Ahoj,
dnes jsem zjistil po otevření kapoty, že přední část motorového prostoru je značně zechcaná od oleje. Docela mě fascinuje, kde všude to je. Nejsem schopen identifikovat, kde je toho nejvíce, protože mi připadá, že všude

. Jednak je tam značně špatný přístup a také je těch míst, která jsem zkusil utřít od nejhoršího fakt hodně. Uměl by dát někdo tip, kam se podívat jako první? Pokusil jsem se vyfotit prostor co nejlépe, ale tím, že peče slunce jako o život, tak jsou kontrasty mezi osvětlenými a neosvětlenými částmi značné. Vzhledem k tomu, že je to mokré i dost vysoko (kousek pod krytem motoru), tak soudím, že to nebude nikde zespodu. Oleje nijak razantně nechybí, mám už před výměnou (18K najeto) a loužička pod autem nezůstává. Soudím, že to bude stříkat asi při jízdě. Nevím, zda to může mít spojitost, ale uniká mi chladící kapalina a při přejezdech přes průsmyky v Rakousku (týden zpět) se mi několikrát při stoupání začala ručička teploty motoru stěhovat směrem doprava, došlo k poklesu výkonu a musel jsem začít topit jako o život, abych to vyjel

Při běžném provozu k přehřívání nedochází, jen naložené auto a dlouhé kopce.
Lepší foto jsem schopen určitě dodat, odpoledne snad přejedu do stínu a bude to lepší.
Díky za případné tipy,
Bartex
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.