Střešní box s designem Volvo Cars

Nejnovější Volva od roku 2015/16
  • Autor
  • Zpráva
rodeo65
Vůz: XC90 2008 D5 AWD SUMMUM

Příspěvek od rodeo65 »

Ahoj kolegove,

uz nevim kde se zeptat, tak se ptam zde. Dostal jsem od kamarada rakev (Střešní box s designem Volvo Cars https://accessories.volvocars.com/cs-cz/XC60(18-)/Accessories/Document/VCC-492192/2024), jenze jak se stehoval z USA, tak nekde ztratil klic. V Thule, co to pro VOLVO vyrabi sdelili, ze se mam zeptat Volva, tam nikdo nic nevi, ani v Nemecku, ani v CR. Umi jen nahradni Thule Nxxx cisla.

Tak jsem se rozhodl to proste odvrtat, protoze jina cesta asi nebyla. Vysledkem je ze mam vlozku a premyslim kde sehnat podobnou, nebo stejnou, kterou bych tam dal. Neporusil jsem krom plastu co ukryva oteviraci zarizeni nic, to ale nebude problem vytisknout.

Jak vypada zamek je na fotce. Jedna se o oboustrany zamek, bohuzel - jednostranny umim otevrit do 30sekund. Prosim o rady, kde sehnat nahradu/alternativu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

lkopcansky
Vůz: Volvo XC60 D4 AT Summum-E MY2015

Příspěvek od lkopcansky »

EX S60 2,4i Premium MY04 Mobil

dusan.pazicky
Vůz: 17 XC90 D5 Inscription Polestar

Příspěvek od dusan.pazicky »

Jak jsi psal je to Thule... osobne bych vyrazil do vetsi prodejny s showroomem, co zbylo do kapsy sebou a zeptat se na miste. Box vychazel z neceho co vyrabeli, takze je tu sance, ze objimka zamku bude s necim stejna, zamek neni problem ten jako dil maji na 1001%.
dily.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na „S/V/XC 90; V/XC 60“