
Prosím loga do masky #313, velikost 60mm flat, 1ks (+1ks pro Petr Marek)
#316, velikost 60mm flat, 1ks
Dome Style 224, 1ks
Mirass80 předpokládám, že je to kód 10358BU, objednávám.
Vapik, předpokládám, že je to kód 10359BU, objednávám.
Pro všechny:
Prosím o kontrolu viz příloha - excel soubor, kam jsem hodil kódy i obrázky + ceny. Když někdo udělá dvojí kontrolu po mně se vším budu rád. Procházel jsem a snad jsem neudělal chybku.
Takto pak budu odesílat Davovi a objednávat.
Děkuju.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) sedli02 dne 25 zář 2024 18:56, celkem upraveno 1 x.