1- ze kterého letadla pochází tato směrovka?
2- jméno pilota který létal s tímto konkrétním letadlem
Já ty éra znám pracovně - jj , jsou to pěkné kousky, ale pro normálního smrtelníka drahý špásivanvanata píše: 06 bře 2024 20:00 zdarec všem, říkal jsem si že se musím podělit, tento týden jsem poprvé v životě zkusil private jet na delší let 2x 4 hod. a musím říct že je to fakt zážitek.kient si koupil na paušál cesnu citation 560 tak lítá na schůzky tím. no co budu povídat oproti byznysu nebo první třídě je to prostě zase jinde zejména pro mě, když můžu kecat s piloty a čumět na řízení, a koukat na dráhu při přistání. tahle cesnička za mě úžasně obratný stroj, servis a raut nářez, ale za mě opulentně drahý špás, sám bych to asi nedal ani kdybych mělzkoušel jste někdo taky?
po průletu nad centrem Prahy to vzaly přes Kbelské letiště - průlet a rozchod - jsme akorát vylezli z hangáru se podívat a pěkné, tady v Čechách to člověk moc často nevidíTHOmasoj píše: 12 bře 2024 10:36 byl to přelet na oslavu 25. výročí vstupu ČR do NATO - https://acr.army.cz/informacni-servis/zpravodajstvi/nad-prahou-preleti-petice-stihacek--pripomenou-25--vyroci-vstupu-cr-do-nato--249801/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé