Ahoj Volvisté,
Obracim se na Vás s prosbou o radu.
Minuly rok jsme koupily novou V60. Po měsici se mi stalo, ze nešla nastartovat. Odtahli ji do servisu. Přehrali nejaky sofrware a auto mi vrátili. Zhruba za tri měsice se mi stalo, ze pri jizde cca 60 km/h, kdyz jsem sundal nohu z plynu, tak se aktivoval system start stop. Otacky spadly na nulu a na displey je ojevilo zelene kolecko signalizujici aktivni start stop. Kdyz jsem ale sešpalnul plyn. Tak uz motor zpet nenaskocil.

doplachtil jsem tedy ke krajnici (nastesti nebyl v sobotu velky provoz a tak to šlo) a rozhodl se volat Vovlo assistance. Jeste pred volanim jsem ale zkusil otočit startovacim knoflikem a motor kupodivu naskocil. Tak jsem zase pokracoval v jizde. V pondeli jsem volal do servisu a pristavil auto at to opravi. Bohuzel bez uspesne. Nemaji se pry čeho chytit. Diagnostika asi nic neukazala. Opet tedy aktualizovali software. Nyni po roce opet stejny chyba, ovsem uz jsem mel na tachometru 120 km/h, plzeňska dalnice a predjizdim dva kamiony. Mirny kopeček. Sundal jsem nohu z plynu, opet se aktivoval start stop a kdyz jsem chtel dokoncit predjizdeni a sešlapnul znova plynovy pedal, tak motor opet nenaskocil, zachoval jsem chladnou hlavu. Nechal prejet kamion a dostal se ke krajnici. Nastesti byl hned nejaky sjezd, tak jsem doplachtil mimo dalnici. Zastavil. Zkusil nastartovat a opet to chytlo. Jako by se nic nestalo.
Nemate prosim nekdo podobnou zkušenost? V servisu si nevi rady. Auto je v zaruce ale nechteji mi uznat reklamaci, ze tam zadna chyba neni. A kdyz tu chybu neumim vyvolat, ze mi neporadi. Nemaji se ceho chytit.
Dekuji moc. Omlouvam se za delsi prispěvek.