Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Ne, uplne v pohode, ja se koukam na volanty ruzne v PL, ale vse je bez airbagu, pak jeste shanet ten bude dalsi problem a vyjde to nakonec celkem draze. Takze jsem z toho zrezignoval. Uplne bych si tedy vystacil teda s obsitim a nebo "vymenou" za ten tvuj. Otazka co pak vyjde vyhodneji, obsiti 2.500 a mam hotovo, tvuj volant asi draz ( ) plus mi zbude muj stary temer neprodejny volant no...
_________________ S80 AWD AT 3.2 179kW, B6324S, MY11
V70 AT 3.2 175kW, B6324S, MY09
No právě, dívám se všude, volant by sehnat šel, ale airbag je cca 5-6 tis, co jsem se tak zběžně díval.
Svůj bych prodával za cenu obšití, spíše se mi jedná o ten airbag.
Jj, vse je z bouracek s bouchlymi bagy a pak shanej nekde novy bag...
Volanty mame stejne, muj bag by pasoval do tveho, ze? Kdybys prodaval za cenu obsiti tak bych ho samozrejme bral
Jj, fakt, ten modry prouzek v lete v horku upadnul. Ale jak rikam, nalepka za par korun to poresila, neni to vubec poznat. Takze jsem to nakonec ani nereklamoval u predchoziho majitele jako skrytou vadu
Proč by nešly ?
Jsou:
p
Předface tlačítka (bez kolečka pro sensus na pravé straně)
Face tlačítka pro nesensus auta
Face tlačítka pro sensus auta se zeleným podsvitem
Face tlačítka pro sensus auta s bílým podsvitem
A u face tlačítek na tempomat je na výběr pro ACC, ACC plus omezovač a nebo jen omezovač.
_________________ S90 T8 Inscription, 300Kw 680Nm, TG-81SD, Denim Blue, Nappa Blond, Full Option na vzduchu S60 T4 R-Design, 155Kw, Black Stone
Pokud budes mit tlacitka prevysujici vybavu tveho vozu, tak ty funkce navic proste nebudou fungovat. Viz. Muj vyhrivany volant s bilym podvitem a tlacitky pro Sensus.
Ano, rolovatko jde promáčknout, stejná funkce jako Ok. Exit ma stejnou funkci jako tlačitko vpravo nahore na starém.
Bagy stejne od 2010 nahoru pro celou P3, to vím jistě. A je fuk zda 3 nebo 4 ramínko.