- V téhle generaci je ( a doufám, že se nepletu ) 7Q automat a už jenom tvrzení, že je lepší než současný 8Q od volva by mě přišlo hodně odvážné...ono taky jde o to s jakým motorem to funguje a co si budeme povídat současný volvo diesly jsou tragédie. Ale i s 6ti válcovým benzínem ( nebo možná právě s tím ) bude i horší automat "fungovat" lépe
- Ergonomie sedaček ve volvu je dlouhodobě oceňována napříč kritikama
- Nejvíce kritizovanej infotainment je snad u VW group jako celek, je tím bych řekl snad vyhlášenej. ( mě sedí volvo, což je subjektivní, ale když už nic tak tu alespoň všechno funguje. Měl jsem poslední 3 měsíce arteona a A4 allroad oboje nové, nefungovalo ani jedno. Ideální byl černej nehybnej displey - nicméně nutno podotknout, že tím údajně trpí i teď nová volva v rámci impelementace googlu )
- podvozek a motor je jasný audi, to tak bylo vždycky a asi bude ( možná teda nebude, protože vstříc elektroterorismu je celý VW group dost tragický, ale oni to lusknutím prstu doženou )
- BW hudba je naopak docela kritizovaná jako docela zbytečnost, ne z důvodu kvality, ale toho, že jsou nevhodně rozmístěné repráky, takže to nemá smysl...takže stářím to není

Co se týká tvrdosti. S60 má být sportovní sedan, nevím jak se má tvářit V60 ( na kombíky nejsem ) nicméně já bych zkusil třeba BMW 3 na chvilku...to si pak stačí přesednout zpět do S60 a je to pocit jak z range na vzduchu. S60 vážně není tvrdá, ale není to luxusní limo a ani citroen z devadesátek...