Volvo mapy - uzavírky apod.
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V60 T8
Zdravím pánové, rád bych se zeptal jak je to v ČR se zobrazováním různých dopravních omezení a uzavírek v mapách. Mám V60 r. 2020, samozřejmě SIM s daty, ale v mapě vidím jen intenzitu provozu. Uzavírky, omezení a jiné aktuální informace ne. Když přejedu do Rakouska, vidím hned od hranic vše. Hledat jsem v historii fóra, našel jsem vlákno o nějakém nutném updatu v autorizáku, ale nevím, jestli se to netýká jen toho provozu. Umí to ty Volvo mapy v ČR vůbec? Předem díky
-
- Vůz: V40CC 2013 D3
Cez dátovú SIM beží obcia RTTI. U nás na SK mi to ukazuje normálne, nič som neaktualizoval. Auto XC90 2019.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Vůz: V60 T8
Jojo, tohle v ČR vidím taky, ale ty mapy umí i další informace, především uzavírky. To je pro plánování trasy dost podstatný, protože teď mě to klidně navede do uzavřené silnice. V Rakousku jsem v mapě měl i ty další informace
-
- Vůz: V40CC 2013 D3
To mi ani u nás nefunguje. Ale napr v Rakúsku a Taliansku to funguje, a nepotrebuje to ani dátovú SIM. Minule som mal zapnutú navigáciu, pri Benátkach bola havária, a len mi ohlásilo že alternatívna cesta - prijať / odmietnuť.