Jarní sraz VolvoKlubu ČR 2024 - Kletečná - 21. - 23. 6. 2024
- Autor
- Zpráva
-
- Radní
- Vůz: S80 V8, XC70 3.2, XC70 D5, C70 T5
x 3
Jarní sraz VolvoKlubu České Republiky proběhne 21. - 23. 6. 2024 v nádherném prostředí rekreačního areálu Kletečná v samém srdci Vysočiny
Ti kdo se účastní klubových srazů pravidelně již Rekreační areál Kletečná dobře znají z několika předchozích ročníků.
Dojezdné:(na osobu)
Členové VK - 150,- Kč
Nečlenové - 200,- Kč
Děti od 10 let - 50,- Kč
Děti 0 - 10 let - Zdarma
web areálu: http://www.kletecna.com
Detaily o areálu:
Posezení s občerstvením
hospoda - 60 míst, velký sál - 120 míst (divadelní uspořádání - 220 míst), zastřešená vyhlídková terasa - 100 míst, 2x ohniště,
zajištění kompletních cateringových služeb, speciality na grilu na obří pánvi, pro žížnivce široký výběr piv
Ubytování
pokoje s vlastním sociálním zařízením - 120 lůžek, bungalovy s WC a umyvadlem - 81 lůžek, čtyřlůžkové chatky - 100 lůžek
REZERVACE UBYTOVÁNÍ:
Spuštěna v tématu: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?t=81698
PROGRAM SRAZU:
Pátek - příjezd účastníků, večerní volná zábava
Sobota:
8:00 -10:00 - snídaně (platí se na místě přímo při výdeji)
9:50 - 10:10 - briefing před spanilou jízdou (na terase restaurace)
10:10 - 10:30 odjezd na spanilou jízdu (fotograf v koloně)
12:00 - 12:30 - příjezd ze spanilé jízdy zpět do areálu
12:30 - 14:00 oběd (platí se na místě)
12:30 - 18:00 závody na čtyřdráhové autodráze s délkou dráhy téměř 30 metrů (klubovna u vjezdu do areálu)
14:00 - 18:00 Dětský program: skákací hrad a malování na obličeje
14:00 - 18:00 Soutěže s AV díly (prostor před hlavní budouvou a louka nad areálem)
14:00 - 18:00 hlasování v soutěži o nejkrásnější auto srazu (každý hlasovací lístek je slosovatelný v tombole)
18:00 - 19:00 večeře (platí se na místě přímo při výdeji)
19:30 - 20:00 Vyhlašení vítězů jednotlivých soutěžía předání cen + vylosování tomboly z hlasovacích lístků.
20:00 - ??:?? Večerní zábava
Neděle:
8:00 - 10:00 - snídaně (platí se na místě přímo při výdeji)
odjezd domů
Ti kdo se účastní klubových srazů pravidelně již Rekreační areál Kletečná dobře znají z několika předchozích ročníků.
Dojezdné:(na osobu)
Členové VK - 150,- Kč
Nečlenové - 200,- Kč
Děti od 10 let - 50,- Kč
Děti 0 - 10 let - Zdarma
web areálu: http://www.kletecna.com
Detaily o areálu:
Posezení s občerstvením
hospoda - 60 míst, velký sál - 120 míst (divadelní uspořádání - 220 míst), zastřešená vyhlídková terasa - 100 míst, 2x ohniště,
zajištění kompletních cateringových služeb, speciality na grilu na obří pánvi, pro žížnivce široký výběr piv
Ubytování
pokoje s vlastním sociálním zařízením - 120 lůžek, bungalovy s WC a umyvadlem - 81 lůžek, čtyřlůžkové chatky - 100 lůžek
REZERVACE UBYTOVÁNÍ:
Spuštěna v tématu: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?t=81698
PROGRAM SRAZU:
Pátek - příjezd účastníků, večerní volná zábava
Sobota:
8:00 -10:00 - snídaně (platí se na místě přímo při výdeji)
9:50 - 10:10 - briefing před spanilou jízdou (na terase restaurace)
10:10 - 10:30 odjezd na spanilou jízdu (fotograf v koloně)
12:00 - 12:30 - příjezd ze spanilé jízdy zpět do areálu
12:30 - 14:00 oběd (platí se na místě)
12:30 - 18:00 závody na čtyřdráhové autodráze s délkou dráhy téměř 30 metrů (klubovna u vjezdu do areálu)
14:00 - 18:00 Dětský program: skákací hrad a malování na obličeje
14:00 - 18:00 Soutěže s AV díly (prostor před hlavní budouvou a louka nad areálem)
14:00 - 18:00 hlasování v soutěži o nejkrásnější auto srazu (každý hlasovací lístek je slosovatelný v tombole)
18:00 - 19:00 večeře (platí se na místě přímo při výdeji)
19:30 - 20:00 Vyhlašení vítězů jednotlivých soutěžía předání cen + vylosování tomboly z hlasovacích lístků.
20:00 - ??:?? Večerní zábava
Neděle:
8:00 - 10:00 - snídaně (platí se na místě přímo při výdeji)
odjezd domů
-
- Radní
x 3
Aktulizován program srazu. 

-
- Radní
- Vůz: V70XC & 2x 240
x 2
Na autodráhu se hooodně těším!

-
- Vůz: V70 II 2,5T AWD AT
-
- Radní
x 2
A pro případné zájemce budu mít s sebou klubový merch.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Profi prodejce
- Vůz: 850 T5R na dvackách :-)
Vážení Volvisté,
Nakonec klapla naše druhá tříkolová klouzací atrakce, pro jejíž účast je třeba helma. Nějaký erár máme, ale kdo má vlastní, nechť ji vezme. Popřípadě kdo by byl ochoten zapůjčit, má plusove body
. Hygienické kukly máme.
Tak nashle na srazu
Za celé AV se těší David
Nakonec klapla naše druhá tříkolová klouzací atrakce, pro jejíž účast je třeba helma. Nějaký erár máme, ale kdo má vlastní, nechť ji vezme. Popřípadě kdo by byl ochoten zapůjčit, má plusove body
Tak nashle na srazu
Za celé AV se těší David
-
- Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110
Stačí pracovní helma s podbradím páskem? Nebo musí být vyloženě moto?
-
- Profi prodejce
- Vůz: 850 T5R na dvackách :-)
V čem byste raději naboural do zdi? 
-
- Vůz: V50 D3 manual 452 black
Ahoj všem!
Tak sem studoval kde by se dalo koupat v okolí a koukal sem na půl hodiny vzdálenou předhradu.
Kvalita vody je nevhodná ke koupání.
Tak sem studoval kde by se dalo koupat v okolí a koukal sem na půl hodiny vzdálenou předhradu.
Kvalita vody je nevhodná ke koupání.
-
- Radní
x 2
Tak to už můžeš rovnou skočit do Sedlické přehrady, která je od Kletečné pět minut.
Každopádně se předpověď počasí vylepšuje a začalo nám léto.
Nicméně spíš než na plavky nezapomeň na helmu!

Každopádně se předpověď počasí vylepšuje a začalo nám léto.

Nicméně spíš než na plavky nezapomeň na helmu!

-
Můj příspěvek se týká té Sedlické přehrady.
Díky já se rozhodl na poslední chvíli že pojedu. Helmu bohužel nemám.
-
- Vůz: XC70 III D5 AWD 169kW, V60 MY2018 D3 110
Kdyby nahodou mel nekdo zajem, tak je k mani origo merch Volvo Truck. Beru zitra v sobotu sebou. Objednaval jsem pro sebe, ale je to moc dlouhy a to mam 172cm, takze ideal pro nekoho kdo ma tak 180cm a vice. Bylo to z vyprodeje, takze asi tak no.
-
Junior dnes vyfasoval antibiotika, takže se nezúčastním.....vadí mi to, ale co nadělám...zdraví máme jenom jedno.... 

-
- Vůz: V70 II 2,5T AWD AT
Díky všem za super akci. Bylo to super a junior si to náramně užil.
-
- Moderátor
- Vůz: Volvo V70 II 2.4i 135 kw
x 1
I od nás letí velké poděkování všem organizátorům.
Atrakce byly perfektní a spanilku jsme si taky užili.
Po cestě zpět jsme se ještě zastavili na zřícenině Orlík a neměli ten nápad sami, viď Ervíne.
Atrakce byly perfektní a spanilku jsme si taky užili.

Po cestě zpět jsme se ještě zastavili na zřícenině Orlík a neměli ten nápad sami, viď Ervíne.

-
- Člen VK
- Vůz: Volvo XC70 D5 151kW AWD 2010
Chtěl bych moc poděkovat Chase za perfektní program a spanilku, dále za zapůjčení náhradního vozidla, když jsem skončil u něj na zahradě. Doufám že všechny další srazy budou alespoň takové jaký byl tento a těším se na příště.
-
- Radní
x 3
Jarní sraz je za námi a já věřím, že jste si ho pořádně užili! Děkuji všem, kteří dorazili, protože bez vás by to prostě nešlo. Díky také všem, kteří letos pomáhali v areálu a defakto celý sraz oddřeli za mě, když já se zlomenou pazourou mohl akorát tak komandovat. 
Speciální dík pak patří hlavnímu partnerovi akce, kterým jsou již tradičně Avdily CZ. Jejich kreativita nezná hranic a i letos pro vás připravili bezkonkurenční soutěže o skvělé ceny.
První oficiální fotografie můžete očekávat již během příštího týdne a než naši dva fotografové zpracují nasnímaný materiál, sdílejte své vlastní fotky, videa i zážitky, ať víme, jak se vám sraz líbil! Samozřejmě je vítána i konstruktivní kritika srazu, vždycky se najde něco, co by šlo udělat ještě lépe.
Ještě jednou všem díky!

Speciální dík pak patří hlavnímu partnerovi akce, kterým jsou již tradičně Avdily CZ. Jejich kreativita nezná hranic a i letos pro vás připravili bezkonkurenční soutěže o skvělé ceny.
První oficiální fotografie můžete očekávat již během příštího týdne a než naši dva fotografové zpracují nasnímaný materiál, sdílejte své vlastní fotky, videa i zážitky, ať víme, jak se vám sraz líbil! Samozřejmě je vítána i konstruktivní kritika srazu, vždycky se najde něco, co by šlo udělat ještě lépe.
Ještě jednou všem díky!
-
- Vůz: V 850 T5R r.v.1995 B5234T5 166kW
Také velké poděkování všem co sraz připravovali prostě supr i počasí se vydařilo 

-
- Radní
x 2
Klubové srazy mám rád, a tento se vydařil naprosto fantasticky.
Velký dík patří Matějovi a AV dílům, kteří byli hlavními strůjci tohoto srazu.
Poděkování patří samozřejmě i všem účastníkům srazu, protože atmosféra byla po celé tři dny parádní.
Na autodráhu jsem se těšil a užil jsem si jí skutečně dlouho. Nejlépe mi sedlo Porsche 911 GT3 Cup.
Minimálně stejně mě bavila i RC auta.
Zepter s orlojem byl skvělý,
někoho víc bavil kamion, mě nejvíc brala Nordica.
Při zjišťování jejích limitů jsem si vzpomněl na slogan “Drive it like you hate it.”
Driftovací trike byl fakt luxusní a jsem rád, že ze srazu odjížděl v pořádku.
To se bohužel nedá tvrdit o XC90 s ráčnořízením, kterou jsme se Standou na louce dorazili. Za to se všem velice omlouváme a tvrzení některých, že to bylo způsobeno korozí nebereme, protože všichni dobře víme, že Volva přece nereznou.
Tato fotografie to potvrzuje:
Nad rámec plánovaných soutěží byl velice zajímavý i letecký den s airbagy na přilehlé louce.
Společně s Dvojkou co nejuctivěji děkujeme za hlasy do soutěže o nej Volvo srazu. Druhé místo jsme opravdu nečekali.
Tak zase na viděnou na dalším srazu!!!
Velký dík patří Matějovi a AV dílům, kteří byli hlavními strůjci tohoto srazu.
Poděkování patří samozřejmě i všem účastníkům srazu, protože atmosféra byla po celé tři dny parádní.
Na autodráhu jsem se těšil a užil jsem si jí skutečně dlouho. Nejlépe mi sedlo Porsche 911 GT3 Cup.
Minimálně stejně mě bavila i RC auta.
Zepter s orlojem byl skvělý,
někoho víc bavil kamion, mě nejvíc brala Nordica.
Při zjišťování jejích limitů jsem si vzpomněl na slogan “Drive it like you hate it.”
Driftovací trike byl fakt luxusní a jsem rád, že ze srazu odjížděl v pořádku.
To se bohužel nedá tvrdit o XC90 s ráčnořízením, kterou jsme se Standou na louce dorazili. Za to se všem velice omlouváme a tvrzení některých, že to bylo způsobeno korozí nebereme, protože všichni dobře víme, že Volva přece nereznou.
Tato fotografie to potvrzuje:
Nad rámec plánovaných soutěží byl velice zajímavý i letecký den s airbagy na přilehlé louce.
Společně s Dvojkou co nejuctivěji děkujeme za hlasy do soutěže o nej Volvo srazu. Druhé místo jsme opravdu nečekali.
Tak zase na viděnou na dalším srazu!!!
-
- Vůz: XC70, D5 AWD aut, 151kw, 2,4 r.v 2011

-
- Moderátor
- Vůz: Volvo V70 II 2.4i 135 kw
x 1
Já toho moc nefotil, ono taky s tou mojí kalkulačkou moc pěkný fotky neudělám, tak jenom toto.

-
Hoj,
Díky za sraz, můj první v ČR… Chci poděkovat organizátorům a jmenovitě Dominikovi za přivítání v sobotu v 1AM a za starost o nás na srazu. Naprosto pominu xx připomínek a xx připíčů na adresu našich V50 od jednoho z organizátorů a především pana fotografa. U pana fotografa bych se rád pozastavil a sdílel s vámi důvod proč jsme se srazu dále prakticky neúčastnili a udělali si svůj V50 weekend.
To si takhle povídáme v autech a najednou příjde random chlap s dvěma drinky, nepozdraví, přisere se, sedne si kamarádce na kufr a začne se bavit, byli jsme zdvořilý a víc než tolerantní k jeho oplzlým kecům směrem ke mě a mojí kamarádce.Samo sebou jsme dostali naservírovaný machry o tom jak pan fotograf je king, my jsme póvl ve V50 a jak má proper Volvo i když nechápu proč si takovej správnej Volvista kdy koupil C30 jak zmínil při dalším flexu.
Zhruba dvě hodiny jsme poslouchali opilýho člověka co nepřinesl dobrou náladu ale jen machry a kecy o tom jak máme jít šukat do jedný V50 a on se vyspí ve druhý… Při týhle návštěvě mi pan fotograf dvakrát vzal za pátý dveře a vyloženě s nima MRDL! Při druhým bouchnutí jsem měl mezi dveřma světlo na jedný straně.. Dveře jsou hnutý asi o milimetr ale neřešim to radši…. To byl vrchol jeho návštěvy…… Jak si kdo kdy může dovolit někomu úmyslně ničit auto? Po tom co mu došel chlast naštěstí vypadl…
Druhej den nahlášeno organizátorovi. Díky, čekal sem že mu třeba řeknete jestli se sám neomluví tak příště pojede ledatak do pr…. Při návratu ze spanilé jízdy jsme stáli v řadě. Tenhle nevychovanec co se v dospělosti neumí chovat přišel ke kamarádky autu a jen jí řekl:” Tak to seš ty co sis stěžovala?” Kolem mýho auta prošel beze slova…
Dle zjištěnýho infa víme, že tohle není jeho první útok na něčí auto…
Nechápu co na tom srazu vůbec dělal když se všeobecně ví, že je to idiot, nejen když pije ale i za střízliva když nemá koule se omluvit mladý slečně za to že se choval jako oplzlý prase.
Jinak díky ostatním za těch pár pěkných chvil…
Další sraz budeme dvakrát zvažovat jestli se účastníme.
Díky za sraz, můj první v ČR… Chci poděkovat organizátorům a jmenovitě Dominikovi za přivítání v sobotu v 1AM a za starost o nás na srazu. Naprosto pominu xx připomínek a xx připíčů na adresu našich V50 od jednoho z organizátorů a především pana fotografa. U pana fotografa bych se rád pozastavil a sdílel s vámi důvod proč jsme se srazu dále prakticky neúčastnili a udělali si svůj V50 weekend.

To si takhle povídáme v autech a najednou příjde random chlap s dvěma drinky, nepozdraví, přisere se, sedne si kamarádce na kufr a začne se bavit, byli jsme zdvořilý a víc než tolerantní k jeho oplzlým kecům směrem ke mě a mojí kamarádce.Samo sebou jsme dostali naservírovaný machry o tom jak pan fotograf je king, my jsme póvl ve V50 a jak má proper Volvo i když nechápu proč si takovej správnej Volvista kdy koupil C30 jak zmínil při dalším flexu.

Zhruba dvě hodiny jsme poslouchali opilýho člověka co nepřinesl dobrou náladu ale jen machry a kecy o tom jak máme jít šukat do jedný V50 a on se vyspí ve druhý… Při týhle návštěvě mi pan fotograf dvakrát vzal za pátý dveře a vyloženě s nima MRDL! Při druhým bouchnutí jsem měl mezi dveřma světlo na jedný straně.. Dveře jsou hnutý asi o milimetr ale neřešim to radši…. To byl vrchol jeho návštěvy…… Jak si kdo kdy může dovolit někomu úmyslně ničit auto? Po tom co mu došel chlast naštěstí vypadl…
Druhej den nahlášeno organizátorovi. Díky, čekal sem že mu třeba řeknete jestli se sám neomluví tak příště pojede ledatak do pr…. Při návratu ze spanilé jízdy jsme stáli v řadě. Tenhle nevychovanec co se v dospělosti neumí chovat přišel ke kamarádky autu a jen jí řekl:” Tak to seš ty co sis stěžovala?” Kolem mýho auta prošel beze slova…

Dle zjištěnýho infa víme, že tohle není jeho první útok na něčí auto…
Nechápu co na tom srazu vůbec dělal když se všeobecně ví, že je to idiot, nejen když pije ale i za střízliva když nemá koule se omluvit mladý slečně za to že se choval jako oplzlý prase.
Jinak díky ostatním za těch pár pěkných chvil…
Další sraz budeme dvakrát zvažovat jestli se účastníme.
-
- Vůz: VOLVO
x 1
Jsem to já a veřejně se omlouvám. Nemám pro sebe omluvu, protože vím, že jsem to v pátek s alkoholem nezvládl tak, jako nikdy v životě. Pokud jsem ti poškodil auto (či způsobil jinou materiální škodu), zařídím opravu. Omlouvám se i ostatním, které jsem poškodil, či vystrašil, nebo jak ty říkáš "flexil". Nebyl jsem sám sebou a s alkoholem na srazech jsem skončil.
Byla to chyba jednotlivce - proto prosím, nezanevři na srazy a už vůbec ne na Matěje. Odvádí skvělou práci a já dostal hned v sobotu velký vykřičník.
Omlouvám se všem.
Byla to chyba jednotlivce - proto prosím, nezanevři na srazy a už vůbec ne na Matěje. Odvádí skvělou práci a já dostal hned v sobotu velký vykřičník.
Omlouvám se všem.
-
- Radní
x 3
K tomuto bych se rád vyjádřil. Ano, víme že jeden z fotografů (Martin) to v pátek poněkud přehnal a taky si za to slízl docela dost asi minutu po té, co jsme spolu domluvili.
Chápu, že jsi otrávený z tohoto konfliktu a je mi líto, že taková situace nastala, ale prohlašovat o člověku, že je to idiot i za střízliva, není úplně fér. Tato paušalizace nejspíše vychází ze tvé aktuální nálady, ale nemyslím si, že by to tak bylo. Že se takto Martin choval v pátek večer je fakt a není pro to omluvy, ovšem brát tento exces za “všeobecný standard” také rozhodně není na místě. Pokud došlo k jakékoliv škodě na tvém voze, tak to samozřejmě vyřešíme. Určitě mě v tomto případě kontaktuj - pokud bys nechtěl komunikovat rovnou s Martinem.
Jako organizátor jsem situaci s Martinem řešil opravdu hned, ale také i dle toho, co jsi mi sám řekl - že už s ním nechceš přijít jakkoliv do kontaktu. Možná i proto se ti nepřišel omluvit během víkendu.
Celá situace je dost nešťastná a osobně mě opravdu mrzí. Stejně jako jsem se ti za to ze své pozice omluvil už v sobotu, udělám to i teď. Mrzí mě to a za klub se omlouvám.
Věřím, že tento incident nezkazí tvůj celkový náhled na klub a srazy jako takové, a že se na některém z budoucích srazů potkáme.
Chápu, že jsi otrávený z tohoto konfliktu a je mi líto, že taková situace nastala, ale prohlašovat o člověku, že je to idiot i za střízliva, není úplně fér. Tato paušalizace nejspíše vychází ze tvé aktuální nálady, ale nemyslím si, že by to tak bylo. Že se takto Martin choval v pátek večer je fakt a není pro to omluvy, ovšem brát tento exces za “všeobecný standard” také rozhodně není na místě. Pokud došlo k jakékoliv škodě na tvém voze, tak to samozřejmě vyřešíme. Určitě mě v tomto případě kontaktuj - pokud bys nechtěl komunikovat rovnou s Martinem.
Jako organizátor jsem situaci s Martinem řešil opravdu hned, ale také i dle toho, co jsi mi sám řekl - že už s ním nechceš přijít jakkoliv do kontaktu. Možná i proto se ti nepřišel omluvit během víkendu.
Celá situace je dost nešťastná a osobně mě opravdu mrzí. Stejně jako jsem se ti za to ze své pozice omluvil už v sobotu, udělám to i teď. Mrzí mě to a za klub se omlouvám.
Věřím, že tento incident nezkazí tvůj celkový náhled na klub a srazy jako takové, a že se na některém z budoucích srazů potkáme.
-
Opět zdravím,
Díky za vysvětlení. Stane se. Chápu. A idiotem nazvu kohokoli kdo ví že udělal chybu a místo omluvy se ještě vysměje jako pán… Milimetr na dveřích neřeším, je to přece starej ford. Doufám že se potkáme na dalším srazu a vyříkáme si to osobně ať to uzavřem jako lidi. Tím bych to tu uzavřel.
Díky za vysvětlení. Stane se. Chápu. A idiotem nazvu kohokoli kdo ví že udělal chybu a místo omluvy se ještě vysměje jako pán… Milimetr na dveřích neřeším, je to přece starej ford. Doufám že se potkáme na dalším srazu a vyříkáme si to osobně ať to uzavřem jako lidi. Tím bych to tu uzavřel.