Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
mrzmthw píše: 14 kvě 2024 10:20
Ahoj, mam stejne auto akorat v polestar. planuju vymenit tlumice a chtel bych bilstein b6 performance, ale primo na strankach pisou ze to neni na r-design. nevis jaky v tom je rozdil?
potom proc si zrovna vybral znacku kyb?
Odpověď z Bilstein:
Thank you for your information. The B6 shocks also fit AWD, i.e. also in your vehicle. We have a small catalogue error here and will include the vehicle in the next update.
V60 už se finishuje v Tesmi servisu v Plzni
- Nahrán Stage 2 178kW/480Nm s EGR OFF
- Vyčištěno sání
- Vyměněn expanzní ventil a klimakompresor - Sanden
- kontrola aktualizací software - ale stále není novější SW pro infotainment, bude se řešit dál
- kontrola celkového stavu
Obávám se, že se žádná adaptace neděje, jelikož se jen nahrává mapa do motoru, do převodovky to vůbec nesahá.
Možná se to jen samo lehce učí řadit podle "jiného" motoru...
_________________ D5T5 ST2, egr off + dongle VIN YV1TS796961433633
Tak nekompabilita je jasná, ta tam bude pořád...
Ty další už by tam být neměly.
Tlak paliva mi to taky občas napíše, ostatní ne. Ale lepší mít origo popisy, když už...
_________________ D5T5 ST2, egr off + dongle VIN YV1TS796961433633
S čipem se dělalo i čištění sání a EGRu, mrknu na hadice, jestli jsou správně nasazené a dotažené. Každopádně pořád zbývá chyba vstřikovače paliva. Nemůže to být nějaká adaptace na čip?
V autě proběhne upgrade parkovací kamery, nově bude 70mai Dash Cam Pro Plus včetně zadní kamery a obě pojedou nonstop.
Jsem zvědavý jak se to projeví na baterii. Nicméně při parkování v Plzni to zřejmě jinak nejde.
Tarkin píše: 06 čer 2024 14:41
V60 už se finishuje v Tesmi servisu v Plzni
- Nahrán Stage 2 178kW/480Nm s EGR OFF
- Vyčištěno sání
- Vyměněn expanzní ventil a klimakompresor - Sanden
- kontrola aktualizací software - ale stále není novější SW pro infotainment, bude se řešit dál
- kontrola celkového stavu
Připraveno na 2500km trasu k Jadranu.
Řemen CONTINENTAL CTAM 5PK1121 EXTRA vydržel zhruba 2 měsíce, než se střihl vejpůl.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Tarkin dne 26 črc 2024 20:09, celkem upraveno 1 x.
tolik peněz jsi do toho narval, já snad půjdu dát inzerát na to svoje . . .
jde o řemen příslušenství nebo rozvodů?
_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(
že by špatný kousek z výroby?
no asi ano, tak je vymění a snad už auti bude ok
_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
říkáš jen řemen . . . a kdy znovu rupne . . . víš příčinu?